prve lietadlo

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Zpráva
Autor
Albeda

#31 Příspěvek od Albeda »

To mas pravdu no ... jeste fakt nevim o tom vetroni premyslim proto, ze bych s nim lital pod dohledem nekoho zkusenyho a potom az bych se to naucil to plachteni by nemuselo byt spatne
MichalF

#32 Příspěvek od MichalF »

Jdi do Wildy ... koukni sem ... http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... &start=660

Moje dnesni prvni letani v zivote ... bez simulatoru ... fakt paradni ero, parkrat s nim svihnes o zem a nic se nestane a pokud ano opravis slepis za 5 min a letas si vesele dal. Kazdopadne nelituju, ze sem ho vybral ;)
Albeda

#33 Příspěvek od Albeda »

MichalF píše:Jdi do Wildy ... koukni sem ... http://www.rcmania.cz/modules.php?name= ... &start=660

Moje dnesni prvni letani v zivote ... bez simulatoru ... fakt paradni ero, parkrat s nim svihnes o zem a nic se nestane a pokud ano opravis slepis za 5 min a letas si vesele dal. Kazdopadne nelituju, ze sem ho vybral ;)

Asi mas pravdu asi pujdu do wildy ... jinak muzes me ukazat, kde si ho kupoval? Kupoval si RC set nebo sis ho "poskladal" :)
eragon124

#34 Příspěvek od eragon124 »

a neviete mi nahodou povedat ze jak dlho treba nabijat ten wild hawk a potom ako dlho lieta? dakujem
eragon124

#35 Příspěvek od eragon124 »

a neviete mi nahodou povedat ze jak dlho treba nabijat ten wild hawk a potom ako dlho lieta? dakujem.
jaj a este nieco dokaze aj vpohode plachtit ?
MichalF

#36 Příspěvek od MichalF »

Albeda píše:Asi mas pravdu asi pujdu do wildy ... jinak muzes me ukazat, kde si ho kupoval? Kupoval si RC set nebo sis ho "poskladal" :)

Jak uz sem psal v sekci u Wildy ... kupoval sem si RC set zvlast a do Spektrum DX5e a k tomu zvlast letadlo. Kupoval sem to v kamenem obchode ... RAMON ;) (http://www.ramon.cz/) ... ale koupit muzes kdekoliv, klidne po internetu.
strigy

#37 Příspěvek od strigy »

nejlíp tady: http://www.kostkamodelcentrum.cz
mají tam docela velký slevy, výrobce tvrdí že dokáže lítat 20 minut na jedno nabití, ale ber to s rezervou, spíš je to mysleno tak že 20 minut se to letadlo dá držet ve vzduchu aji s plachtením, a plachtí docela dobře, taky je zařazenej mezi větroně
Albeda

#38 Příspěvek od Albeda »

strigy píše:nejlíp tady: http://www.kostkamodelcentrum.cz
mají tam docela velký slevy, výrobce tvrdí že dokáže lítat 20 minut na jedno nabití, ale ber to s rezervou, spíš je to mysleno tak že 20 minut se to letadlo dá držet ve vzduchu aji s plachtením, a plachtí docela dobře, taky je zařazenej mezi větroně

Jestli to bylo na me, tak se divam na popis toho Wildy na te strance co si psal a tech 20min nevidim, resp. nejsou tam i popsany jaky tam k tomu davaj baterie (jen je tam napsano Ni-MH)
strigy

#39 Příspěvek od strigy »

Albeda píše:
strigy píše:nejlíp tady: http://www.kostkamodelcentrum.cz

Jestli to bylo na me, tak se divam na popis toho Wildy na te strance co si psal a tech 20min nevidim, resp. nejsou tam i popsany jaky tam k tomu davaj baterie (jen je tam napsano Ni-MH)

psaný to mají na krabici a myslim aji na jr-models.cz
Albeda

#40 Příspěvek od Albeda »

strigy píše:psaný to mají na krabici a myslim aji na jr-models.cz

Jo to jo maj to napsany skoro vsude, jen v kostkamodel jsem to nejak nevidel, tak aby to nebyl nejakej reklamni trik
Luke555

#41 Příspěvek od Luke555 »

No tak kamarád má Sky lady a já si koupil na podzim Focuse. No hlavní výhodou je asi ta vrtule vzadu. kamarád má sky lady ze předu totálně potlučenou:-). Já jsem rád za tu vrtulku vzadu:-). No jinak musíte brát,že za málo peněz. Nemůžete chtít hodně muziky. Jak je venku pěkně. tak bez nějakých úprav Focus lítá celkem pěkně. Sice ta elektronika je nic moc,ale dá se to:-). Teď jsem na vánoce dostal Easy glidera,ale určitě na Focusa nezanevřu a dál s ním budu trénovat:-). Taky jsem se rozhodoval na podzim mezi Focusem a Easy starem,ale vzhedem k ceně a dílům na učení jsem vzal Focuse:-). Je to však jen věc názoru každého:-). Někdo přirovnává Sky lady a Focuse,že to není létání,ale krocení draka,ale na učení v poho:-)
strigy

#42 Příspěvek od strigy »

wild hawk stojí stejně a podle názorů je daleko lepší
Luke555

#43 Příspěvek od Luke555 »

No cena je stejná,ale nevím jak je to s cenami dostupnosti náhradích dílů a jaká je tam elektronika. Nemám s tím zkušenosti. To musí posoudit někdo kdo s nima létal:-). Já jsem totální amatér:-)
eragon124

#44 Příspěvek od eragon124 »

prosim vas ako dlho treba nabijat ten wild hawk bo neviem ci si mam objednat s nim aj dalsi akumulator dakujem..
strigy

#45 Příspěvek od strigy »

eragon124 píše:prosim vas ako dlho treba nabijat ten wild hawk bo neviem ci si mam objednat s nim aj dalsi akumulator dakujem..

s originalní nabíječkou to nabíjíš 4-4 a a pul dodky a dokáže to lítat max. tak 25 min. ale nejreálnější je tak 15 min.
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“