OV10 Bronco - prvni nahled na cele letadlo

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Walhalla »

tks píše:A jen tak pro zajímavost: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=249944

chystam se podobne dokumentovat bronca :-)
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#32 Příspěvek od Marek71 »

Aha... tak to som prehliadol. Tak to je potom dobrá cena.

avionic píše:pardon, poštovné je 5 zelenejch (+ cca 80,-)
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
powder
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od powder »

avionic píše:Já jsem ji objednal včera (Wilgu), myslím že 2450,- Kč není za stavebnici letadla s rozpětím 1330mm až tak hrozný, člověk má radost ze stavby krásného modelu kterou ti žádná ARFka nenahradí.

Tak určitě nezapomeň poreferovat zkušenosti ze stavby, potahování a následně letového projevu! Protože tahle Wilga je fakt nádherný letadlo - párkrát jsem ji dospělou viděl na Libereckém letišti - parádní kousek :D
J-F
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od J-F »

Walhalla píše:
tks píše:A jen tak pro zajímavost: http://www.rcgroups.com/forums/showthread.php?t=249944

Tak ještě řekni jakou uděláš kamufláž. Si ho chci postavit taky (už odedávna), tak ať to nemáme stejné :D
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Walhalla »

J-F píše:
Walhalla píše:

Tak ještě řekni jakou uděláš kamufláž. Si ho chci postavit taky (už odedávna), tak ať to nemáme stejné :D

Mrkni na ten link, pokud neznas. jsou tam i kamuflaze. ja planuju tu prvni - bilej zralok - nebo tu cernou. (z tech obrazku uprostred knihy.)

Ty uz ho mas porizeny? nebo budes taky brat odsud?

LINK NA KNIHU
http://rapidshare.com/files/146086599/1 ... n.pdf.html
Naposledy upravil(a) Walhalla dne stř 17.09.2008 21:27, celkem upraveno 1 x.
blesk
Kontaktovat uživatele:

#36 Příspěvek od blesk »

kofejn píše:A proč by si to nezvlád :D ? Postavíš stavebnici v rozsypu, pak už další éra jen podle osvědčeného plánku. Získáš zkušenosti s dimenzováním konstrukce, naučíš se stavět a pak už můžeš zkusit vlastní návrh éra. Už tě nebude omezovat nedostatek plánků a můžeš si postavit éro které se ti líbí! Navíc je to parádní pocit, když éro, které si dělal od první čárky, lítá 8). U mně už stavebnice skončily :wink:

naprostá pravda,mnohem víc mně baví lítat se stíhačkou která je docela hodně atipická,kterou jsem si maloval od první čáry,než s nějakým letadlem z výroby...
J-F
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od J-F »

Walhalla píše:
Ty uz ho mas porizeny? nebo budes taky brat odsud?

http://rapidshare.com/files/146086599/1 ... n.pdf.html

No, fotek a informací, jsem z netu pár už nashromáždil. Dokonce jsem už o téhle stavbě četl asi před dvěma roky na nějaké diskuzi (jestli je to možné). A díky tobě teď mám před nosem možnost snadného nákupu za příznivého kurzu. :wink:
Takže teprve objednám (asi teď hned). Původně jsem chtěl rozpětí mezi 1,5-2m, ale smířím se i s tímhle. :D
Jinak víc se mi líbí třeba Mohawk, ale toho třeba někdy příště. Zatím bohatě stačí, že tu mám rozpracovaný kit:
http://modelforum.upce.cz/forum/viewtop ... lit=mohawk
I tak je to dost mimo mé chutě --WWI--
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#38 Příspěvek od Walhalla »

J-F píše:Takže teprve objednám (asi teď hned). P

a jakou kamuflaz planujes ty? mas uz rozmysleno?

ja uz sbiram veci, uz mam vybrane nejake piloty, kole, vrtule jsem objednal.. rikal jsem si, ze je skoda, ze nejde udelat zatahovaci podvozek. ale uz takhle tam je sedm serv :-)
J-F
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od J-F »

