Nová GoPro HERO 3
Re: Nová GoPro HERO 3
Tady dokonce týpek vymyslel , že ten systémovej konektor do gopro sežene tak , že zkusí sehnat dalšího borce , ktrej má rozbitýho zenmuse a dá mu ho z něj.
viewtopic.php?f=99&t=67266
Jinak teda v tom googlu co jsem mu poslal je hned v prvním odkazu ke koupi za 5USD, týpek to ovšem trochu nepobral , a stále čeká že si kvůli němu někdo rozbije zenmuse a nebude ho už opravovat...
viewtopic.php?f=99&t=67266
Jinak teda v tom googlu co jsem mu poslal je hned v prvním odkazu ke koupi za 5USD, týpek to ovšem trochu nepobral , a stále čeká že si kvůli němu někdo rozbije zenmuse a nebude ho už opravovat...
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
- Ancistrus01
- Kontaktovat uživatele:
krtek2k píše:Tady dokonce týpek vymyslel , že ten systémovej konektor do gopro sežene tak , že zkusí sehnat dalšího borce , ktrej má rozbitýho zenmuse a dá mu ho z něj.
http://www.rcmania.cz/viewtopic.php?f=99&t=67266
Nojo, já sem asi slepej! Fakt ho tam mají
Zdravim vsetkych neviete nahodou kto robi v CR alebo SK pozarucny servis na kamery GoPro?
Dik za odpoved.
Dik za odpoved.
X8 Quad Pixhawk 2Tricopter APM 2.6Race Omnibus F4 Quad HKpilot32
-
Petr_K
- Kontaktovat uživatele:
Vyzkoušej www.abax.cz GoPro dělaj, ale asi záleží co s tím máš 
Podarilo sa mi odpalit GoPro Hero 3 + Silver.
Vyrobil som usb kabel podla vysie uvedenej schemy a po pripojeni k transmiteru v nej ruplo zasmrdelo a uz sa neda ani zapnut. Kedze bola objednana zo Singapuru nevidel som velku sancu na reklamaciu a tak som ju rozobral a zistil som ze je odpalena jedna suciastka na zakladnej doske. Suciastka sa vsak neda identifikovat koli obhoreniu.
Tak prosim niekoho kto taku kameru ma alebo mal rozobratu a ma to nafotene aby mi pomohol identifikovat tu suciastku pomohlo by mi keby som vedel co je na nej napisane ake cislo a podobne.Budem vdacny za akukolvek pomoc pri identifikacii obhorenej suciastky.
Pripadne by som kupil zakladnu dosku ak niekomu zostala z rozbitej kamery alebo celu rozbitu kameru.
Dakujem za odpovede.

Vyrobil som usb kabel podla vysie uvedenej schemy a po pripojeni k transmiteru v nej ruplo zasmrdelo a uz sa neda ani zapnut. Kedze bola objednana zo Singapuru nevidel som velku sancu na reklamaciu a tak som ju rozobral a zistil som ze je odpalena jedna suciastka na zakladnej doske. Suciastka sa vsak neda identifikovat koli obhoreniu.
Tak prosim niekoho kto taku kameru ma alebo mal rozobratu a ma to nafotene aby mi pomohol identifikovat tu suciastku pomohlo by mi keby som vedel co je na nej napisane ake cislo a podobne.Budem vdacny za akukolvek pomoc pri identifikacii obhorenej suciastky.
Pripadne by som kupil zakladnu dosku ak niekomu zostala z rozbitej kamery alebo celu rozbitu kameru.
Dakujem za odpovede.
X8 Quad Pixhawk 2Tricopter APM 2.6Race Omnibus F4 Quad HKpilot32
Gopro Hero3+ Black vlnovkujúci obraz
Zdravím všetkým.
Mám vyskladaný model F450 kde je namontovaný 2 axis gimbal (china) a na ňom Gopro Hero3+ Black.
Môj problém je ten, že vetšinou pri natáčaní mi obraz miestami dosť vlnovkuje a neviem kde môže byť problém, niekedy to je v pohode .. obraz rovný a čistý ale zas inokedy je to dosť na prd, .. skúšal som meniť aj gumičky na gimbale za tvrdšie ale problém stále nezmizol a je tam.
Viete mi poradiť či to nieje náhodou problém v nastavením s Gopro ? Mal už niekto stýmto problém ?
napr. FPS zmeniť alebo niečo iné o čom neviem. (hlbšie nastavenie Gopro)
Za každú radu som Vopred vďačny páni.
Mám vyskladaný model F450 kde je namontovaný 2 axis gimbal (china) a na ňom Gopro Hero3+ Black.
Môj problém je ten, že vetšinou pri natáčaní mi obraz miestami dosť vlnovkuje a neviem kde môže byť problém, niekedy to je v pohode .. obraz rovný a čistý ale zas inokedy je to dosť na prd, .. skúšal som meniť aj gumičky na gimbale za tvrdšie ale problém stále nezmizol a je tam.
Viete mi poradiť či to nieje náhodou problém v nastavením s Gopro ? Mal už niekto stýmto problém ?
napr. FPS zmeniť alebo niečo iné o čom neviem. (hlbšie nastavenie Gopro)
Za každú radu som Vopred vďačny páni.
Re: Gopro Hero3+ Black vlnovkujúci obraz
Vyvážené vrtule a motory máš?
Phoenix, DX6i, Futaba T8FG, Win-rc 450 DFC, T-REX 550e Fb
Copterky :-)
Copterky :-)
Vrtule sú podstivo vyvážené síce s nervami ale hej. O motoroch neviem že sa vyvažujú, myslíš že by mohol byť tam problém ?
