Turnigy TGY-i10

Všechno co souvisí s modelářskými vysílači, výběr, programování, napájení
Odpovědět
Zpráva
Autor
volcano69

Re: Turnigy TGY-i10

#286 Příspěvek od volcano69 »

automet píše:Skype nemam, jedine tu, alebo spravy, alebo FB chat.
Este otazka - predtym ti to slapalo? Ak ano, este mozes vyskusat jednu moznost. Zalohovat si vsetky modely na kartu a dat "faktory reset". Je to vyresetovanie radia do stavu ako ked si ho vybalil z krabice.
Ale hovorim, ten prijimac i10 je vlajkova lod, takze by mal slapat bez akychkolvek problemov a obmedzeni v rezime AFHDS2A 2-way.

takze sem skouknul 15 video o bindovani, precetl celou tohle vlakno, udelal reset radia ale bohuzel prijimac se stale chova nestandartne. pozapojeni vysilace a pak prijimace ho vysilac nevidi )na prijimaci rychle blika kontrolka) po zadani bind na vysilaci si vysilac prijimac najde( kontrolka sviti trvale (funguje vse napeti baterky vsechny povely na letadle ) bohuze po vypnuti prijimace a opetovnem zapnuti se to chova zase jako na zacatku )). objednal sem si 2x novy prijimax 10 kanal tak uvidim az dorazej jak to bude. dekuji vsem za pomoc
automet

#287 Příspěvek od automet »

Daj potom vediet ako to dopadlo. Zatial ahoj. :wink:
volcano69

#288 Příspěvek od volcano69 »

tak dneska dorazila zasilka s anglie s prijimacema hned sem vyzkousel bindovani a oba prijimace funguji jak maji kazdy prijimac prirazen k jine polozce ve vysilaci (pak to nejde prehazovat mezi model pokud se to znova ne prebinduje) ale ten prijimac co prisel s v krabici s vysilackou nejde bindovat a nejde ))).
martin z

#289 Příspěvek od martin z »

Taky mám jeden 10kanál co je vadnej, ten můj má zase nedostatečný dosah cca 200 metrů. Hodil jsem ho do krabice, ostatní kusy 10 a 6 kanálů jsou v pohodě. Za ty ceny s poštovným zdarma co jsou přijímače a čidla na Banggood.com to nemá cenu řešit. Zrovna teď jsem si jeden přijímač objednal do zásoby. I když jsou to Flysky, tak spárovat s naším Turnigy jdou bez problémů.

http://www.banggood.com/FlySky-2_4G-10C ... 72207.html

http://www.banggood.com/Flysky-2_4G-6CH ... 78603.html

http://www.banggood.com/Flysky-FS-CVT01 ... 76303.html
volcano69

#290 Příspěvek od volcano69 »

martin z píše:Taky mám jeden 10kanál co je vadnej, ten můj má zase nedostatečný dosah cca 200 metrů. Hodil jsem ho do krabice, ostatní kusy 10 a 6 kanálů jsou v pohodě. Za ty ceny s poštovným zdarma co jsou přijímače a čidla na Banggood.com to nemá cenu řešit. Zrovna teď jsem si jeden přijímač objednal do zásoby. I když jsou to Flysky, tak spárovat s naším Turnigy jdou bez problémů.

http://www.banggood.com/FlySky-2_4G-10C ... 72207.html

http://www.banggood.com/Flysky-2_4G-6CH ... 78603.html

http://www.banggood.com/Flysky-FS-CVT01 ... 76303.html

diky za odkazy uz sem si je ulozil a hned jdu objednat 6kanal ))
automet

#291 Příspěvek od automet »

Ten 6 kanál v tej "tvrdej" krabičke ia6B je podľa mňa rovnako dobrý ako i10. Dosah som odskúšal vo vzduchu až "do nevidím" teda určite viac ako tých 600 m výšky vo vzduchu.
Akurát ma štvú tie "boda" antény, kde je problém v trupoch ako napr. FILIP400.
martin z

