RiMr píše:... No a abych předešel, na MPJety nemám
To se Ti možná jenom zdá. Počítej, kolik postupně těchhle podobných vystřídáš.
RiMr píše:... No a abych předešel, na MPJety nemám
zdekar píše:Tahle diskuze tady měla být včera, ušetřil bych si nervy při předělávání konektorů na 3,5 s domečkama. Chtěl jsem nějaký blbovzdorný systém abych si zas nepřepóloval regulátor (naštěstí to poprvé přežil). Tak tedy napájel jsem drát na konektor a teď jak to dostat do domečku. Nakonec jsem to tam namlátil gumovou palicíPři druhém pokusu jsem zjistil, že ten konektor tam lze dát ze předu snadněji, tak jsem ho tam nacvakl... ale teď jak připájet drát? No nakonec se mi to povedlo... chtělo by to nějaký návod
Radši jsem toho nechal a šel spát. V duchu jsem ještě zakládal vklákno na rcmanii, aby mi někdo poradil
![]()
![]()
Kdyby se ten drát připájel na konektor a pak zastrčil ze předu do pouzdra, tak by to šlo... ale když je na druhém konci baterka, tak to nejde...
Až po chvilce přemýšlení mi došlo, že ty dráty by tím pouzdrem šli také prostrčit ze zadu a pak napájet konektory, jak už tady někdo psalJe vidět že ty konektory jsou opravdu 100% blbovzdorný... vzdorovaly mi snad hodinu
![]()
![]()
To jen tak pro zasmání
koko píše:Kluci a proc vubec ty domecky pouzivate? Me ostatni kdysi naucili samostatny konektory ( 2 nebo 3,5 mm v mym pripade) vzdy parecek na baterce a na reglu. Nikdy zadnej problem. Mate problemy se zkratovanim, nebo proc?
koko píše:Kluci a proc vubec ty domecky pouzivate? Me ostatni kdysi naucili samostatny konektory ( 2 nebo 3,5 mm v mym pripade) vzdy parecek na baterce a na reglu. Nikdy zadnej problem. Mate problemy se zkratovanim, nebo proc?
JENDA01 píše:Ahoj,
víš proč se používají .Asi ti nic neříká bezpečnost. Byly jsme létat s kolegou a jeho syn si vzal do ruky baterku a -šktnul si- pěkně ho to popálilo(kalhoty měl skrz na skrz)...
Marek71 píše:Tak toto je fakt "argument", už dlho som sa tak nezasmial...
Baterky nepatria deťom na hranie, argumentovať týmto štýlom sa mi zdá úplne scestné.JENDA01 píše:Ahoj,
víš proč se používají .Asi ti nic neříká bezpečnost. Byly jsme létat s kolegou a jeho syn si vzal do ruky baterku a -šktnul si- pěkně ho to popálilo(kalhoty měl skrz na skrz)...
Marek71 píše:Tak toto je fakt "argument", už dlho som sa tak nezasmial...
Baterky nepatria deťom na hranie, argumentovať týmto štýlom sa mi zdá úplne scestné.JENDA01 píše:Ahoj,