Prosím poradte - vysílač optic 6

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
Kraliczech

#31 Příspěvek od Kraliczech »

MichoCZ píše:Spektrum je to samé jako ostatní čínské zařízení. Do Spektra bych nešel. Sám mám Optic 6 a modul Twin od MZK. Naprostá spokojenost.

Do teď jsem žil v přesvědčení, že Spektrum jsou němci :?
To jsou věci, po dvou deci.....
ROYAL EVO 9 M-LINK
FW-190,Transall
HDX300 Aristo mod,Trex450PRO, HDX450SEV3, Trex500FBL, GAUI250FBL
MichoCZ
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od MichoCZ »

V normálních podmínkách funguje všechno. Po normální silnici ti pojede felda stejně jako hummer, na tankodromu už felda nepojede... Až když to nejmíň potřebuješ, tak dostaneš kopanec. A ten jsem já osobně zažil jen u Spektra.
JMalik

#33 Příspěvek od JMalik »

MichoCZ píše:V normálních podmínkách funguje všechno. Po normální silnici ti pojede felda stejně jako hummer, na tankodromu už felda nepojede... Až když to nejmíň potřebuješ, tak dostaneš kopanec. A ten jsem já osobně zažil jen u Spektra.

Tohle přirovnání trochu kulhá (vyloženě pajdá) a ten "kopanec" by to chtělo specifikovat. Ale přímo vylučuji, že by se na tom podílela např. menší odolnost Spektra proti rušení, nebo jiná vlastnost tohoto systému v porovnání s ostatními.
MichoCZ
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od MichoCZ »

Tím jsem myslel, že cokoliv co opouští továrnu funguje (většinou), ale když dojde na lámání chleba tak příjde kopanec. Těžko teď soudit čím to bylo, každopádně loď si jezdila jak chtěla. Mohlo to třeba jen vypadnout ze synchronizace příjmač - vysílač. Po hodině odpočinku to už nedělalo. Každopádně mě to na jistotě svěřit drahý a pracný model zrovna Spektru. Jinak Spektrum je:

Horizon Hobby, Inc.
ATTN: Spektrum
4105 Fieldstone Road
Champaign, IL 61822

takže amíci.
Rajny
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Rajny »

tim, ze dostanes kopanec na vode s lodickou odsuzujes celej system, i leteckou cast, o ktery se tady hlavne mluvi?
MichoCZ
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od MichoCZ »

Jo odsuzuju a co je na tom? Btw ta tvoje lodička je mnohdy časově náročnější než letadýlko.
JMalik

#37 Příspěvek od JMalik »

MichoCZ píše:Jo odsuzuju a co je na tom? Btw ta tvoje lodička je mnohdy časově náročnější než letadýlko.

Lodičku bych pro tento případ nechal zatím stranou, protože by se šetřilo např. šíření signálu prakticky po zemi a teď se řeší letadla. Navíc těžko budeš takhle dokumentovat výpadek přenosu 2,4Ghz.
Kraliczech

#38 Příspěvek od Kraliczech »

MichoCZ píše: Jinak Spektrum je:

Horizon Hobby, Inc.
ATTN: Spektrum
4105 Fieldstone Road
Champaign, IL 61822

takže amíci.

jo v poho.... vycházel jsem z jejich německý, páč jsem viděl zmínky o nové dx10t jen tam... na US vůbec nic.
Horizon Hobby Deutschland GmbH
Hamburger Str. 10
25337 Elmshorn
ROYAL EVO 9 M-LINK
FW-190,Transall
HDX300 Aristo mod,Trex450PRO, HDX450SEV3, Trex500FBL, GAUI250FBL
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“