LamaCup Ostrava
Luckyluk píše:Ja jsem to uz taky vymyslel, mam doma jeste nejakou starou V2 cca 3300mm rozpeti a neco velice levneho obednam z HC osadim to na pylon a za minutu bych mohl byt v takove vysce, ze tam budu litat cely den![]()
Hmm, to je hezký, ale ne s motorem 50g.
Budeme muset ty pravidla ještě nějak vykoumat.
ROZSYP.CZ - Web o modelech letadel v rozsypu
Už sem nechodím, jsem na mailu, viz můj web.
-
Luckyluk
- Kontaktovat uživatele:
tks píše:Luckyluk píše:Ja jsem to uz taky vymyslel, mam doma jeste nejakou starou V2 cca 3300mm rozpeti a neco velice levneho obednam z HC osadim to na pylon a za minutu bych mohl byt v takove vysce, ze tam budu litat cely den![]()
Hmm, to je hezký, ale ne s motorem 50g.
Budeme muset ty pravidla ještě nějak vykoumat.
Ver tomu, ze kdybych tomu motoru trochu vic pritopil a dostal z toho alespon 700g tah, coz je i realne, tak 1400g ero leze nahoru 5m/s
Takže, upravený návrh pravidel (po konzultaci se šnekem a sgamesem, při přihlédnutí k minimálním finančním nákladům):
1. Létá se s modelem, který má vlastní pohon a alespoň minimální předpoklady ke kluzu. Druh pohonu není omezen.
2. Celková délka letu (tzv. maximum) je stanovena na 7 minut.
3. Délka motorového letu je omezena na 1 minutu a je zahrnuta v maximu.
4. Pilot může vypnout motor i před uplynutím jedné minuty, ale následně ho nesmí již zapnout (jinak nula za let).
5. Přistává se do čtverce 20x20m. Kdo se netrefí, má nulu za let.
6. Ten, kdo naletí maximum, musí přistát do čtverce v následující minutě, jinak nula za let.
7. Body za kolo se přidělí podle toho, jak kdo rychle spadnul, na konci se sečtou body za všechna kola a stanoví se pořadí.
Takže průběh jednoho kola:
1. Všichni se připraví na start tak, aby neohrozili sousedy při společném startu.
2. Zavelí se start, všichni letí nahoru.
3. Za 60s se zahlásí konec motorového času.
4. Průběžně budou přistávat Ti, co nenaletí maximum.
5. Zahlásí se konec maxima (7minut)
6. V následují minutě musí všichni ostatní přístát
V případě rovnosti bodů na prvním místě je možno udělat rozlet podle stejných pravidel, ale na celkových 15minut.
Ještě tady mám jednu úpravu od Šneka, ale já jsem moc slušný na to, abych to sem napsal, proto uvedu citaci:
Tak co říkáte? Je to odklon od RCEJ směrem k RCEN (takže žádné omezení na model). Kolik nás bude a jak rychle jste schopní se na to připravit? Jen bych měl jednu podmínku - a to takovou, že to nebude v sobotu (takže neděle nebo od jara klidně i přes týden později odpoledne).
1. Létá se s modelem, který má vlastní pohon a alespoň minimální předpoklady ke kluzu. Druh pohonu není omezen.
2. Celková délka letu (tzv. maximum) je stanovena na 7 minut.
3. Délka motorového letu je omezena na 1 minutu a je zahrnuta v maximu.
4. Pilot může vypnout motor i před uplynutím jedné minuty, ale následně ho nesmí již zapnout (jinak nula za let).
5. Přistává se do čtverce 20x20m. Kdo se netrefí, má nulu za let.
6. Ten, kdo naletí maximum, musí přistát do čtverce v následující minutě, jinak nula za let.
7. Body za kolo se přidělí podle toho, jak kdo rychle spadnul, na konci se sečtou body za všechna kola a stanoví se pořadí.
Takže průběh jednoho kola:
1. Všichni se připraví na start tak, aby neohrozili sousedy při společném startu.
2. Zavelí se start, všichni letí nahoru.
3. Za 60s se zahlásí konec motorového času.
4. Průběžně budou přistávat Ti, co nenaletí maximum.
5. Zahlásí se konec maxima (7minut)
6. V následují minutě musí všichni ostatní přístát
V případě rovnosti bodů na prvním místě je možno udělat rozlet podle stejných pravidel, ale na celkových 15minut.
Ještě tady mám jednu úpravu od Šneka, ale já jsem moc slušný na to, abych to sem napsal, proto uvedu citaci:
no muzem udelat chlapske pristani
misto ctverce kosoctverec a specialni premii pri dosednuti na caru uprostred kososctverce (pristani na piču), inu Ostrava je kraj razovity jak rika Nohavica
Tak co říkáte? Je to odklon od RCEJ směrem k RCEN (takže žádné omezení na model). Kolik nás bude a jak rychle jste schopní se na to připravit? Jen bych měl jednu podmínku - a to takovou, že to nebude v sobotu (takže neděle nebo od jara klidně i přes týden později odpoledne).
Naposledy upravil(a) tks dne pát 30.01.2009 13:59, celkem upraveno 2 x.
Ja do toho asi pujdu, jeste se ale nereklo KDE se to bude konat
Nak
PS. dobu pripravy nevim, momentalne me cekaji investice do auta a jaro je siroky pojem (Brezen/Duben ??)
PS. dobu pripravy nevim, momentalne me cekaji investice do auta a jaro je siroky pojem (Brezen/Duben ??)
Naposledy upravil(a) Nakadah dne čtv 29.01.2009 9:56, celkem upraveno 1 x.
Luckyluk píše:Super, tak kdy dame prvni kolo?
Tak, já bych to viděl na první polovinu února nebo až v dubnu (to nebude bláto a snad už bude tepleji).
A ještě tomu musíme vymyslet nějaký oficiální název. A sehnat sponzory?
tks píše:A ještě tomu musíme vymyslet nějaký oficiální název. A sehnat sponzory?
Nazev navrhuji LamaCup at je jasno pro koho je urcen a sponzor http://www.lama.cz/