Pokud máte nějaké dotazy nebo připomínky k ovládání nebo fungování tohoto diskuzního fóra, nebo třeba náměty na zlepšení, tak sem s nimi. Naleznete zde i pravidla tohoto fóra.
AR1 píše:Ještě bych dodal, že jsem vůbec nepochopil úvodní příspěvek. Ale nevadí mi to.
Ani já jsem ho nepochopil. Jenom jsem ragoval na ty rádoby- imaginární - příklady které se vždy stočí v -neprospěch- obyčejných modelářů. Až tam -Malík - napíše že jenom -blb- může doporučovat- Futabu -, když je tolik -alternativ- ,tak mu snad i začnu věřit. Jinak na žádný výlet se nechystá. (Jak jsem zjistil tak pozval už asi polovinu osazenstva -rc-mánie. Tak si udělejte hromadný tématický zájezd. )
Až budu chtít vidět ty - hračky - tak si skočím k -Peckovi do Zlatnické -a u stropu tam toho mají pověšeno asi na tucet. Nemám nic proti -lítačům-
jenom se mi zajídá kdy si hrají na odborníky -přes všechno- a osuzují něco co si ani nevyzkoušely.
AR1 píše:Ještě bych dodal, že jsem vůbec nepochopil úvodní příspěvek. Ale nevadí mi to.
Ani já jsem ho nepochopil. Jenom jsem ragoval na ty rádoby- imaginární - příklady které se vždy stočí v -neprospěch- obyčejných modelářů. Až tam -Malík - napíše že jenom -blb- může doporučovat- Futabu -, když je tolik -alternativ- ,tak mu snad i začnu věřit. Jinak na žádný výlet se nechystá. (Jak jsem zjistil tak pozval už asi polovinu osazenstva -rc-mánie. Tak si udělejte hromadný témaický zájezd. ) Až budu chtít vidět ty - hračky - tak si skočím k -Peckovi do Zlatnické -a u stropu tam toho mají pověšeno asi na tucet. Nemám nic proti -lítačům- jenom se mi zajídá kdy si hrají na odborníky -přes všechno- a osuzují něco co si ani nevyzkoušely.
Jenda
Čau, jak nechystá? Já jsem taky za tebou přijel. Jsme pozvaný k JMalikovi (tedy ty, já se trochu připozval) tak jedem, ne? Kolik dalších je pozvaných v tom snad nehraje roli. Aspoň poznáme in natura polovinu RC manie (jak píšeš). Problém s tím nemám. Ty jo?
Jefim píše:Mne v podstate išlo o to čo píše Coro. Ak chcem niečo vedieť a namiesto odpovede sa potom medzi sebou začnú hádať ľudia čo píšu zo skúseností s odborníkmi ktorý to majú "NAŠTUDOVANÉ" niekde inde na webe.Nie nečakám len ANO/NIE ,veď sme ľudia chybujúci ale namiesto výmeny skúseností sú na webe viac publikované domnienky ortodoxných prispievateľov ako skutočné praktické skúsenosti. To je môj dojem, môžete proti nemu namietať ,ale to je tak všetko čo s tým môžete urobiť.
Abu píše:Velkej! Pro samy kecani nemame cas stavet svoje letadylka.
Tak to si tě snad začnu i vážit Někteří jenom kecajjjjj a kecajjjj . Je fakt že -hubou - se toho dá vyrobit/nalétat mnohem více (na mě už taky padají- kostlivci - ze skříně )
Neboj, hotove "hracky" v mem hangaru rozhodne nemaji navrch. V soucasnosti - 9 modelu je vlastni navrh, konstrukce i vyroba. Podle planku, ze stavebnice, ARF, nebo hotovy z bazaru mam 7.
Ale kostlivce nemam rad, jak to moc dlouho lezi, tak z toho neni nic dobreho. Rekord mam dopravaka, toho jsem stavel rok a 2 mesice. Ovsem z toho 10 mesicu staly temer hotovy kridla v koute .....
To máš jak s malováním . Někdo rozdělá 3-4 obrazy a někdo se neodlepí od jednoho dokud není hotový. Když jsem byl -mlaďoch- tak jsem -sfouknul- motoráka od základu za týden. Dneska je to pro mě sezoní práce A aby to nebylo tak jednotvárné tak jich rozdělám několik
Jeste malovani do toho tahej. Mam doma 2 vytvarnice, kazdou chvili musim nekde zatloukat hrebicek na dalsi obrazek, berou mi lamaci noziky na paspartovani, hruza... (ja jim zase naoplatku obcas seberu nejakej stetec). Ale kdyz chci navrhnout povrchovou upravu na model, tak to ne, to je pod jejich uroven.
Uz jsme tak mimo tema, ze by to mel nejaky moderator presunout do smetiste.
Jefim píše:Mne v podstate išlo o to čo píše Coro. Ak chcem niečo vedieť a namiesto odpovede sa potom medzi sebou začnú hádať ľudia čo píšu zo skúseností s odborníkmi ktorý to majú "NAŠTUDOVANÉ" niekde inde na webe.Nie nečakám len ANO/NIE ,veď sme ľudia chybujúci ale namiesto výmeny skúseností sú na webe viac publikované domnienky ortodoxných prispievateľov ako skutočné praktické skúsenosti. To je môj dojem, môžete proti nemu namietať ,ale to je tak všetko čo s tým môžete urobiť.
Neřekl bych to lépe
Jenda
Jefim, Jenda01,
Přesné příklady to chce uvést, jinak je to o ničem. A já vás budu považovat za slintače.
Vyhledejte třeba moje příspěvky a dokažte to na konkrétnostech. Potom se dá diskutovat o tom, co je špatně.
Malíku,mužu já?Co třeba ten slavnej motor Axi,28-26,10,kde jsem uváděl,že at jsem dělal cokoli,tak mi to prostě 2kg ero spolehlivě nezvládlo a ty ses se mnou do krve hádal,že je to blbost,že by to podle tvého výpočtu tento motor utáhnout měl přestože i výrobce jasně uvádí mezní váhu modelu 1,6kg
pepin píše:Malíku,mužu já?Co třeba ten slavnej motor Axi,28-26,10,kde jsem uváděl,že at jsem dělal cokoli,tak mi to prostě 2kg ero spolehlivě nezvládlo a ty ses se mnou do krve hádal,že je to blbost,že by to podle tvého výpočtu tento motor utáhnout měl přestože i výrobce jasně uvádí mezní váhu modelu 1,6kg
Dej sem prosím odkaz na to vlákno.
No, už jsem to našel.http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=25338&postdays=0&postorder=asc&start=30 Máš krátkou paměť Pepine. Ještě jednou si to celé důkladně přečti. Ty jsi z toho doporučoval vytvořit ten dlabaný ingot, já jsem mu navrhoval to odlehčit a použít motor DOPORUČENÝ VÝROBCEM toho letadla. (To, že by byl vhodnější dvanáctizávitový a ne deseti, tam myslím taky někde píšu.) To, že kdyby se teprve rozhodoval to koupit a neměl to už doma se taky řešilo.
Naposledy upravil(a) JMalik dne čtv 04.02.2010 17:37, celkem upraveno 1 x.