Budoucnost klepe na dveře. Zde se diskutuje o různých aspektech elektropohonu - motorech, akumulátorech a regulátorech, klidně i o převodovkách a vrtulích.
Abu píše:Tipuju ze 3C tam potece tak prvnich 5-10 minut, pak se dostane z CC do CV a zacne snizovat proud....
ee,max 1C...zatim jsem se nedostal na jinou hodnotu....něco tu sice bylo tedy spíše náznak...2C...ale celková doba nabíjeni je neunosná a stírá výhody rychlého nabíjení...
koukám že Dalibor má lepší zprávu...asi bude záležet jaký sračky se na cellpro připojí....konstatuji jen jedno,Cellpro má moc chytrej softik na nabíjení Li-pol....
Tak ted sis to podelal Pepine! Cekej ze do tri dnu se u tebe zjevi komando zarputilych uzivatelu, napichnou te na svoje SuperHyper-BALANCERY a opecou si te na ohynku rozdelanem z tvojich baterek a modelu Balancovat se musi a kdo nebelancuje s nami, balancuje proti nam
ja taky nebalancuju, nemam dobrou nabijecku, ale nejak mi to zatim nevadi. sice se mi zkrati zivotnost, ale co se da delat...nemam penize na poradnou nabijecku
Mhej píše:ja taky nebalancuju, nemam dobrou nabijecku, ale nejak mi to zatim nevadi. sice se mi zkrati zivotnost, ale co se da delat...nemam penize na poradnou nabijecku
Väčina balancérov skracuje životnosť a nie to, že nebalancuješ...
Ale Valchovať by si raz začas mohol...
Presne tak... ja nedavno taky zvalchoval a vysledek uspokojivy, max rozdil dodane kapacity mezi clanky 30mAh. Ale ja jsem na ne hodny (max 63A a dobijim 1800-2000).
Jumbo747 píše:Mam dotaz nekde sem tu nasel navod jak udelat acupack z A123 ale nikde ho uz nemuzu najit a ani borec google se necape, nemate nekdo ten navod pls ?