Futaba T8?
JmX píše:No pro měniče modulů je ideální Hitec, ne? Mě to naopak vadí, ty kablíky.
SRAMY ví že u Futaby T10CP to je s výměnou modulů jinak než u Hitecu ( myslím tím zmíněné "kablíky" ) ... mimochodem je to tak i FX-30
Futaba T10CP ( ne CG ! ! ! ) má v těle klasickou vysouvací teleskopickou anténu. a modul zespodu ( třeba jako Hitec Optic6 - a to buď modul s krystalem nebo se syntézou )
když dáváš FASST modul tak ten má svoji klasickou WiFi anténku zespodu ( každé příslušenství pro Futabu s tím počítá - neděste se ), teleskopickou anténu prostě jen zasuneš - NE JAKO U HITECU že ji vyšroubuješ, dáš tam nějaký plastový pahýl a na něj WiFi anténku spojenou pofiderním kablíkem s modulem zespodu ...
U Futaby je to cvak cvak ... nic víc, nic míň - nenapadá mě čistší řešení ... mimochodem už mám objednaný i Assan modul pro Combatové létání kde je mi 35MHz anténa na obtíž a FASST mi přijde zbytečně drahý ( nekamenujte mě
Mimochodem sám mám právě Futabu T10CP protože chci FUTABU a chci výměnné moduly výměnné kulturním způsobem a ne nějakou psychedelickou náhražkou s vlasově tenkým kablíkem (Hitec)
FrSky Horus X12S+Tandem X20, ACES combat a kdejaké jiné poletuchy. www.Smart3D.cz
Takze tady je par fotek T8.
V baleni je spona pro hladky chod plynu, takze vroubkování jde "odebrat".
Letove rezimy jsou podle vseho dostupne jen pro Heli a Glid modely, ne pro Acro.
Vyvazeni je perfektni.
Letove rezimy jsou podle vseho dostupne jen pro Heli a Glid modely, ne pro Acro.
Vyvazeni je perfektni.
Live smart, die happy...
Voodoo-cz píše:Takze tady je par fotek T8.
Vyvazeni je perfektni.
Děkuji za fotky, nevypadá to vůbec zle.
-
JmX
- Kontaktovat uživatele:
Futaba T8
Voodoo-cz píše:Info pro kupujici, cenova valka pokracuje - Kostka ji ma za 10 620,-
Velké prodejce to nechává zcela chladnými (různé ty pelikány, pecky apod.). Pokud se pohnou i oni, pak nastane sešup! Už aby.
-
JmX
- Kontaktovat uživatele:
Futaba T8
V inzerci jsem narazil na vyobrazení s označením T8FGA, ale nikde jsem nenašel (ani na robbe) nějakou zmínku o tomto provedení. Prodejce, který toto inzeruje pak v popisu uvádí pouze T8FG, tak nevím co to znamená, ale asi to existovat musí (nebo možná předprodukční verze, nebo pro jiné trhy???)
Re: Futaba T8
JmX píše:V inzerci jsem narazil na vyobrazení s označením T8FGA, ale nikde jsem nenašel (ani na robbe) nějakou zmínku o tomto provedení. Prodejce, který toto inzeruje pak v popisu uvádí pouze T8FG, tak nevím co to znamená, ale asi to existovat musí (nebo možná předprodukční verze, nebo pro jiné trhy???)
Je to jako u T10C, A verze akro nebo H heli, rozdíl v softwaru není žádný a druhý zobáček(plíšek k plynu) je vždy přibalen v krabici, tak že si z toho můžeš udělat co chceš
Naposledy upravil(a) frontier dne sob 14.11.2009 10:45, celkem upraveno 1 x.
Re: Futaba T8
frontier píše:Je to jako u T10C, A verze akro nebo H heli, rozdíl v softwaru není žádný a druhý zobáček(plíšek k plynu) je vždy přibalen v krabici
V software je jeden drobny detail, pri vytvareni noveho modelu ma A verze v zakladu vybrano Acro, H verze helinu
Live smart, die happy...
JmX píše:Voodoo-cz píše:Mod 2 je standardni dodavka, ale pripadne prehozeni brzdici plosky na druhou stranu a nastaveni v softu na jiny je otazka par minut. Podle webu Futaby ani v jinem modu T8 nedodavaji.
Dnes jsem na eshopu rcmodely našel nabídku verzí v mode 1 i 2. Zmatek pokračuje.
Mody snadno změníš. V podstatě přehodíš ten plíšek jak o něm byla řeč a přepneš to v SW vysílače.
JmX píše:Voodoo-cz píše:Mod 2 je standardni dodavka, ale pripadne prehozeni brzdici plosky na druhou stranu a nastaveni v softu na jiny je otazka par minut. Podle webu Futaby ani v jinem modu T8 nedodavaji.
Dnes jsem na eshopu rcmodely našel nabídku verzí v mode 1 i 2. Zmatek pokračuje.
proč zmatek?...to už je léta standardní záležitost Futaby nabízet soupravy v několika modech.