Walhalla píše:a jakou kamuflaz planujes ty? mas uz rozmysleno?

ja uz sbiram veci, uz mam vybrane nejake piloty, kole, vrtule jsem objednal.. rikal jsem si, ze je skoda, ze nejde udelat zatahovaci podvozek. ale uz takhle tam je sedm serv :-)

Mě se docela líbí tohle provedení:
http://www.scaleworkshop.com/workshop/o ... owda_2.htm
Mám objednáno. :wink: Ale ke stavbě se dostanu asi mnohem později. Musím nejdřív dodělat Albatrose -to by jinak doma neprošlo. :lol:
Co tam budeš mít za motory? Ty čtyřstovky?
p.s. -teď jsem si stáhnul návod. Ty serva v křídle -to vypadá dost dobře :lol:
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#40 Příspěvek od Walhalla »

ja nemam moc rad vojensky letadla. vim ze bronco je vojensky, ale aspon ho taknejak co nejmin do oci bijici vojensky. proto to cerny a nebo toho (vojenskyho) zraloka. koukal jsi na tu knihu co jsem dal ten link?

jinak ja taky bohuzel nevim jak se k stavbe dostanu. nejradsi bych hned, ale ted chci doma chvili dat klid. dve sem ted dodelal, tak chci byt "normalni"... :D
peter hanuliak
Kontaktovat uživatele:

#41 Příspěvek od peter hanuliak »

to wallhalla

tak ked budes mat basica, sem s fotkami :-) a ked ho zalietas tak aj dalsie info. basica som dostal od priatelky na posledne vianoce ako moje prve ero, je sice hotove, ale s lietanim radsej pockam...je mi ho proste luto...kym ho vyskusam, este vela purexu na epp potecie :-)...inak nikde na nete nemozem najst (okrem ponuky e-shopov) nejake info a realizacie BASIC 200vky...

a ako sa pozeram na estar models, oni rezu laserom, takze diely su presne, ze to staci do seba iba "zaklapnut"...basic je sice konstrukciou jednoduchy...ale asi pocucne viac casu na dokoncenie.

vela zdaru ;-)
Cessna 150(Guillows) 600mm, 2x Z-50 LS (Šad) 1000 mm, Alien (Svor) 1080, Basic 200 (Scorpio) 1450 mm,SuperChipmunk (Richmodel)1460mm, Arcus (Robbe) 1800 mm, RC Orion (J.Fara) 2300 mm, L-39 (LM), Z-50 LS 1600mm (Haikong)
J-F
Kontaktovat uživatele:

#42 Příspěvek od J-F »

To: Walhalla
Na odkaz jsem koukal. Tuhle publikaci mám někde ve sklepě, založil jsem ji, když jsem to odložil...
Ale když ne vojenský, tak mě se zamlouvala varianta požární. :wink:
Jinak -modelář a normální??? :lol: :lol:
Walhalla
Kontaktovat uživatele:

#43 Příspěvek od Walhalla »

J-F píše:To: Walhalla

no prave o to jde.. ted sem si rekl, ze tyden az dva nebudu nic lepit.. cili delat ze sebe normalniho :-)
rbiciste
Kontaktovat uživatele:

#44 Příspěvek od rbiciste »

J-F píše:To: Walhalla

No ano, normální. :) Jsem většinou všem pro smích již od útlého dětství. :) Nedokážou pochopit, že dokážu strávit tolik času a peněz za takový blbosti. A to už prosím nedělám kity !!!
No nic, momentálně mám v práci fofr. Ale mám rozdělaného Aliena s křidélky. Měli byste vidět ty pohledy, když se začnu ohánět s žehličkou a potahovat Solarfilem. :roll:

Radovan
avionic
Kontaktovat uživatele:

#45 Příspěvek od avionic »

Ahoj, chci se zeptat, přišel vám od ESTAMODELS nějaký email o potvrzení objednávky? Mě přišel pouze od PayPalu potvrzení o platbě a nic víc. Objednával jsem 16.9. Díky.
Odpovědět

Zpět na „Stavebnice“