T-rex 450 Pro - zkušenosti

Vrtulníky do velikosti 450
Zamčeno
Zpráva
Autor
zdzd

#31 Příspěvek od zdzd »

Yoshi.CZ píše:... ZDZD ... zase se mi nezdá fér srovnávat Highend FUTABA s ostatními výrobky

Jde o reakci na to, že Aurora strčí do kapsy Futabu. Tedy jako celek. To už ani není nefér, to je mimo mísu.

Rádia nejvašších tříd ti nesrovná nikdo. Kdysi jsem srovnával MC-16 s FC-18 a trvalo to pár týdnů. Přitom jsou to celkem primitivní rádia. U high je to na měsíce až roky - pokud to má být solidní materiál. A to nikdo neudělá... Podobný projekt následně běžel, ale to se nedá ukočírovat:

http://zd.wwwcity.cz/zd/Documents/Mc-fc.zip
http://www.rkolbabek.com/jomla/rc-model ... h-vysilacu
Yoshi.CZ
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Yoshi.CZ »

arda1 píše:Srovnávací tabulky dle vybavení a možností vysílačů(třídy) na netu jsou udělaný. :wink: http://www.ladas.xf.cz/vysilace.htm
Jenže já jsem nemínil jednotlivé druhy a typy ... jako spíš srovnání značek a konkrétních modelů !
Yoshi.CZ

Heli: T-REX 250 v2, 450 HKGT, T-REX 600E, Gaui 330X
Plane: Toro900, 4site F3P
TX - JR DSX9
arda1
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od arda1 »

To nechápu co vlastně hledáš- pak ta tabulka jak dával odkaz zdzd :wink:
ICQ 638556901
frontier
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od frontier »

arda1 píše:Pak jsi stejný jako ten druhý co nenávidí Hitec jako celek. :wink:

ano, nenávidím Hitec jako celek a nestydím se za to! :wink:
arda1
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od arda1 »

No to je argument jako prase--co takhle třeba napsat kde a proč vlastně ta averze vznikla? :wink:
ICQ 638556901
frontier
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od frontier »

arda1 píše:No to je argument jako prase--co takhle třeba napsat kde a proč vlastně ta averze vznikla? :wink:

co ti na to mám říct...snad jen to že když s něčím byl nějaký problém tak to byl Hitec. A už vůbec nechápu jak někdo může srovnávat s Futabou, která je sice drahá ale funguje! (serva,gyra,RCsoupravy)
arda1
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od arda1 »

Vidíš a mě funguje (serva, RX,TX) zase vše od Hitecu - no problém. Třeba serva mají některý typy fakt výborný. :wink:
ICQ 638556901
frontier
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od frontier »

arda1 píše: Třeba serva mají některý typy fakt výborný.

které to jsou serva? já jsem na ně měl teda smůlu, od té doby nekupuju!
arda1
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od arda1 »

Mám HS50,55,81,422.......... moc typů a vždy ok. :wink:
ICQ 638556901
frontier
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od frontier »

arda1 píše:Mám HS50,55,81,422.......... moc typů a vždy ok. :wink:

HS50 se mi rozpadlo na vrtulce v Maxiru, HS81 jsem měl naposlady v ruce 6kusů, ani jedno nedrželo střed! Trošku to chodilo s Alphou Schulze ale do modelu jsem je nedal.
flubber
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od flubber »

arda1 píše:
flubber píše:Hele, trochu mimo téma. Nezdá se vám?! :?
Co to? :lol: :lol: :lol:

No nic, já jen že si počtu o zkušenostech s Rexem a zatím se tu na dvou stranách hádáte jak malé děcka ve školce kdo má lepší bábovičku...
EPA combat, T-REX 600N, HK500GT
arda1
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od arda1 »

