Adept na Rc vrtulník

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Zpráva
Autor
frantas

#31 Příspěvek od frantas »

A co zkusit 1 hodinu létání v Heliškole - vrtulník si osaháš a vyzkoušíš jestli je to pravé ořechové a nebo ne . Pak simulátor a nákup pořádného stroje .
zdzd

Re: Adept na Rc vrtulník

#32 Příspěvek od zdzd »

milan777777 píše:Díky pánové za vystřízlivění z koaxiálů.Zkusím to tedy z jednorotorovými.

Aby jsi opravdu věděl do čeho jdeš:
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... sc&start=0
milan777777

Re: Adept na Rc vrtulník

#33 Příspěvek od milan777777 »

zdzd píše:
milan777777 píše:Díky pánové za vystřízlivění z koaxiálů.Zkusím to tedy z jednorotorovými.

Aby jsi opravdu věděl do čeho jdeš:
http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... sc&start=0

Tak už mám honey bee v2 doma a musím říci,že to to bomba lítání.Začal jsem na simu a pak doma v obyváku (venku je zima).Mám za sebou asi 4 starty.Zatím je to jen takové poskakování do výše asi 30 cm (málo místa 5m čtverečních).Díky vám všem pánové za veškeré rady,které jste mi v začátcích poskytli.Už se těším ven :)
scaly

#34 Příspěvek od scaly »

jo, udělal jsi asi nejleší koupi co šlo, dvourotor tě fakt lehko omrzí, to tě naučí max orientaci kterou máš už z letadel. HB 2 jsem měl taky, je to super vrťas za minimalní pořizovací cenu a náklady na údržbu a lítá dobře, už si tam osvojíš návyky do budoucna :) P.S. dávej bacha na podvozek při přistávání, je celkem dost křehkej, možná jsem měl vadnej výrobek...
Easy copter*, MD 500 Hughes-4ch*, Free spirit*, Honey Bee v2, maketa Augusty*- T-rex 450 sport+DX6i, T-rex 600ESP FBL microbeast

Obrázek
milan777777

#35 Příspěvek od milan777777 »

scaly píše:jo, udělal jsi asi nejleší koupi co šlo, dvourotor tě fakt lehko omrzí, to tě naučí max orientaci kterou máš už z letadel. HB 2 jsem měl taky, je to super vrťas za minimalní pořizovací cenu a náklady na údržbu a lítá dobře, už si tam osvojíš návyky do budoucna :) P.S. dávej bacha na podvozek při přistávání, je celkem dost křehkej, možná jsem měl vadnej výrobek...

S orientací to celkem jde,jen musím více dopilovat směr,tam mám ještě mezery.Podvozek je zatím OK,přežil asi vlivem toho,že tam mám kříž,který sníží tvrdost dosedu.
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“