Jenda_84 píše:Ono by možná bohatě stačilo aby každej znal a dodržoval kodex modeláře. Třeba by ho stačilo hodit do návodů na vysílače. Ale upřímně, kdo čte úvodní pasáže k návodům a bezpečnostní upozornění?
Jenda_84 píše:Ono by možná bohatě stačilo aby každej znal a dodržoval kodex modeláře. Třeba by ho stačilo hodit do návodů na vysílače. Ale upřímně, kdo čte úvodní pasáže k návodům a bezpečnostní upozornění?
to je fakt manuál k vysílači jsem taky nečetl .-)
Já to čet jenom proto, že mi manželka chtěla dát vysílač k narozeninám a abych dal pokoj, tak mi asi měsíc před narozkama dala aspoň návod
to je fakt manuál k vysílači jsem taky nečetl .-)
Já to čet jenom proto, že mi manželka chtěla dát vysílač k narozeninám a abych dal pokoj, tak mi asi měsíc před narozkama dala aspoň návod
vlastně jo jednou jsem se do toho koukl když jsem nastavoval mix na brzdy na házedle
to mi přijde jak kurz masochismu si představ že neuděláš zkoušky
a zabavěj ti letadla ...
... nechceš mít rovnou aby se to dobře registrovalo mit na kazdej model
prukaz ? ze bys mmel i na motoru seriovy cisloa zadal bys o motor
a při přestavbě o konverzi ?
já sem myslel že to je for a on se toho i někdo chyt ...
mi to přijde šílený, myslim si že polovina lidí by se prostě na to vykašlala
jako pak samozřejmě i řidičák na RC auto, protože s osminou už můžeš někomu ublížit ty voe ...
no hlavně jestli to takhle pujde dal z naší vládou tak na modelřinu nebudeme mít ani financ .... svoláváme další demonstraci do Prahy na té poslední před týdnem nás řvalo cca 40 tisíc a evidentně je to málo
jde jen o princip takže asi takhle a už jsem to tu psal dneska je situace taková a tojsem byl sám svědkem : "mám prachy tak co budu dělat že bych si koupil letadýlko na vysílačko jo to je dobrý...... zajdu do prodejny a něco koupim pokud možno aby to vypadalo jako cesna nebo spiťák nebo tak...... prodejce mi to bez porblémů prodá tak jdu lítat manuál ??? naco ???? nabiju a jdu na to ne" ................. no sami víte jak to dopadne v nejlepším ten model skončí v zemi a tom horším případě v autě,člověku atd atd a nemluvim ani o tom zda si takovýhle člověk umí zjistit kanál protože už jsem zažil na letišti že mi rádoby modelář s cesnou od pelikána odpověděl 35 hmz, prostě jde jen o nějakou to modelářskou evoluci aby každý modelář věděl jak funguje proč to tak funguje atd atd