Jestli myslíš klasický "jello effect" tak obecně pomáhá vyšší framerate, čili určitě mít 1080p na 60fps . Kdybys měl furt jello tak vyvažovat vrtule rovnou na motoru , nejlepší je zkusmo. Pokud jednotka neumí točit jen jedním motorem , tak ostatní odpoj a zkusmo přidávej nálepku na jednu stranu vrtule, pak na druhou a měř vibrace, pokud jednotka neumí jinak měř jen rukou na rameni, až odsáhneš bodu kdy bude rameno brnět nejmíň. Tím by jello mělo ustoupit.
Jaký máš vrtule? Na vrtulích se nevyplatí šetřit. Nejlevnější a s dobrými výsledky jsou gemfany, nejhorší na jello jsou carbony z rctimeru.
Jaký máš vrtule? Na vrtulích se nevyplatí šetřit. Nejlevnější a s dobrými výsledky jsou gemfany, nejhorší na jello jsou carbony z rctimeru.
Frsky X10S Carbon
Ďakujem za radu, skusím to po tvojej strane.
Vrtule čo osm dostal k F450 som po prvom letu rozmlátil (opačne rotovali, chybička v nastavení v Naza programe, hehe) tuším to boli 1045 ale potom som si kúpil DJI 1038.
A povodne natáčam v 1080p 50 FPS a áno súhlasí, je to v podstate ten jello effect.
Vrtule čo osm dostal k F450 som po prvom letu rozmlátil (opačne rotovali, chybička v nastavení v Naza programe, hehe) tuším to boli 1045 ale potom som si kúpil DJI 1038.
A povodne natáčam v 1080p 50 FPS a áno súhlasí, je to v podstate ten jello effect.
Odstranit Jello efekt není legrace. Já jsem absolutně čistých výsledků dosáhnul až s koncepcí "čistého a superčistého patra":
http://rcmania.cz/viewtopic.php?f=131&t=65574
Zdroj rušení je na spodním, "špinavém" patře, nad ním odpružené "čisté" patro s elektronikou a zátěží (především baterkou), díky čemuž je to čisté patro s daleko menšími vibracemi, a na něm pak ještě odpružené "superčisté" patro s gimbalem a kamerou. Je to princip dvou filtrů v sérii.
Poté, co poctivě vyvážíš motory s vrtulemi ještě experimentuj s odpružením (tlumením) gimbalu. Bez toho dokonalého obrazu budeš dosahovat těžko.
Jinak zde na RCM se o vlnění obrazu diskutuje dost, hledej "Jello". Budeš mít dost nápadů a materiálu ke studiu.
http://rcmania.cz/viewtopic.php?f=131&t=65574
Zdroj rušení je na spodním, "špinavém" patře, nad ním odpružené "čisté" patro s elektronikou a zátěží (především baterkou), díky čemuž je to čisté patro s daleko menšími vibracemi, a na něm pak ještě odpružené "superčisté" patro s gimbalem a kamerou. Je to princip dvou filtrů v sérii.
Poté, co poctivě vyvážíš motory s vrtulemi ještě experimentuj s odpružením (tlumením) gimbalu. Bez toho dokonalého obrazu budeš dosahovat těžko.
Jinak zde na RCM se o vlnění obrazu diskutuje dost, hledej "Jello". Budeš mít dost nápadů a materiálu ke studiu.
FrSky Horus, letadla, heli+koptéry.
http://rc.ludl.cz
http://rc.ludl.cz
Super vďaka za radu všetkým
Skúsim ešte vyvážiť tie motory, nejaký postup som našiel akosa to robí, tak mi držte palce
A ospravedlnujem sa za vytvorenie novej témy.
Skúsim ešte vyvážiť tie motory, nejaký postup som našiel akosa to robí, tak mi držte palce
A ospravedlnujem sa za vytvorenie novej témy.
- gardenroute
Jak psal Woita, již se tu resi na mnoha vláknech, hodně např. na Phantom diskuzích.
Obecně je treba mit velmi dobře vyvážené vrtule, i motory, doporučuje se použití ND filtru, který donutí expoziční automatiku GP kamery k delsim časům, a tím i zamezení vzniku jella. Pro vlastni instalace je dobry třeba i Moon gel (modrý gel k dostání v hudebninach) pod platformy, které drží kamerové montáže, osvědčilo se i vkladani oranžových sobortanovych spuntu do uši do oddelovacich bumperu pod kamerovymi držáky či gimbaly... Je to tak trochu věda
Obecně je treba mit velmi dobře vyvážené vrtule, i motory, doporučuje se použití ND filtru, který donutí expoziční automatiku GP kamery k delsim časům, a tím i zamezení vzniku jella. Pro vlastni instalace je dobry třeba i Moon gel (modrý gel k dostání v hudebninach) pod platformy, které drží kamerové montáže, osvědčilo se i vkladani oranžových sobortanovych spuntu do uši do oddelovacich bumperu pod kamerovymi držáky či gimbaly... Je to tak trochu věda
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |
Nevíte kde sehnat origo objektiv na Gopro3+
Nebo jestli jít rovnou do jiného?
Měli jsme doma návštěvu, malého synovce.
Našel kameru a udělal z ní autíčko
Tak sháním novou optiku....
Nebo jestli jít rovnou do jiného?
Měli jsme doma návštěvu, malého synovce.
Našel kameru a udělal z ní autíčko
Tak sháním novou optiku....
Nikdy nikomu nevěř, pak budeš věřit všem stejně....
- gardenroute
To je nemilé, ale asi bych šel již do nějakého alternativního objektivu, ne tak širokého, a bez FishEye zkreslení, na Internetu jsou nějaké alternativy.
Ptaak 2 (Phantom 4 HDMI Mode) | FS Dominator HD2 | MarcoPolo Locator |