Ahoj, včera jsem dal takové malé video na:
http://www.youtube.com/watch?v=j4M2dJuwZdU Jen jsem zkoušel popojíždět na 3S1P LiPo a dost starý, ale na 4S to bude jinej fičák.
No barvy jsou podobné Iberii, ale bude pouze červená a žlutá. Konce křídel a směrovky budou červeno žluté. Pruhy na trupu půjdou vodorovně a pak jeden nahoru a druhý dolu, tak jako na gondole.
No a co se týká těch reglů, tak to mám u Learjeta rozdělené. Jeden napájí křidéka s výškovkou a druhý směrovku a podvozek. U reglů Ray nebo Jeti se může napájení spojit a využít obou BECů, za předpokladu jedné pohonné baterie. U těch Power HD to nemůžu zjistit. Asi to taky rozdělím. Jinak to zkouším tak, že na místě vergluju všema páčkama a když to nezmrzne, tak jde do vzduchu.
No laminát tam je, ale ta váha trochu vyleze. Po vyříznutí křídel z poliše, jsem dostal strach. V porovnání s tou odpadní rourou na stole jsem udělal rozpětí o 16cm větší. Normálně jsem centroplán vsadil mezi půlky křídel.
Těch tvých 18A se mi zdá taky dost málo. Nevím kolik ti to žere, ale mě to s megama bere max 2x 32A. S čínamotorkumpeny mi to šlo až na 45A jeden. Tak jdu brousit, bude to na dýl. tohle nemám na modelařině rád. Ten plnič lepí a musím se drhnout ředidlem.
Skyvan 170cm, Čmelák, Learjet 45, Airbus 320 ve stavbě, C-160 Transal, DCH-8 v úpravách, F-16 Falcon