Ninja 400 3D, 7ch

Vrtulníky do velikosti 450
Zpráva
Autor
Alex1

#31 Příspěvek od Alex1 »

MontyP píše:Tak mi spadla čelist. Téma na Ninju 400 jsem našel až nyní. Jsem naprostý začátečník, který chce společně se svým synem proniknout do létání s vrtulníkem. Musím přiznat, že jsem už málem objednal. Po přečtení příspěvků měním názor a ještě se pokusím načerpat, co nejvíce informací. Máme zvládnutý 3 kanálový koaxiál Syma 032. I když to bude z pohledu zkušených mazáků srandovní, udělal nám spoustu radosti. Nyní jsem přemýšlel o 4 kanálu Waltera V200D02. Když jsem ale po dlouhém hledání narazil na Ninja 400, vzplanulo u mě absolutní nadšení (parametry, simulátor...). Budu vděčný za radu, jaký stroj tedy pořídit, aby jsme se po zmiňovaných 2 měsících nezklamali.

Dík,
Monty
[/b]

Já pro začátek zvolil 4 kanál Free Spirit.Je tu i celkem obsáhlé vlákno.Je to za málo peněz hodně radosti a je fakt stabilní. Je to můj takový simulátor pro začátečníka.Pokud jsi měl jen koaxial ,tak to pro tebe bude trochu změna.Ale pokud máš víc peněz ,tak samozřejmě jdi do něčeho dospělého.
pkysely@centrum.cz
foglik

#32 Příspěvek od foglik »

Všichni tu píšete co je to za sra*ku a všicni tu zmiňujete vrtulníky co jsou cenově 2x tak dražší, ninja má tělo z laminátu asi vydrží více než obyčejný plast (ten prdnul hned po startu) a co výbava v ceně? simulátor, kříž, aj...
chci si prostě něco koupit do cca 6000kč a né za 12000kč
nato abych se naučil jezdit mi taky stačí škodovka a nepotřebuji hned porshe (ne že by se mi nelíbilo)
Třeba prej zlatý HáKáčko vždyť je tam všechno z plastu to ten jak vy píšete blbej ninja má všechno kovový
a cena ? kit HK500GT cena 2400kč elektro výbava cca 7000kč a to je stále bez rádia a už jste tam za 9400Kč
nunasjiri

#33 Příspěvek od nunasjiri »

Já z dvourotoru skočil po vizuálně pěkný Walkeře V200D01 a myslel si že mám krásnej vrtulník, pokaždý se to chovalo jinak, ani jsem se s tím neproletěl a šla z domu.Teď mám Free Spirita a spokojenost.Jednoduchý, stabilní, kolečko za 80,-Kč,teď jsem s ním spadnul z 6. patra,myslel jsem že pujde do koše,a výsledek byla 1 vrtule, držák bateie za 80,-Kč, nožičky dostaly upgrade na kovový, prostě jsem spokojenej, zalítám si, netrápím se.Každý si tím projde, a co tady píšou, že na dílech stejně doženete něco dražšího a ani si nezalítáte je svatá pravda.
Nyní: DJI Spark
Dříve: Blade McpX - Phoenix v.3, Dx6i - Toro 600, Toro 900, Blade mQX
foglik

#34 Příspěvek od foglik »

Trpajzlíčci jsou pěkný, ale doma nemám prostor a venku mi to odnese mírnej vítr

Mě šlo více o to ,že tu všichni haníte něco co jste neměli možnost osahat, vyzkoušet a třeba i vidět na vlasní oko.
Mě osobně se to třeba líbí, třeba provedení šasi mi připadá profesionálnější než u dražších strojů, plastový výlisek těla u drahých strojů mě zrovna dvakrát nepřesvědčí o profi kvalitě (už jsem viděl jak prdnul při startu!)
a co se týče vysílače - pokud má přijímač 7 slotů pro serva a všechny se dají ovládat tak to asi bude 7 kanál (pod stolem to nenajdeš)
opravdu to jen někdo pro jednoduchost blbě popsal....
Pak se tu pozastavoval někdo nad dosahem radia 800m.
A kolik má futaba, graupner a jiní na 2,4ghz? 800 - 900metrů!
A na 800 metrů uvidím s prominutím ho*no a né vrtulník
cilek

