Nákup u hobbycity

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#271 Příspěvek od gamer007 »

Áhá, tak to už mi těch 50kč strhli to vim, ale že tam má bejt kod jsem nepochipil. Díky moc. Taky mi s tím strhli 1USD nevím proč, ale čert to vem...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
P.C.

#272 Příspěvek od P.C. »

Kde kupujete jednoclanky 1000mAh?
BacilBA

#273 Příspěvek od BacilBA »

Ja som ten kód vo výpise nanašiel, musel som volať do banky a tam mi požadovaný štvormiestny kód po overení majiteľa účtu nadiktovali.
CESSNA 480 od RCM-Pelikán / SPRINT ľahučký dvojplošník od RCM-Pelikán -v rekonštrukcii / Quick Thunder II 3-kanál mikrovrtulník / TORO 900-vo výstavbe / BLADE mSR_BNF / P51D Mustang Ultra-Micro & SPEKTRUM DX6i
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#274 Příspěvek od Marek71 »

Toto je informácia stará už mesiac (6.8.2009) a nemecký sklad ešte stále nefunguje. Aspoň teda som nenašiel nikde túto info. Už to na webe u produktov aj mali (že sa nachádza v DE sklade), ale stiahli to.

Mne by to vyhovovalo, dodacia doba a poštovné do Nemecka bude priaznivejšie ako z Číny. A čo si pametám na cenu, tak o moc vyššia od tej čínskej ceny nebola, v konečnom sčítaní to z Nemecka vyšlo lacnejšie.

kraro píše:Aktuálně:

Hobbyking Europe located in Hamburg, Germany will be resuming service within 14 days.
Our German distribution point was suspended for 2 months while we registered environmental and legal requirements.
Our German customers will be glad to know that we're resuming service very soon and will be announcing more developments and the proposed DE product line in the coming weeks.
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
Jezevec
Kontaktovat uživatele:

#275 Příspěvek od Jezevec »

Pár věcí v německém skladu je http://www.hobbycity.com/hobbycity/store/DE.asp
Marek71
Kontaktovat uživatele:

#276 Příspěvek od Marek71 »

Ano, zatiaľ je v nemeckom sklade pár bateriek Turnigy a asi 4 vrtule. Čakajú na povolenie nemeckých úradov, chýbajú im ešte nejaké tie papiere a potom to rozbehnú naplno...

Inak, z DE skladu expedujú len po Nemecku a poštovné je 7,5 USD za balík 0-6kg:
DPD Courier 3-4 Days 0-6kg (Shipped within Germany) $7.49

Je to celkom logické, malé a ľahké veci si človek objedná priamo z HK a do cca. 22 EUR ani nehrozí clo a DPH a je tam aj lacnejšie poštovné.

Čo sa týka HK a DE ceny, tu je príklad, LiPo Turnigy 1300 25C:
http://www.hobbyking.com/hobbycity/stor ... oduct=8936
http://www.hobbyking.com/hobbycity/stor ... oduct=9750

Záver je taký, že sa oplatí z Nemecka brať večšie a objemnejšie balíky. Navýšenie ceny zmaže nižšie poštovné po Nemecku a nulové riziko cla a DPH. Samozrejme, človek musí mať možnosť zaslať si to do Nemecka !
Truggy od TeamC - Torch E TR8Te
Moj RC web: www.mojefotogalerie.com/rc
holda29
Kontaktovat uživatele:

#277 Příspěvek od holda29 »

Tak jsem 17.9. udelal dalsi objednavku, dal Airmail (Registered), ale opet mi to netrackuje, resp. napise pouze, ze zasilka opustila CR. Co mam tedy vybrat (krome EMS) aby byl tracking funkcni?
AR1
Kontaktovat uživatele:

#278 Příspěvek od AR1 »

do 1kg nic, to u nás nefunguje.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
m2
Kontaktovat uživatele:

#279 Příspěvek od m2 »

Marek71 píše:Z DE skladu expedujú len po Nemecku...

EU reguluje farbu banánov a krivosť uhoriek, ale na takéto očividné prehrešky proti voľnému európskemu trhu a rovnosti šancí jej občanov totálne dlabe.

Mimochodom, lindinger - ďalšia nádhera:

HINWEIS: SAITO Motoren werden nur innerhalb Österreich geliefert! Kein Versand ins Ausland! (SAITO Engines only for Austrians customers!)

Ako občan EU, kde všetci sú si rovní (aspoň v míňaní zarobených peňazí), mám jednodochu smolu, že nemám nemecký ani rakúsky pas?!

Zas a znova.

Fuj.
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=72
holda29
Kontaktovat uživatele:

#280 Příspěvek od holda29 »

AR1 píše:do 1kg nic, to u nás nefunguje.

Aha takze je to ve vaze. No je pravda, ze posilam vzdycky ta 500g. Priste zkusim objednavku spojit s nekym jinym at je tezsi a uvidime.
Jano
Kontaktovat uživatele:

#281 Příspěvek od Jano »

všimol som si že tam majú divné čislovanie u niektorých položiek je namiesto kusov OK alebo tušim BK :x
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=309
Voodoo-cz

#282 Příspěvek od Voodoo-cz »

Jano píše:všimol som si že tam majú divné čislovanie u niektorých položiek je namiesto kusov OK alebo tušim BK :x

Inu proste Cinan nechce, aby kazdej hned vedel, kolik toho ma skladem - OK je skladem, BK = backorder. Ale kdyz si das polozku do kosiku, tak vidis presny pocet kusu skladem (i v minusu u BK).
Live smart, die happy...
AR1
Kontaktovat uživatele:

#283 Příspěvek od AR1 »

holda29 píše:
AR1 píše:do 1kg nic, to u nás nefunguje.

Aha takze je to ve vaze. No je pravda, ze posilam vzdycky ta 500g. Priste zkusim objednavku spojit s nekym jinym at je tezsi a uvidime.

On je nějakej rozdíl snad v tom, že pod to kilo je to doporučená zásilka a nad doporučenej balík a ten balík už jde sledovat i u nás. Dostane to i jiný číslo. Ale jak se to přesně rozlišuje to nevím, to by řekl nějakej pošťák.
http://ar1.rajce.idnes.cz/
Radous

#284 Příspěvek od Radous »

Nákup na Hobbyking mě velice láká, ale vzhledem k mé angličtině se bojím, že se někde zaseknu. Nevíte někdo zda na webu někde nevisí cz návod pro lidi s podobným problémem.
Díky.
:oops: :oops: :oops:
Jiri

#285 Příspěvek od Jiri »

Radous píše:Nákup na Hobbyking mě velice láká, ale vzhledem k mé angličtině se bojím, že se někde zaseknu. Nevíte někdo zda na webu někde nevisí cz návod pro lidi s podobným problémem.
Díky.
:oops: :oops: :oops:

Zádná věda na tom není. Zaregistruješ se (údaje jako jméno, adresa mail apod. asi pochopíš), pak naházíš věci do košíku a potvrdíš koupi (Buy now), zvolíš dopravu (většinou Registred Air Mail) zaplatíš přes PayPal (buď už máš u PayPalu účet, nebo to lze i bez toho - on-line vyplnit data karty).
IMHO není moc možností, kde se zaseknout.
Símův axiom: Každý signál se zlepší, připojíme - li anténu
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“