va-models Pitts z EPP
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
- LosNegros
- Kontaktovat uživatele:
jo je to opravdu depron.
Nelíbí se mu vteříňák. Já to slepoval na letišti vteřiňákem a pak jsem na to stříknul aktivátor a to byla velká chyba.
Normálně se to vyžralo (spíš roztavilo), v podstatě mi tam teď kus chybí sakra práce.
No fakt hrozný.
Vypadá to příšerně. Budu muset vymyslet čím to nahradit.
Nelíbí se mu vteříňák. Já to slepoval na letišti vteřiňákem a pak jsem na to stříknul aktivátor a to byla velká chyba.
Normálně se to vyžralo (spíš roztavilo), v podstatě mi tam teď kus chybí sakra práce.
No fakt hrozný.
Vypadá to příšerně. Budu muset vymyslet čím to nahradit.
EasyStar, Toro900, P51D Mustang - LM,
Pitts 2SCX - VA, Flash - RC Faktory, YAK55 3DProfile - Hyperion
Všechny v aktivní službě
mám ty kuličky rád
Všechny v aktivní službě
mám ty kuličky rád
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Napiš si o ně do Va models. Jenže nevím jak s tímhle ti vyjdou vstříc. Já chtěl jen jednu půlku křídla a musel bych si koupit celou sadu.
Za zeptání nic nedáš. Křídla stříkaj a nějak to asi párujou, ale ty vzpěry by ti mohli poslat si myslím.
A co prubnout (a popřípadě je upravit) použít ty pomocné co sloužily jen při stavbě horního křídla.
Za zeptání nic nedáš. Křídla stříkaj a nějak to asi párujou, ale ty vzpěry by ti mohli poslat si myslím.
A co prubnout (a popřípadě je upravit) použít ty pomocné co sloužily jen při stavbě horního křídla.
Co neubrzdíš neukecáš.
-
rampa_mckvak
- LosNegros
- Kontaktovat uživatele:
steno1883 píše:Já jsem ty vzpěry na Ulti 1000 taky odpálil. Mám je teď vyříznuty z 10 mm EPP a slouží už od zimy poctivě. Na letových vlastnostech se nic nezměnilo.
Není to moc tlustý?
Myslím co se týká váhy.
Všechny v aktivní službě
mám ty kuličky rád
Všechny v aktivní službě
mám ty kuličky rád
-
rampa_mckvak
Filian píše:Dobrý den také jsem si koupil Pittse a potřeboval by jsem poradit z osazením motoru mám vybrané RAY 35-30/10 RAY 35-30/14 a nebo TR 35-30A 1700kv a TR 35-30C 1100kv mohl by mi někdo poradit jaký z těchto motorů by byl do Pittse nejvhodnější chtěl by jsem létat na 2 článek Lipol dý moc za radu
Nedával bych do toho ten dvoučlánek.
- LosNegros
- Kontaktovat uživatele:
Filian píše:Dobrý den také jsem si koupil Pittse a potřeboval by jsem poradit z osazením motoru mám vybrané RAY 35-30/10 RAY 35-30/14 a nebo TR 35-30A 1700kv a TR 35-30C 1100kv mohl by mi někdo poradit jaký z těchto motorů by byl do Pittse nejvhodnější chtěl by jsem létat na 2 článek Lipol dý moc za radu
Záleží na zkušenostech.
Měl jsem tam POT200, bylo to jen taktak a to byl dost odlehčenej, ale pro začátečníka pěkně pomalé, v pohodě.
Já osobně doporučuju TR 35-30C 1100kv, nebo TR 35-36C 1100kv.
Viděl jsem Pitse s oběma a ta 35-36 je o něco těžší.
Osobně mám 35-36 a musel jsem malinko dovažovat zadek, možná kdybych měl serva v ocase bylo by to akorád. S tímhle motorem je to brutál.
A propo dá se u těchto zlatejch Turnigy motorů konkrétně ta 35-36 přelisovat osička na druhou stranu?
Mě to nějak nešlo ve svěráku a potom sem se už bál, abych jí neohnul.
Všechny v aktivní službě
mám ty kuličky rád
Všechny v aktivní službě
mám ty kuličky rád