Letajici cestmir píše:...dám motor na cca 70% a fláknu s ním do vzduchu a je to!
Byl jsem teď ve středu, lital jsem cca na půl plynu a byl docela problém dostat ero do levé zatáčky...to se ti nestává?
Letajici cestmir píše:...dám motor na cca 70% a fláknu s ním do vzduchu a je to!
blackeagle píše:Byl jsem teď ve středu, lital jsem cca na půl plynu a byl docela problém dostat ero do levé zatáčky...to se ti nestává?
Letajici cestmir píše:Ne, já nemám žádný problém. Reaguje mi to výborně. I proti většímu větru točí v pohodě. Nenašel jsi v okolí nikoho kdo by ti poradil? Zkus to natočit na kameru co ti dělá, třeba z toho půjde poznat v čem to je. Natoč i s úvodní kontrolou serv a pak hoď. Jinak ti asi neporadím. Hlavně haž do měkýho. Obilí, kukuřice kolem 50cm výšky je taky dobrá. Nevím co máš v okolí.
Letajici cestmir píše:Nic jednoduššího. Otoč ovladač vzhůru nohama a nastav reverz na kanálech kde máš plyn, výškovku, směrovku,.........
A máš mód 2
Letajici cestmir píše:Můj rc vysílač od rckáně ma trimi mechanický. Takže je přesunu páčku z jedné strany na druhou při obrácení kanálu. Ale celou dobu si taky myslím, že rady jak udržet letadlo ve vzdchu jen přes web není dobře. Ale snažím se najít možnosti, jak na to. Poslouchat mě samozřejmě nemusí.
ussmak píše:Zdravim vespolek a dekuji za prijeti. A jako spravny novacek mam hned otazku. Nedavno jsem obdrzel model vetrone "Standard" postaveneho podle planku z casopisu Modelar. Ma ovladanou smerovku a vyskovku. Je potreba oadit serva, prijimac, atd. pripadne pomocny motorek. Navic pry startuje z tzv. gumicuku s cimz nemam vubec zadne zkusenosti. Nasel by se zde zkuseny kolega, ktery by mi byl ochoten pomoci pripadne poradit? Jsem z okoli Nymburka. Za veskerou pomoc predem dekuji.
Letajici cestmir píše:Nic jednoduššího. Otoč ovladač vzhůru nohama a nastav reverz na kanálech kde máš plyn, výškovku, směrovku,.........
A máš mód 2
blackeagle píše:
Další možnost ještě je dát to do ruky někomu, kdo lítá mód 2,
blackeagle píše:To není uplně pravda, já mám mód 2, to je plyn a směrovka vlevo, křidýlka a výškovka vpravo.
A mód 1 je přece výškovka a směrovka vlevo, plyn a křidýlka vpravo.
Můžeš otáčet jak chceš, ale nepomůže ti to.
blackeagle píše:To není uplně pravda, já mám mód 2, to je plyn a směrovka vlevo, křidýlka a výškovka vpravo.
A mód 1 je přece výškovka a směrovka vlevo, plyn a křidýlka vpravo.
Můžeš otáčet jak chceš, ale nepomůže ti to.