Překvapuje mne použití toho konektoru. Já jsem totiž takovou variantu navrhoval na mojehobby před nějakou dobou. A bylo to pány Vito, ZdZd a podobnými dost drsně odmítnuto jako totální nesmysl. I když pravda, oni odmítají i například Canon, který se požívá v F3x zcela běžně. Tož co taky chtít od vrtulníkářů.
Každopádně děkuji i já za inspiraci.
Naposledy upravil(a) tks dne ned 21.03.2010 18:56, celkem upraveno 1 x.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
Vybírali jseme dlouho a konzultováno s p. Dvorským. Inspirace byla z MGM balanceru, kde nebyl jediný problém. Dovedu si představit lepší konektor, ale těžko bude tak malý a bude se s tím tak dobře dělat. Jasně, že by bylo lepší dát 6x MPJET 1,6mm, ale kdo to bude zapojovat..
Máš odkaz na konverzaci na MH. Díky.
tks píše:Překvapuje mne použití toho konektoru. Já jsem totiž takovou variantu navrhoval na mojehobby před nějakou dobou. A bylo to pány Vito, ZdZd a podobnými dost drsně odmítnuto jako totální nesmysl. I když pravda, oni odmítají i například Canon, který se požívá v F3x zcela běžně. Tož co taky chtít od vrtulníkářů.
Každopádně děkuji i já za inspiraci.
Těch konektorů mám v šuplíku dost a i jsem je použil. Ne do něčeno co létá. Tam se mi to přece jenom moc nezdá. Není to zlacené a když rozebereš a prozkoumáš hlavně tu samičku, tak pochybnosti určitě přibudou.
(V tema akrobacie, Sukhoi 29S Sebart je fotka na které je vidět, co jsem třeba použil pro spojení do křidélek)
Do spodních částí SOP jsou vybroušeny otvory, kudy bude vidlička nasazovat. Pro to slouží speciálně naohýbaná struna.
Přiznám se, že si nedovedu představit, jak by ta struna měla vypadat a jak by se s ní ta vidlička nasadila. Docela často s těmi vidličkami zápasím s různými kleštěmi a šroubováky a tak by se tento postup více než hodil. Bylo by možné doplnit foto toho přípravku?
TomasC píše:Vybírali jseme dlouho a konzultováno s p. Dvorským. Inspirace byla z MGM balanceru, kde nebyl jediný problém. Dovedu si představit lepší konektor, ale těžko bude tak malý a bude se s tím tak dobře dělat. Jasně, že by bylo lepší dát 6x MPJET 1,6mm, ale kdo to bude zapojovat.. Máš odkaz na konverzaci na MH. Díky.
Tome..Kde je ten link na fotky ze stavby ?
Já to tu čtu, ale nic nevidím ..