FMS

Název tohoto fóra mluví sám za sebe.. prosím ale žádný warez. Cokoliv okolo pirátského software, cracků, hacků atd bude ihned mazáno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
darth.hokro
Kontaktovat uživatele:

#271 Příspěvek od darth.hokro »

Ahoj, sosni si tohle a rozbal to do složky Fms/model. Sám na něm taky trénuju :D

Kód: Vybrat vše

http://www.uloz.to/7607489/easystar1-zip

Jinak je to ze stránek, kde mají moc pěkný slečny :D http://plawner.net/4/easystar/easystar.html
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
intel40

#272 Příspěvek od intel40 »

dekuju
arnie69

FMS

#273 Příspěvek od arnie69 »

Ahoj, chtel jsem se zeptat, zda mohu pouzit k tomuto simulatoru Radio od Heliny Easycopter xs metal, byl v rc setu kablik jakoby na jedne strane jakoby 5-ti kolik, ten se strcil do vysilacky a na druhem konci je samice jacku 3,5, da se tohle nejak propojit k pc, aby to fungovalo v simulatoru? Diky Nebo nejakou radu, jak to zprovoznit? Nechci utracet za simulator
darth.hokro
Kontaktovat uživatele:

#274 Příspěvek od darth.hokro »

jde to zapojit přes zvukovou kartu. http://hombre333.webnode.cz/news/pripoj ... vou-kartu/
http://darthhokro.rajce.idnes.cz/
arnie69

FMS

#275 Příspěvek od arnie69 »

Chlapi, potrebuji radku, koupil jsem si sveho prvniho dmychadláka :-) Myslite, ze ma cenu kupovat simulator, abych neco natrenoval? Letal jsem jen s vetroni... Ale nechtel bych jeta hned rozflakat :-(
toms

ovladač na FMS

#276 Příspěvek od toms »

zdravim všechny padáky
potřeboval bych poradit našel jsem ve skříni dávno zapomenutý usb qatro 2 na fms akorát mě windowsi píšou že nemají ovladač k tomuto zařízení nevíte co by tam chtěli doinstalovat už si to nepamatuju a chtěl jsem na tom potrápit děcko díky za radu
nunasjiri

#277 Příspěvek od nunasjiri »

Zkus Google: třeba USB Quatro2 driver, nebo jestli na tom je nějaký numero,typ atd
Nyní: DJI Spark
Dříve: Blade McpX - Phoenix v.3, Dx6i - Toro 600, Toro 900, Blade mQX
Salaman

FMS nejde spustit

#278 Příspěvek od Salaman »

Zdravím, nechápu proč ale po nainstalování FMS na netbook Acer Aspire One nejde aplikace spustit. Win XP vždy napíše hlášku: "V aplikaci FMS.exe došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže." Nevím co s tím přeinstalování nepomáhá, ale jednou už mi to dříve fungovalo. Lepší simulátor si tam dát nemůžu seká se i na nejnižší požadavky. Nevíte někdo co s tím?
Drondys

Re: FMS nejde spustit

#279 Příspěvek od Drondys »

Salaman píše:Zdravím, nechápu proč ale po nainstalování FMS na netbook Acer Aspire One nejde aplikace spustit. Win XP vždy napíše hlášku: "V aplikaci FMS.exe došlo k problému a je třeba ji zavřít. Omlouváme se za vzniklé potíže." Nevím co s tím přeinstalování nepomáhá, ale jednou už mi to dříve fungovalo. Lepší simulátor si tam dát nemůžu seká se i na nejnižší požadavky. Nevíte někdo co s tím?

FMS budiž do hrobu dán a Desk Pilot ho bohatě nahradí. :wink:

Obrázek

Doporučují použít namísto FMS simulátor Desk Pilot viz tento odkaz, který je také zdarma a je lepší. Návod na zprovoznění simulátoru Desk Pilot viz tento dokaz.
davos
Kontaktovat uživatele:

#280 Příspěvek od davos »

Ahojte,
souhlasím Desk Pilot je opravdu lepší a pracuje i s Win7
davos & EasyCub, Swift II, Optic6
Salaman

#281 Příspěvek od Salaman »

davos píše:Ahojte,
souhlasím Desk Pilot je opravdu lepší a pracuje i s Win7

dky za typ jdu ho zkusit
Gajdma

FMS bez odezvy

#282 Příspěvek od Gajdma »

Ahoj, vim, ze toto tema tady bylo probrano mnohokrat, ale snad se na me nebudete zlobit. :wink: Mam vysilac 2,4GHz Art-tech E-Fly, kabel mam audio, takovy ten do konektoru mikrofonu. Kdyz vysilac zapnu a testuju ho v zaznamu zvuku, tak je signal patrny. Ve FMS pri kalibraci ani tuk. Prosim, poradi mi nekdo? Dekuju moc! :wink: [/b]
Pajas
Kontaktovat uživatele:

#283 Příspěvek od Pajas »

Stejný problém před asi rokem. Stáhni si Smartpropoplus a možná to bude chtít nějaké nastavení, ale tomu porozumíš. PPM generic a vedle toho auto detected nebo co. :-) A pak už to jde samo.
kope
Kontaktovat uživatele:

#284 Příspěvek od kope »

Ahoj, řešil jsem to samé. Pomohlo až stažení nové verze toho obslužného prográmku (smartpropo ?), která se nenastavuje ručně, ale nakonfiguruje se sama automaticky. Teď jsem v práci, ale večer se na to doma mrknu a dám sem link na tu "samonastavovací" verzi.
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
kope
Kontaktovat uživatele:

#285 Příspěvek od kope »

Tak jsem se pokoušel hledat ten "samonastavovací" ovladač, ale nějak se mi to nedaří. Vím jen, že jsem si musel stáhnout smartpropo a pak PPJoy (to je právě ten "ovladač" nebo spíš emulátor herního zařízení)-a na nějaké stránce k němu byla i ta samonastavovací verze, která se jmenovala tuším vjoy :?: . Ale ještě to pohledám, tiskl jsem si nějaký postup a až budu uklízet pracovnu, určitě někde vyplave.
Wind Dragon slow 2,4 GHz byl první...
Odpovědět

Zpět na „Simulátory a modelářský software“