Mk-17
- Apocalypsus
- Kontaktovat uživatele:
Apocalypsus píše:a to víte že za dobré informace se platí
okok nemučte mne - http://www.pkmodelar.cz/
To jsem ti měl co poradit co...
MichoCZ píše:Ono se tam dá do toho paliva přidat ještě nějaký sajrajt aby to mělo větší výkon a lepší to chytalo, ale ani kdybyste mě rozkrájeli tak si nezvpomenu co to bylo. Ale dávalo se tam toho myslím do dvou procent jen.
Myslím, že se to jmenovalo amylnitrid (či nějak podobně). Ale bude to mít podobný účinek jako nitrometan, zvýši výkon, zkrátí životnost. Pro rekreační poletování stačí normální směs bez sajrajtů.
Hitec Aurora 9X
Tak mi dneska párkrát naskočil - můj první detoňák. Ale vždycky jen tak na dvě - tři vteřiny. Když jsem měl jehlu povolenou o 1-2 otáčky tak nic, jen to plyvalo palivo difuzorem za motor tak jsem ji zavřel a motor jsem protáčel a to aj chytalo ale jen na takovou chvilku. Normálně mi jde kompresní pákou otáčet težko, ale ten motor si ji protočil za pár otáček a chcípnul. Každopádně spíš natočím toho rusa než MVVS 2,5D. Ta odmítá poslušnost.
MichoCZ píše:Tak už vím co znamenají domlácené prsty u detoňákaNo jinak nahodil jsem i druhý exemplář z ruska, ale vydržel běžet jen asi 7s a chcípal. Rozsah komprese kde chytal je ale dost velký. Určite skoro 2 otáčky. Jehlu jsem měl od 0,5-2 otáček a nejlíp to chytalo na necelé jedné otáčce.
Co prsty, ty bolely chvíli, ale to namožené rameno od nahazování, to bolelo dýl.
Duplexák nehádá :!: Duplexák ví :!:
-----------------------------------------------
EGE, Mugi, FunJET, Atak, Benji, Tamahawk II, Rondo, Traxxas REVO, Graupner Taifun, MC-24 Gold, JETI Duplex, MVVS
EGE, Mugi, FunJET, Atak, Benji, Tamahawk II, Rondo, Traxxas REVO, Graupner Taifun, MC-24 Gold, JETI Duplex, MVVS
DAF píše:to MichoCZ, u MK 17 jsem dával kousek špejle do otvorů pro šrouby držící hlavu válce, právě aby nedocházelo k uvolňování šroubu protipístu. U brňáků (ať už MVVS 1,5D, či 2,5 DF) se mi toto nestalo.
U mě to tehdy vyřešil kus klacku a od té doby tam je
.jpg)
Duplexák nehádá :!: Duplexák ví :!: