Pro zasmání
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Chlapík sa vracia domov zo služobnej cesty o deň skôr. Je po polnoci.
Cestou sa pýta taxikára, či by nebol ochotný robiť mu svedka, lebo si
myslí, že ho manželka podvádza. Taxíkár súhlasí, ak za to dostane 100
EUR. Ako prišli do domu, potichu sa vkradli do spálne. Muž zapáli svetlo,
prudko zhodí prikrývku z postele a vidí ženu s milencom. Nahnevaný
zoberie revolver a priloží ho milencovi k hlave. Žena vykríkne:
Nestrieľaj, klamala som Ti, že som zdedila peniaze! ON zaplatil Corvettu,
ktorú som ti dala, ON zaplatil jachtu, ON zaplatil ročné lístky na
športové zápasy, ON zaplatil chatu pri jazere, dokonca platí aj mesačné
výlohy na domácnosť. Zneistený muž spustí pištoľ, pozrie na taxikára a
pýta sa ho: "Čo by si urobil?" Taxikár chvíľku rozmýšľa a odpovie:
"Prikryl by som ho dekou, aby neprechladol"
Cestou sa pýta taxikára, či by nebol ochotný robiť mu svedka, lebo si
myslí, že ho manželka podvádza. Taxíkár súhlasí, ak za to dostane 100
EUR. Ako prišli do domu, potichu sa vkradli do spálne. Muž zapáli svetlo,
prudko zhodí prikrývku z postele a vidí ženu s milencom. Nahnevaný
zoberie revolver a priloží ho milencovi k hlave. Žena vykríkne:
Nestrieľaj, klamala som Ti, že som zdedila peniaze! ON zaplatil Corvettu,
ktorú som ti dala, ON zaplatil jachtu, ON zaplatil ročné lístky na
športové zápasy, ON zaplatil chatu pri jazere, dokonca platí aj mesačné
výlohy na domácnosť. Zneistený muž spustí pištoľ, pozrie na taxikára a
pýta sa ho: "Čo by si urobil?" Taxikár chvíľku rozmýšľa a odpovie:
"Prikryl by som ho dekou, aby neprechladol"
Re: -
Dost dobrý, jsem nevěděl, že ptáci můžou být takhle agresivní, já jsem s nima vycházel zatím dobře
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Kdysi jsem lital s Ponym. Jednou po chcipnuti motoru v asi 150 metrech se za me zaradily 4 kaceny a udelaly se mnou 1.5 okruhu. Pak jim prislo blby litat do kruhu a rozpustily sestavu.
Asi to nebude nic neobviklyho, nejakej Kanadan naucil za motorakem s kamerou litat bernesky. Bylo to kdysi v televizi, krasny zabery.
Jirka
Jirka
Já se občas vnutím na svahu mezi káňata. Někdy si to nechaj líbit, někdy odletí bokem. Ale nikdy mě nenapadly. Párkrát se mě snažily vyhnat vlaštovky, ale jen mě honily. Bráchovi jednou na malýho polystyreňáka zaútočily dost vehementně. Chvilku se nechal a pak jim udělal lopas - rozprchly se jak když do nich střelí.
- JirkaA
- Kontaktovat uživatele:
Dvoumetrovku mi jednou káně prohánělo, poté, co jsem mu předvedl možnosti pohonu to ale vzdalo.
Kamaráda s malým hornoplochem docela pěkně proháněla poštolka, skončilo to havárií té poštolky (kámoš to těsně nad zemí vybral, poštolka už ne, docela tvrdě sebou bouchla do trávy, chvíli tam seděla a nadávala, potom odletěla). Dlužno dodat, že předtím on naháněl tu poštolku, asi ji to pěkně naštvalo.
Já mám pěkný zážitek s čápy - točil jsem termiku s třímetrovkou, tři mladí čápi se píchli tak padesát metrů pode mně, společně jsme pár stovek metrů nastoupali, potom pokračovali ve svém původním kurzu. Majestátní letci, za celou dobu nemávli křídly.
Kamaráda s malým hornoplochem docela pěkně proháněla poštolka, skončilo to havárií té poštolky (kámoš to těsně nad zemí vybral, poštolka už ne, docela tvrdě sebou bouchla do trávy, chvíli tam seděla a nadávala, potom odletěla). Dlužno dodat, že předtím on naháněl tu poštolku, asi ji to pěkně naštvalo.
Já mám pěkný zážitek s čápy - točil jsem termiku s třímetrovkou, tři mladí čápi se píchli tak padesát metrů pode mně, společně jsme pár stovek metrů nastoupali, potom pokračovali ve svém původním kurzu. Majestátní letci, za celou dobu nemávli křídly.
OK2WY
Na poli, kam chodím lítat, se občas vyskytujou dravci, nejčastěji káňata. Když si tam začnu poletovat (aniž bych termiku hledal či našel), do pár minut tam jsou dvě tři a točí se ve stejných místech, jako já - asi mají dojem, že když to tam nosí mně, tak to bude i jim. Ale nemaj motor, takže maj smůlu 
Startuji čím dál častěji, ale počet přistání, po kterých se letadlo nedá odnést v jedné igelitce, se i nadále limitně blíží nule...
-
Mě občas otravují jen vlaštovky a jiřičky. Na malý barevný akrobat z polystyrenu jdou někdy jako vosy po limonádě. Z ostatních ptáků mě ještě jednou otravovaly straky, ale to asi jen ze zvědavosti.
Šiki
Šiki
jo, s káňatama to taky znám, tři káňata a dva větroňe ve stoupáku je prostě labůžo
většinou to je tak, že koukám kde to vrťěj nahoru oni, a jdu se k nim podívat. alespoň nula tam je vždycky.
když jen tak brousim oblohu, a hledám kde bych se chytil, tak občas vylítou z lesa, s letí se kouknout, jestli mi to nosí, a pak znechuceně letí pryč, když zjistí, že tam neni ani bublina.
že by na mě opeřenec zaútočil to se mi ještě nestalo
většinou to je tak, že koukám kde to vrťěj nahoru oni, a jdu se k nim podívat. alespoň nula tam je vždycky.
když jen tak brousim oblohu, a hledám kde bych se chytil, tak občas vylítou z lesa, s letí se kouknout, jestli mi to nosí, a pak znechuceně letí pryč, když zjistí, že tam neni ani bublina.
že by na mě opeřenec zaútočil to se mi ještě nestalo
---------------------
a bude hůř
a bude hůř