DX6i USB kabel
Re: Taky je řešení
mancusco píše:vygooglit "maxdiypower"
Vdaka za info
Tu som nasiel celkom zaujimave info...
http://www.rc.xf.cz/
H8mini+TX06,Leader160HM,Leader130HM,Leader125HM,ThunderTigerXXT,HydrotekF1+SKY-HD01,Taranis X9D+
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
AR1 píše:romko1 píše:Napadlo ma riesenie: Naco kupovat z dealextreme usb kablik ktory funguje len na styri kanaly, ked si kupim Phoenixa, tak USB kabel dostanem k nemu a snad mi pojde aj ten AeroFlyPro Deluxe....
Leda kulový.
Máš pravdu předsedo.
Čeče romko1 Myslíš si, že tvůj klíč od bytu pasuje i k sousedům?
A to maj taky zámek na dveří. Hm co s tím...
Co neubrzdíš neukecáš.
Ahoj, zkoušel jsem na Vistách rozběhnout DX6i ale zatím bez úspěchu. PPjoy je nainstalovany i Smartpropoplus. Dělal jsem to podle návodu a zatím vše OK, ale u kalibrace to skončí. Dělá si to co chce, občas to na páčky zareaguje ale spíš se to hýbe samo. Povedlo se to někomu rozchodit? Popř. poraďte co dělám špatně. Asi mi někdo těžko takhle na dálku poradí, ale třeba jste měli stejný problém- 
- kratas
- Kontaktovat uživatele:
Já koupil ten USB kabel na Dealextreme a funguje skvěle. Přes zvukovku jsem to neřešil, protože ten kabel stál pár kaček. používám ho ve FMS a RF G4 a naprostá spokojenost. Jediné co mě štve je teď DX6i, jelikož mi začínají postupně praskat trimy jako u většiny majitelů, takže budu opravovat. Jsem z toho takový dost rozladěný. Ještě, že jsem koupil jako druhé rádio T8čku.
kratas píše:Já koupil ten USB kabel na Dealextreme a funguje skvěle. Přes zvukovku jsem to neřešil, protože ten kabel stál pár kaček. používám ho ve FMS a RF G4 a naprostá spokojenost. Jediné co mě štve je teď DX6i, jelikož mi začínají postupně praskat trimy jako u většiny majitelů, takže budu opravovat. Jsem z toho takový dost rozladěný. Ještě, že jsem koupil jako druhé rádio T8čku.
Takže myslíš, že se mi to nepodaří rozchodit?
- kratas
- Kontaktovat uživatele:
Jejda to jsem říct nechtěl, protože já s tím nemám žádnou zkušenost. Jen když jsem to řešil já, tak jsem šel po tom kabelu z Dealextreme, protože mi to přišlo jako nejjednodušší a neuniverzálnější řešení. Ten kabel funguje i s Hitec a Futabou a já nevím s čím vším ještě. A ačkoliv to má jen 4 kanály, tak třebas v RG se dá nastavit 5 a 6 kanál na klávesnici, takže není problém s klapkami, 6ti kanál vrtulníky, podvozky a podobně. Za ty peníze mi to přišlo směšné a mám ho už více jak rok a funguje perfektně jak na XP, tak na Vista a 7, takže bez komplikací. Spíš jsem to bral jako doporučení, jak to zprovoznit, lítat a netrápit se.
Karas píše:Ahoj, zkoušel jsem na Vistách rozběhnout DX6i ale zatím bez úspěchu. PPjoy je nainstalovany i Smartpropoplus. Dělal jsem to podle návodu a zatím vše OK, ale u kalibrace to skončí. Dělá si to co chce, občas to na páčky zareaguje ale spíš se to hýbe samo. Povedlo se to někomu rozchodit? Popř. poraďte co dělám špatně. Asi mi někdo těžko takhle na dálku poradí, ale třeba jste měli stejný problém-
Kdyz se mi toto delo, stacilo si pohrat s nastavenim hlasitosti mikrofonu (vhodne stisit), pripadne jej uplne ztlumit. Na nekterych pc kupodivu vse behalo prave tehdy, kdyz by mikr vyplej.
eM.
DX6i, EasyStar, Firebird Phantom, MiniTornado, BeeII, Sbach EPP, Lodě: PILOT, ANTJE, Victoria