#292 Příspěvek od martin z »

Ano, taky mi to vadí, mám 10 kanál v lehoušovi Etalon xxl, tam to vadí dost.. Bejt ty antény na konektory, tak tam dám antény třeba z hott a otestuju dosah, ale jestli si to pamatuju dobře, tak jsou připájený. Jsou připájený, teď jsem se díval do toho vadného kusu co má malý dosah. Každá anténa je připájená na dvou místech, tohle pájet je na mě děsně titěrný, ani pořádně vyfotit to nedokážu.
Přílohy
P1100857.JPG
automet

#293 Příspěvek od automet »

Mal som rozobrany i10, i6 a i6B a vsade su pajkovane. Foto odo mna je v dvoch prispevkoch na strane 12 od lubo1.
automet

#294 Příspěvek od automet »

Zdravím.
Tak, včera som prvýkrát lietal na tom softe multicopter s TOROM900.
Vidím tam nejaké rozdiely oproti tomu, ktorý bol nahratý v origo vysielačke, ale nič fatálne. Všetko O.K., dokonca je tam 5 letových režimov, v origo boli 3.
Na druhej strane mi dovolí zapnúť vysielač aj keď mám "prepnutý" nejaký spínač, alebo plyn /origo to blokoval/...
Skúšali sme s kolegom nastaviť jedny stopky, ktoré by merali "bezmotorový let".
Nedá sa to priradiť na plynovú páku, iba na prepínače.
Takisto žiaden logický spínač sa nedá priradiť na plynovú páku, iba prepínače.
Preto sa chcem opýtať, dá sa to nejako obísť, resp. nie je to tam nejako "schované"?
Stopky používam dvoje.
1. motorový let /tie sú automaticky priradené na plynovú páku, dá sa tam nastaviť % od kedy majú stopovať, štandardne je 10%, ale upozorňujem, že je tam bug. Po vypnutí a zapnutí vysielačky stopky nestopujú. Treba ich preto "podmieniť" nejakým spínačom. Stačí dať spínač, ktorý sa nepoužíva a je v štandardnej polohe, teda "od seba".
Tým pádom s ním nemusíte vôbec prepínať, a stopky fungujú.
2. celkový let + ich nulovanie. Celkový let zapínam spínačom prvým naľavo od antény, a nulujem ich prvým spínačom napravo /ten, čo sa vracia/.
martin z

#295 Příspěvek od martin z »

Tady na HK přibylo čidlo výškoměru:

http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... ensor.html

Obrázek
Snek
Kontaktovat uživatele:

#296 Příspěvek od Snek »

Fajne až na tohle "Works with TGY-i6 transmitter and TGY-iA10 receiver"

A ten desetikanál do trupu větroně určitě rvát nebudu :(
automet

#297 Příspěvek od automet »

rano objednavam :-) a vyskusam funkcnost s ia6b, to by mojlo fachcit...
martin z

#298 Příspěvek od martin z »

Taky už jsem objednal, podle mě to bude chodit i na 6kanál přijímač. U toho se mi taky na displeji ukazuje přes voltage čidlo napětí pohonného aku na displeji a mám nastavený alarm.
automet

#299 Příspěvek od automet »

Objednané.
Podľa mňa by to malo fungovať s prijímačmi i6B a i10.
Vie mi niekto vysvetliť rozdiel medzi čidlami rady "C" /modrý pás/ a čidlami rady "A" /červený pás/ ?
Je rozdiel iba v použitých konektoroch?
sramy
Kontaktovat uživatele:

#300 Příspěvek od sramy »

Moje zkušenost čidla A,C fungují na přijímačích i10
a na i6 pouze čidla C (modrý pásek).
Q X7S,Bolero,Q10,Rival,Limit,FW190,Flash,SK450,Viking2E,PikePerfect,Bf109,Aladin
www.lmkchotebor.cz
Odpovědět

Zpět na „Vysílače“