Clark_Kent píše:
Fotky sou super ale ten ocas se mi moc nelibí. Tam je vidět že to je nějaký divný. Není to hladký a rovný-výškovka a směrovka. Možná to dělá ten foťák. Světlo je nejlepší třeba na stříkaný auta. Tam se hned pozná jak je to udělaný. Ale jinak to vypadá dobře. A kolik to stojí? A když umím lítat jen s hornoplochem s křidýlkama, dalo by se to zvládnout? Lítám už 2 roky. Vysílač mám Graupner MC12(starší).Letadlo Bonnie od Pelikána. Jenom nevim jakýho akrobata koupit.
JirkaA ma pravdu, ocasni plochy jsou profilovany, proto to neni rovny. Profil je samozrejme lepsi pro obtykani vzduchu a tim lepsi efektivitu kormidla - letadlo lip drzi smer.
Ja osobne bych ti jako prvniho akrobata doporucil tu mensi extru 260 - rozpeti 121 cm, pokud se necitis na takovej stroj (penize, velikost atd.) Lita super a prece jenom je za min penez nez tahle MX. Jinak videl jsem uz tu MX litat a dokaze litat opravdu krokem, takze nemusis mit strach, ze by to bylo nejak rychly a nezvladatelny. Navic s mensima vychylkama to nemusi byt ani tak ostry pro nauceni.