Turnigy 9x tip...
flubber píše:Chlapi, nechcete to celé smazat? Vlákno původně bylo o TX. Trošku se nad sebou zamyslete...
Tak jsem se zamyslel.
Luzr napsal, jaká bomba je ta Turnigy 9x .
Já jsem mu za sebe napsal jaký obtížně použitelný krám to je a pokud si to koupí Luzr, je mi to buřt.
Nechci, aby to doporučoval někdo jako levný, vhodný TX začátečníkům.
Pokud je to jasné, rád to ukončím.
Já nevím, co by se mělo mazat. Jen vím, že by se diskuze měla držet tématu a to je "Turnigy 9x tip..." Zatím se tu na třech stránkách dohadujete, kolik kdo mohl nalétat hodin, jak někdo nechápe proč si někdo koupí čínu atd. A pak se divte, že se tu některé dotazy pořád opakují, když už se mi podaří najít téma, které mě zajímá, tak dopadne podobně jako tohle a nic se nedozvím. Jen hromadu srač.k... Sorry za OT, ale je to už do nebe volající.
flubber píše:Já nevím, co by se mělo mazat. Jen vím, že by se diskuze měla držet tématu a to je "Turnigy 9x tip..." Zatím se tu na třech stránkách dohadujete, kolik kdo mohl nalétat hodin, jak někdo nechápe proč si někdo koupí čínu atd. A pak se divte, že se tu některé dotazy pořád opakují, když už se mi podaří najít téma, které mě zajímá, tak dopadne podobně jako tohle a nic se nedozvím. Jen hromadu srač.k... Sorry za OT, ale je to už do nebe volající.
Dobře,
napíšu Ti to jasně a srozumitelně.
Turnigy 9X je taková sr..čka, že jí nedoporučuji vůbec nikomu!
Pokud se toho budeš držet, nebudeš řešit vteřiňák a konektor.
Naposledy upravil(a) JMalik dne sob 03.04.2010 22:52, celkem upraveno 1 x.
(Jenom mi nějak nejde na rozum, že oslavuješ včerejší loping v noži.
Dnešní. V průběhu této plodné diskuze jsem si zajel na 3 hodiny lítat. Musím holt nějak držet ten průměr.
Ty by jsi měl být při počtu nalétaných hodin a úměrných zkušenostech k tomu instruktorem Top Gun).
Jsem na to levej, musím trenovat. To víš, když někdo začne v mém věku, nejde to tak snadno.
JMalik píše:flubber píše:Chlapi, nechcete to celé smazat? Vlákno původně bylo o TX. Trošku se nad sebou zamyslete...
Tak jsem se zamyslel.
Luzr napsal, jaká bomba je ta Turnigy 9x .
Sorry, já si fakt připadám jako v blázinci. Můžeš si prosímtě opravdu pečlivě přečíst ten můj první post? Opravdu to na tebe působí že jsem napsal že TG9x je bomba?
Nechci, aby to doporučoval někdo jako levný, vhodný TX začátečníkům.
To tady nikdo nikdy nedělal, takže jsi si mohl ušetřit dvě hodiny času.
flubber píše:Já nevím, co by se mělo mazat. Jen vím, že by se diskuze měla držet tématu a to je "Turnigy 9x tip..." Zatím se tu na třech stránkách dohadujete, kolik kdo mohl nalétat hodin, jak někdo nechápe proč si někdo koupí čínu atd. A pak se divte, že se tu některé dotazy pořád opakují, když už se mi podaří najít téma, které mě zajímá, tak dopadne podobně jako tohle a nic se nedozvím. Jen hromadu srač.k... Sorry za OT, ale je to už do nebe volající.
Omlouvám se, ze začatku jsem myslel že zarytým modelářům jde o diskuzi a názory, tak jsem si dovolil odpovědět na dvě otázky JMalika podle nejlepšího svědomí a zkušeností.
Omlouvám se za to že jsem nepoznal že ty otázky jsou pouze řečnické a že jakákoliv reakce vyvolá smršť urážek mým směrem.
JMalik píše:Tomnick píše:Já bych spíš řekl, že číst opravdu některé názory zarytých modelářů může spíš odradit začínající modeláře než nějaká vysílačka z Číny.
Nic proti, ale on sem dal jen radu pro lidi, kteří si ji koupí, a vy mu tady teď říkáte že se staráte o děti................
Můžeš mi najít to místo textu, kde mu někdo říká, že se stará o děti?
Surgical psal že se stará o děti:
Na toho my ostatní, co taky chodíme krom létání do zaměstnání, neumíme nebo nechceme létat ve dnech, kdy i ptáci chodí pěšky (a že jich za tuhle zimu bylo dost), musíme se taky občas věnovat manželkám a výchově dětí atd., tak na takového borce prostě nemáme.
Luzr píše:
.....Sorry, já si fakt připadám jako v blázinci. Můžeš si prosímtě opravdu pečlivě přečíst ten můj první post? Opravdu to na tebe působí že jsem napsal že TG9x je bomba?
Opravdu to tak na mě působí.
Luzr napsal:
"... Optic 6 stojí skoro dvojnásobek a pokud/dokud TG9x chodí, je to o třídu lepší vysílačka...."
Luzr píše:
...........Surgical psal že se stará o děti:Na toho my ostatní, co taky chodíme krom létání do zaměstnání, neumíme nebo nechceme létat ve dnech, kdy i ptáci chodí pěšky (a že jich za tuhle zimu bylo dost), musíme se taky občas věnovat manželkám a výchově dětí atd., tak na takového borce prostě nemáme.
Surgical si jenom neudržel odstup od situace.
Pokud napíšeš stovky hodin, tak aspoň já mám představu, že ty stovky jsou 3,4,5....9.
Vím, že to není možné (nechci používat přesnější výraz).
Letový čas je doba, po kterou máš letadlo ve vzduchu - to jen na upřesnění těch letových hodin.
JMalik píše:Luzr píše:
.....Sorry, já si fakt připadám jako v blázinci. Můžeš si prosímtě opravdu pečlivě přečíst ten můj první post? Opravdu to na tebe působí že jsem napsal že TG9x je bomba?
Opravdu to tak na mě působí.
Luzr napsal:
"... Optic 6 stojí skoro dvojnásobek a pokud/dokud TG9x chodí, je to o třídu lepší vysílačka...."
A co se ti na tom nezdá? "Pokud/dokud chodí".
Být začátečník, bral bys to jako doporučení?
Mimo to, optic 6 je totální low-end, tuším má 2 mixy a tím to hasne. Mám pocit že nemá ani grafický display. O kvalitě kniplů můžeme dlouho diskutovat, ale pochybuju že by v tom byl až takový rozdíl.
Papírově je TG9x prostě lepší za polovinu ceny. POKUD/DOKUD CHODÍ.
JMalik píše:Luzr píše:
...........Surgical psal že se stará o děti:Na toho my ostatní, co taky chodíme krom létání do zaměstnání, neumíme nebo nechceme létat ve dnech, kdy i ptáci chodí pěšky (a že jich za tuhle zimu bylo dost), musíme se taky občas věnovat manželkám a výchově dětí atd., tak na takového borce prostě nemáme.
Surgical si jenom neudržel odstup od situace.
Stejně jako já když jsem plácnul stovky.... Ale těch 100-150 to bude. Dost času na to aby se mi s mým levným shitem něco přihodilo.