Názor na vrtulník Ricco
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Re: Názor na vrtulník Ricco
jenže k ní nemám servo .......
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
OPR píše:jenže k ní nemám servo .......
tak tam práskni to od toho hiteca a nastav správně délku pulsu, měla by to umět...
OK2WY
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Umí ale zřejmě tam nepůjde ..... dnes jsem objednal S3154 a půjde tam zřejmě ta Tvá Futaba.
OPR píše:Umí ale zřejmě tam nepůjde ..... dnes jsem objednal S3154 a půjde tam zřejmě ta Tvá Futaba.
neni to servo pomale? Ty serva mam dve a radsi sem dal na ocas align ds420.
Logo 600 + spirit
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Nevím, nedokážu takhle říct .... akrobačku neplánuju tak snad bude stačit.
PS: tohle servo lítá po světě hodně lidí (i u nás) a dokonce na vrtulnících tipu Trex 450 ( v plné akrobacii) kde ta dynamika a setrvačné síly na VR jsou o něco větší než na Riccu a přesto stačí. Ale uvidíme později páč stavba pokračuje veeelmi pomalu.
PS: tohle servo lítá po světě hodně lidí (i u nás) a dokonce na vrtulnících tipu Trex 450 ( v plné akrobacii) kde ta dynamika a setrvačné síly na VR jsou o něco větší než na Riccu a přesto stačí. Ale uvidíme později páč stavba pokračuje veeelmi pomalu.
error414 píše:mam tam savox 0257, zatim nekmitaji tak uvidime do budoucna. Litam i 1250MG a ty me zatim take nekmitaji.
Ja sem u stavby nadaval jako spaceknavod je opravdu strohy. Pri prvnich letech sem vzdy znicil neco z prevodu nez sem zjistil jak to usadit. Kdyz nastavim vic jak 10 stupnu tak vzdy strhnu pastorek a to i s baterkou 900mAh 15C stara jak metuzalem.
Co me ale nejvic prudi je to propadani, prehodim to treba na zda a zacne to rychle klesat, listy delaji vruuum-vruuum-vruum, uz hodne v minusu se to chytne a jde to ruchle nahoru, v hale je takove chovani fakt vopruz.
Navic sem jeste beasta nenaladil k plne spokojenosti, je to porad takove divne, ale to predpokladam ze naladim.
Co máš za přijímač?
Frsky X10S Carbon
Heliny od Mikada, fpv race koptéry a trochu F3K
- avalanche8
To je divne,ja na riccu s 40C 1Ah 3s a AXI 2212/12 jsem za letu nestrhl nikdy nic,ale je fakt ze tvrde 3D nelitam uhly 12st kolektiv,co jsem vypozoroval je dulezite vse kvalitne sesadit,vule ani moc ani malo
to je rada co?
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Technická ...
Jak patří mixér kolektivu ke kuličce na flybaru? ....... jak pak to namontovat? Já když dám ten mix zespodu kuličky tak to dost silně překáží aretaci šikmé řídící desky...... když to chytím zezhora, ničemu to neva (zdá se) ale je to naopak tomu co radí návod ...... tedy za předpokladu že to tam vůbec je ...
Ví někdo?
Jak patří mixér kolektivu ke kuličce na flybaru? ....... jak pak to namontovat? Já když dám ten mix zespodu kuličky tak to dost silně překáží aretaci šikmé řídící desky...... když to chytím zezhora, ničemu to neva (zdá se) ale je to naopak tomu co radí návod ...... tedy za předpokladu že to tam vůbec je ...
muze mi pls nekdo hodit hodnoty potaku na beastu u ricca a delku paky serva?
Logo 600 + spirit
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem zase chtěl kousek poskládat a majinko jsem se zašprcnul
.... a potřeboval bych poradit.
Jak dostat ty plastový čvanče do tý CF destičky a tak aby se tam vlezla i ta uhlíková nosníková tyčka? Pokud tam dostanu ten plastovej blbinec - dodatečně ta uhlíková tyčka se tam nevleze. A pokud ji tam chci zacvaknout rovnou i s tím plastovým caplíkem - no taky to nendee - mám propilovat tu destičku a ty otvory pro ten čvanč v tom zvětšit?
Dík.
Jak dostat ty plastový čvanče do tý CF destičky a tak aby se tam vlezla i ta uhlíková nosníková tyčka? Pokud tam dostanu ten plastovej blbinec - dodatečně ta uhlíková tyčka se tam nevleze. A pokud ji tam chci zacvaknout rovnou i s tím plastovým caplíkem - no taky to nendee - mám propilovat tu destičku a ty otvory pro ten čvanč v tom zvětšit?
Dík.
Co je na tom ..... ja kdyz skladal ricca tak jsem ten blbinec soupnul do tycky a pak ten čvanč zapadnul do zatku sam
Jo a bez kladiva to neslo za boha slozit 
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
No když to je právě to ...... ta Tvá poslední věta mne lehce děsí. Už jen pro to, že vím že Tvoji metodou jsem tu destičku posledně zničil. Chtěl jsem slyšet (číst) něco víc ....... jak to jen říct sakra
. Asi fajnovějšího ..... nějakou fintu na práci v rukavičkaách a ono to vypadá zase na buchar ..... chjooo
No nic jdu do toho uhodit.
Já Ti dík.
No nic jdu do toho uhodit.
Já Ti dík.
A nedáváš to tam špatně pootočený o 90st?
Frsky X10S Carbon
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Ahoj Honzo
Ono to ani jinak nejde ne? Pak by zas neseděla rozteč děr pro ty CF tyčky v trianglu podvozku ..... si teda myslim.
Ono to ani jinak nejde ne? Pak by zas neseděla rozteč děr pro ty CF tyčky v trianglu podvozku ..... si teda myslim.
OPR píše:Ahoj Honzo
jj to je dobre. ja to tam narval pod hooodne velkym tlakem pomoci sroubovaku, ale jen sem cekal kdy to rupne.
Logo 600 + spirit