FMS
- Alesmodelar
- Kontaktovat uživatele:
krajina FMS
cau, neumíte někdo udělat krajinu do FMS??... když pošku fotky uděláte ji prosím nekdo?, nebo aspon nakej navod podle kteryho se to vytvaří, dík
Re: krajina FMS
dobrej.taky sem si koupil tento simulator a je fakt super.zatim litam jenom na klavesnici protoze este nemam vysilacku ale potrebuju ho protoze si budu kupovat sedmikanalovej vrtulnik a potom tu vysilacku od neho propojim a uceni je rychejsi.zatim litam jenom z letadlama protoze z vrtulnikem to bez vysilacky moc nejede ale chci se naucit litat z vrtulnikem do vanoc tak uzse tesim as mi pride.a krajinu sem v tom FMS uz mel jak sem ho koupil nic sem nemusel delat
- zero_ozero
Zdar, krajina tam sice je od zakladu, ale dotaz byl na jimou krajinu. Tu stahnes a nahrajes ji do hry. Odkaz ti nedam, pisu z mobilu. Ale odkaz tu uz nekdo dal tak tam bude i navod. Vlastni krajinu ti vytvori editor map, ale jestli nejaky pro FMS je netusim...
Ja osobne si nemuzu pomoc, ale ten FMS stoji za prd. Grafika a realnost mi prijde dost slaba. Ovsem kdo by chtel dat nemale peniza za neco lepsiho. Nepovedlo se nahodou nekomu rozjet phoenix z neoriginalniho zdroje? Zadne poruseni pravidel jen dotaz
Ja osobne si nemuzu pomoc, ale ten FMS stoji za prd. Grafika a realnost mi prijde dost slaba. Ovsem kdo by chtel dat nemale peniza za neco lepsiho. Nepovedlo se nahodou nekomu rozjet phoenix z neoriginalniho zdroje? Zadne poruseni pravidel jen dotaz
Nahoru nepoletím, dole mě najdou!
Rád opravuju to, co ostatní vyhazujou. Nevyhazuj to - prodej mi to
Rád opravuju to, co ostatní vyhazujou. Nevyhazuj to - prodej mi to
Lepší grafiku než FMS má simulátor Desk Pilot viz tento odkaz, který je také zdarma a je o něco lepší než FMS a je k němu k dispozici editor na modely, ale editor pozadí tam není.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8sYCTdzvDzM[/youtube]
Toto je video s grafickým pozadím pro simulátor Desk Pilot vytvořeným z fotografií. Toto pozadí by mělo být k dispozici v některé z dalších verzí tohoto simulátoru. Vlastní editor pozadí pro Desk Pilot zatím k dispozici není.
Ono ani zdaleka nejde jen o fotky. Spoustu práce určitě zabere dokonalé zmapování terénu se všemi objekty v něm až do detailů i z hlediska kolizních povrchů atd. a na to prostě zatím pro Desk Pilota editor není k dispozici.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=8sYCTdzvDzM[/youtube]
Toto je video s grafickým pozadím pro simulátor Desk Pilot vytvořeným z fotografií. Toto pozadí by mělo být k dispozici v některé z dalších verzí tohoto simulátoru. Vlastní editor pozadí pro Desk Pilot zatím k dispozici není.
Ono ani zdaleka nejde jen o fotky. Spoustu práce určitě zabere dokonalé zmapování terénu se všemi objekty v něm až do detailů i z hlediska kolizních povrchů atd. a na to prostě zatím pro Desk Pilota editor není k dispozici.
Naposledy upravil(a) Drondys dne úte 18.10.2011 13:07, celkem upraveno 3 x.
Deskpilota jsem si stáhnul, ale ty letadla jsou nějaká "vratká", resp. mám pocit, že reagujou neuvěřitelně líně, což na FMS nedělalo. Je to jen mlj případ?
Pajas píše:Deskpilota jsem si stáhnul, ale ty letadla jsou nějaká "vratká", resp. mám pocit, že reagujou neuvěřitelně líně, což na FMS nedělalo. Je to jen mlj případ?
Mě se to tak ve Windows XP nejeví tj. odezva je rychlá, ale zkus pár jiných modelů. Už jsem se setkal s tím, že u některých modelů je reakce horší, ale to je dáno zřejmě jejich konfigurací a možná by se to v editoru modelů dalo pozměnit, ale nemám s tím editorem zatím žádné zkušenosti. FMS je z mého pohledu o něco méně realističtější než Desk Pilot.
Jo, jinak mi nejvíc funguje ta Cessna co tam je. Ta krajina se mi strašně líbí, protože tam jezdí traktor a není to jen statický obrázek
. Jinak nechápu, proč se při bezvětří hejbaj stromy.
Pajas píše:Jo, jinak mi nejvíc funguje ta Cessna co tam je.
Je k tomu i spousta dalších modelů, které nejsou součástí instalace a dají se stáhnout externě. Další modely ke stažení jsou na té stránce co jsem tady už na ni uvedl odkaz. Případně můžeš vyzkoušet ten editor na modely a vytvořit si nějaký vlastní model. Já jsem se k tou zatím z časových důvodů nedostal.
Pajas píše:Ta krajina se mi strašně líbí, protože tam jezdí traktor a není to jen statický obrázek.
A občas prolétne na obloze i nějaké to ptactvo.
Pajas píše:Jinak nechápu, proč se při bezvětří hejbaj stromy.
Možná létáš tak, že i stromy v bezvětří při tom musí mávat větvemi.
- Alesmodelar
- Kontaktovat uživatele:
Desk pilota mám taky, kde jsi sehnat tu krajinu?
coe na videu
Alesmodelar píše:Desk pilota mám taky, kde jsi sehnat tu krajinu?![]()
![]()
coe na videu
Já ji nemám. To video na YouTube jsem našel jen náhodou při nějakém hledání. To je pouze video ukázka, u které píše autor na YouTube, že to pozadí bude k dispozici v další verzi simulátoru Desk Pilot a mimo jiné zmiňuje i to, že se zatím stále dost potýká s problémy při detekcích kolizí u mapy vycházející z toho pozadí.
- Alesmodelar
- Kontaktovat uživatele:
aha.. tak už se těším na novou verzi... tadle se jim už dost povedla:D
- kulisek751
Modely pro FMS simulátory
Nabízím ke stažení modely pro FMS simulátory včetně modelů vzducholodí, balónu atd...
odkazy ke stažení : http://czshare.com/2360714/fms+Modely.rar
http://czshare.com/2360715/fms+Modely+ll.rar
odkazy ke stažení : http://czshare.com/2360714/fms+Modely.rar
http://czshare.com/2360715/fms+Modely+ll.rar
FMS
Zdravim
Potreboval by som pomoc.Mal som prepojeny vysielač Hitec Optik 6 s počitačom cez mikrofonovy vstup,Kabel som si robil sám všetko fungovalo,ale teraz som znovu musel inšlalovať FMS ale teraz nejde vypisuje že ovladač neni k dispozicii.Schemu kabla neviem najsť na nete.Nevie mi niekto pomoucť?
Vdaka.
Potreboval by som pomoc.Mal som prepojeny vysielač Hitec Optik 6 s počitačom cez mikrofonovy vstup,Kabel som si robil sám všetko fungovalo,ale teraz som znovu musel inšlalovať FMS ale teraz nejde vypisuje že ovladač neni k dispozicii.Schemu kabla neviem najsť na nete.Nevie mi niekto pomoucť?
Vdaka.