Já se nehádám používám věci jak od Futaby ,Hitecu tak Graupnera -JR-něco je skvělý něco míň-u všech značek-to stejný motory-MVVS,OSMax,ASP-prostě každá věc je jiná a má jiný mouchy a s tím musí člověk umět žít-neexistuje něco naprosto dokonalýho. Ale šmahem odsuzovat některou značku protože mě to nejede a nezačít hledat chybu u sebe zda nemůže být je dle mě hloupost. :wink: Dostaly se mi do rukou dvě serva HS-81-nový - prý šmejdy-měl už asi čtvrtý kus a všechny na prd. Po rozebrání najetý výstupní kola na dorazu a doslova v tom místě vyhoblovaný od pastorku. Po výměně převodů mě šlapou tři roky bez sebemenšího problému-střed drží dobře-RX -Jeti-Hitec,Futaba,Assan,-tak nevím co s tím ten dotyčný dělal-ale nic pěknýho to nebylo-a už byly najednou šmejdy a Hitec nekoupím a byl rád že jsem je po 50korunách koupil.
Mám FF9 ale normálně si beru na pole i Eclipsu a nebo když se mi nechce přehazovat RX v éru tak Zebru- nemám s tím problém-hlavní je spolehlivost a ne jaký kus plastu držím v klepetech.
Naposledy upravil(a) arda1 dne pon 28.09.2009 21:10, celkem upraveno 2 x.
ICQ 638556901
prochel
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od prochel »

flubber píše:
arda1 píše:

No nic, já jen že si počtu o zkušenostech s Rexem a zatím se tu na dvou stranách hádáte jak malé děcka ve školce kdo má lepší bábovičku...
ůplně přesně :D
jinak jsem měl na heliburčáku T-Rexe 450 pro a i minititana a minititan ani jednou nešel do vzduchu, jen se začali projevovat občas malé zákmity na vrtulce , a přegyrovaný to není a divný je to že to dělá jen občas
tento problémek jsem řešil i s jedním pilotem a dělá mu to taky na tom samém stroji
1one

#44 Příspěvek od 1one »

prochel píše:
flubber píše:
arda1 píše:

ůplně přesně :D
jinak jsem měl na heliburčáku T-Rexe 450 pro a i minititana a minititan ani jednou nešel do vzduchu, jen se začali projevovat občas malé zákmity na vrtulce , a přegyrovaný to není a divný je to že to dělá jen občas
tento problémek jsem řešil i s jedním pilotem a dělá mu to taky na tom samém stroji

Me to taky dela ,pokud teda myslime oba to same.. me občas skače ocas kmitave nahoru a dolu při menších otáčkách...
Jinak musim říct že je to luxusní stroj.. líta se mi stim užasne ,bohužel lip než s Protosem. Strasne dobře se stim blbne.. teprv se učim ruzne obraty ale u tohodle stroje se vubec nebojim .. zvlada to s přehledem uplně vše...
Naposledy upravil(a) 1one dne pon 28.09.2009 21:23, celkem upraveno 1 x.
Blade 400 (prodán), T-rex 450 V2 (prodán) ,Trex 450 pro , Protos
1one

#45 Příspěvek od 1one »

swalko píše:
1one píše:Taky jsem si poridil ten to vrtas. Stavba byla jednoducha a strasne me prekvapila jednoduchost a presnost dilu. Je to fakt kvalitni stroj. Jen jsem koukal ze mam ve stavebnici outrun motor. Serizeni brnkacka ,uz mam za sebou par letu a jsem nadsen . Lita se mi stim lip nez s Protosem.

Align aktualizaoval T-Rexa 450 Pro a v novej verzii je vymeneny motor BL-430SP za BL-450M. Nemal si problemy s montazou motoru ? Pretoze novy motor ma kable vyvedene vrchom a zavadzaju mi pri montazi (bude treba na ne riadne zatlacit).

Jo máš pravdu ,je tam jinej motor a tenhle problem jsem řešil par hodin jak to udelat abych to cele krasne uložil ,nakonec se to povedlo. Už to máš v kupe ? nebo chceš nejak poradit a nafotit.
Blade 400 (prodán), T-rex 450 V2 (prodán) ,Trex 450 pro , Protos
Zamčeno

Zpět na „Heli - do 450“