#35 Příspěvek od cilek »

Viděl jsem tento vrtulník na vlastní oči. Jsou to , dle mého názoru, opravdu vyhozené peníze. :roll:
Fenius
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od Fenius »

Ja len dodám, že ten tvoj spomínaný simúlátor bude s najväčšou pravdepodobnosťou iba FMS.
Beep
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Beep »

to foglik : kup si to je to fakt sqelej vrtulník.

jseš hluchej k radám lidí kteří su tu trnitou cestu prošli tak ti dám alespoń odkaz n speciální nastavovací tool s ním si to nastavíš jedna básen.

http://rcdumbthumbs.com/copterxadjustmenttool.aspx
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od JirkaA »

foglik píše: A kolik má futaba, graupner a jiní na 2,4ghz? 800 - 900metrů!

:lol: :lol: :lol:

RVHP.. komu není vzájemné rady, tomu není hospodářské pomoci.
Kup si tu sra*ku, jsou to tvoje vyhozený peníze. Jenom pak prosím tě neotravuj jiný lidi, aby ti to pomohli rozlítat.
OK2WY
marunka

#39 Příspěvek od marunka »

Doporučte tedy jinou alternativu (6ch, AC motor) v této cenové kategorii.
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od JirkaA »

marunka píše:Doporučte tedy jinou alternativu (6ch, AC motor) v této cenové kategorii.

V této cenové kategorii leda něco lítanýho. A počítej s tím, že nákupem heliny výdaje teprve začínají.
OK2WY
Beep
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od Beep »

V této cenové kategorii nic než polofunkční shit s problematickým sháněním dílů neexistuje.
Je to stejné jako když v Kamenáku přišel ten jouda do bordelu s 30Kč v drobných.
Gaui200,Tarot450ProFBL,MinititanV2,TRex500,Raptor50,TZ-V2 Frenzy,TRex700,FutabaT-10C+nějaký letadla
foglik

#43 Příspěvek od foglik »

díly jsou k dostání na celý vrtulník do 3 dnů
simulátor je u toho fms :(
lítat se s vrtulníkem se teprv učím, zatím lítám vis a čtverce a seknul jsem s tím jen jednou oprava cca 200 kč (rotorem jsem dělal první jarní brázdu 5cm hlubokou a ohnula se horizontální tyčka rotorových listů listy nepoškozeny) mám nalítáno cca 12 hodin čistýho času...
koupil jsem ho za 2350,- kč fungl novej ( tolik by mě stála oprava velkýho profi vrtulníku)
nemám s čím porovnávat ta si myslím že za ty prachy dobrý (dobrá je za 3)
Beep
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od Beep »

No vidíš a jsi na cestě, stejně jako spousta lidí před tebou sis nedal poradit a koupil tento "3D super akro speciál" až si koupíš něco lepšího a budeš mít s čím porovnat, tak sem nezapomen napsat jakej si byl osel žes nedal na rady a nekoupil si průměrný slušný vrtulník (ne porsche - to vypadá v heli jinak než Align) na který má díly skladem kde kdo a ne za 3dny. Pak pochopíš že slušně fungující heli je něco jiného než nějak lítající heli atd.
OPR
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od OPR »

Beep píše:No vidíš a jsi na cestě, stejně jako spousta lidí před tebou sis nedal poradit a koupil tento "3D super akro speciál" až si koupíš něco lepšího a budeš mít s čím porovnat, tak sem nezapomen napsat jakej si byl osel žes nedal na rady a nekoupil si průměrný slušný vrtulník (ne porsche - to vypadá v heli jinak než Align) na který má díly skladem kde kdo a ne za 3dny. Pak pochopíš že slušně fungující heli je něco jiného než nějak lítající heli atd.

Hihi. :idea:
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“