semi píše:Neví už někdo jak se dá nastavit křivka pohybu výškovky (motýla) při fázi přistání, aby se nejprve vychýlyla např na -40% a nakonec se vrátila na -30%. Je to vůbec normální požadavek nebo takovou věc neumí žádné rádio?
Požadavek je to normální. Křivkový mix v nastavení Butterfly nestačí?
janva9 píše:Požadavek je to normální. Křivkový mix v nastavení Butterfly nestačí?
Kde to tam je? Podařilo se mi udělat jen křivku výškovky na plynu, když jde z -100 na 100%, ale to už je Qlink-Přistání proveden a tím plyn. kniplem se kormidla vrací do neutrálu. Přistání zapínám jen přepínačem, ne kniplem plynu.
Aha, já jsem zvyklý na Butterfly ovládaný plynovou pákou. Použij volný mix. Třeba klapky-výškovka a nakřivkuj ho. Já to teť nezkusim, nemám tu vysílač.
janva9 píše:Aha, já jsem zvyklý na Butterfly ovládaný plynovou pákou. Použij volný mix. Třeba klapky-výškovka a nakřivkuj ho. Já to teť nezkusim, nemám tu vysílač.
Zkouším , ale bez výsledku. Zkoušel jsem mnoho variant, co zabírá je offset Y, offset X nevím k čemu je , ale ovlivňuje offset Y (velikost výchylky výškovky). Nastavení A, B nemá na nic vliv
Tak jsem to zkoušel včera i dnes updatnout ve studiu přes auto dowland no napíše mi to , že je to nahrané a abych resetoval ovšem ten reset prostě nejde. Asi to pošlu na reklamaci, já už nevím co s tím
Tak jsem dolétal . To levé křidélko nefungovalo při zapnutí jakéhokoliv Qlinku. Vše jsem zkontroloval, jestli nemám někde nějaký mix, pořád bez výsledku. Řekl jsem si že nahraju znovu fw. A to jsem neměl dělat, update nedoběhl do konce a Tx už nejde zapnout.
Nepropadej panice, také se mi to jednou stalo. Po psychicky náročném večeru jsem se tehdy odhodlal ke kroku "havarijní obnovy" Emergency v Firmware_Upgrade_grStudiu_Ver-4.0 a.... povedlo se Držím palce, abys měl podobné štěstí Jen upozornění - opakovaně to nešlo do doby, než jsem na chvíli vyndal baterii z vysílačky a zkusil to znovu...
MiSe píše:Nepropadej panice, také se mi to jednou stalo. Po psychicky náročném večeru jsem se tehdy odhodlal ke kroku "havarijní obnovy" Emergency v Firmware_Upgrade_grStudiu_Ver-4.0 a.... povedlo se Držím palce, abys měl podobné štěstí Jen upozornění - opakovaně to nešlo do doby, než jsem na chvíli vyndal baterii z vysílačky a zkusil to znovu...
Dík za podporu . Stejně bych to nejraději vrátil, nic v tom nejde nastavit. Podle návodu musí být Tx vypnutý, že?
Edit: Povedlo se, díky. Po odklepnutí „Download Start” se musí Tx pustit.
Kluci ještě jsem stále nerozchodil ten GR12L.Píšou , že upgrade musí být provedena ve verzi 3.7 ale já mám verzi 4 ! Myslíte že je to problém??Nebo je to jedna a tatáž? Jinak už nevím asi to pošlu na reklamačku.
Tím by to být nemělo. Jediný co jsem zjistil, tak si ta v4 sama zjišťuje update a stáhne si poslední balík programu i nové FW, doplněné o nové komponenty. Doporučil bych tou v4 stáhnout poslední verze a aktualizovat všechny komponenty, aby k sobě pasovaly. U přijímače GR-12L píšou že máš aktualizovat verzí 3.7 nebo vyšší a v balíku je verze 4.0 ze 7.3.2014.
Tak nic přehrál jsem to, vše v pohodě, jen ten šestikanál je prostě asi v řiti. Volal jsem i Na šestku a tam mi dali číslo na pana Hnízdila a kdyby i ten prý nepomohl tak na reklamaci. A nebo rovnou na reklamaci. Podle mě totiž ten přijímač nejde vyresetovat! Když ho resetuji držím čudlík a zasunu zdroj. Dioda ovšem stále bliká! Pustím zhasne. Když se kouknu na led malinkato prosvěcuje. Každopádně dík za rady Petr