Ing.Robinsson píše:Ta fotka s tim stamprletem je best
Vypadá to na dobrou partu, když vyrazej i v tomto "nečase". Tady když foukalo 6-8ms, tak jsem byl a lítal sám ...
Ing.Robinsson píše:Ta fotka s tim stamprletem je best
petrct píše:jj parta je suprvýhoda je že i když přijde nečas můžeme si uděla dobrou baštu, kafíčko, pokecat , a jak se dá tak i polítat
a m je to i pro členy rodiny nebo přátele a vo tom to je
petrct píše: klidně se můžeš přidat do klubu máme pojistku proti škodám a supr zázemítraktor na sekání plochy ta je vždy na pátek posekána
rodzr píše:...včerejší polítání na Rané a Bečově - kopec sami pro sebe, pohodička...
Celeron píše:Pěkný svahování.Netušil jsem, že na straně vody je takovej spád. Není to náhodou sypaná hráz? Betonky bývají skoro kolmo.
Jirka
hurykan píše:Včera se po delší době udělalo hezky a přestalo i dokonce foukat, tak jsem vytáhl Acromastera. Bezva polétání, dvě baterky, pak přestávka. Létám u domu tak jsem se po chivlce vrátil a protože začlo mírně pofukovat sáhl jsem po Mustangovi. Baterka.....předletová kontrola....vše o.k. tak šup s ním do vzduchu. Stoupám si to nahoru a říkám si že je nějakej divokej. Levá ...pravá..seno..sláma...Oko na vysílačku a ta píše Acromastera sakra...přistát? nebo nahoru? Na přistání to nebylo tak jsem nastoupal na dvakrát a za letu napoprvé vyhledal model a napodruhé přepnul. Uf vyšlo to, ale pocit to nebyl dobrej. Takhle dlouhou vývrtku jsem snad ještě neletěl
tak bacha na to kolegové....