Už je to dávno co jsem od tamtud něco stahoval ale myslím že musíš napřed udělat registraci.Jestli se pletu tak mně někdo opravte.PKsoo píše:Chlapi,, ako stiahnem model z rc-sim.de ? dajako sa mi to nedari( pripadne mohol by mi dakto od tial sosnut model Ultra-L ? staviam ho a tak by som ho rad mal
AFPD
Rotvík píše:Už je to dávno co jsem od tamtud něco stahoval ale myslím že musíš napřed udělat registraci.Jestli se pletu tak mně někdo opravte.PKsoo píše:Chlapi,, ako stiahnem model z rc-sim.de ? dajako sa mi to nedari( pripadne mohol by mi dakto od tial sosnut model Ultra-L ? staviam ho a tak by som ho rad mal
Ano ide to,, Dikes
PKsoo (Peter) - Pezinok e-mail.: pksoo@azet.sk
Mam taky dotaz na realnost simulatoru. I kdyz vecsinou popisujete letadla, tak mne prijde, ze kterakoli helikoptera v AFPD se chova diametralne odlisne od reality. Jsem v RC uplny zacatecnik. Mam Blade mSR asi 2 mesice, venuji mu dosti casu, takze uz umim opatrne osmicky na obe strany. Puvodne jsem si poridil simulator, abych usetril helinu narazu, ale prijde mi, ze se vsechny modely helikopter chovaji extremne stabilne a hlavne nerealne ve srovnani s malym mSR. Takze se simulatorem skoro nelitam. Vsichni tady popisuji, ze s vecsimi helinami se musi trenovat hlavne na simu (a prave planuji nakup Blade 400) a ted nevym kde je chyba.
Neni treba tim, ze mam Fixed Pitch a asi modely v simulatoru jsou Collective Pitch a tim se chovaji jinak??
Nebo si mam jit do jineho simulatoru?
Prosim poradte - myslim si, ze se bez simulatoru moje krivka uceni oplosti a neposunu se dale.
Neni treba tim, ze mam Fixed Pitch a asi modely v simulatoru jsou Collective Pitch a tim se chovaji jinak??
Nebo si mam jit do jineho simulatoru?
Prosim poradte - myslim si, ze se bez simulatoru moje krivka uceni oplosti a neposunu se dale.
Blade mSR + DX5e
Draco Profipack
Traxxas E-Revo VXL 1/16
Draco Profipack
Traxxas E-Revo VXL 1/16