Vysílač JETI DC-16 (DS-16)
Re: Vysílač JETI DC-16 (DS-16)
Původně jsem tam chtěl dat model Heliny a nějaké Loga ale pak jsem bral v úvahu že všechno stárne a vznikají nove lepší věci tak jedině co nestárne jsou vzpomínky

JETI DS-14 / MAVERICK / Goblin RAW / Spirit / Phoenix /
Ahoj, jako nový majitel vysílače DS-16, mám na vás dotaz, který jsem zde nenašel. Jelikož jsem dosud měl vysílač Horus od FRSKY a vysílače Jeti mají odlišnou filozofii, tak se ptám. Existuje někde podrobnější návod než co dodávají k vysílačce nebo co je ke stažení na jejich stránkách? Zjistil jsem, spousta věcí tam není. Nebo to řešíte formou pokus omyl? Předem děkuji za odpovědi.
Nahoru poletí, dole najdu.
Nejsem si jist, že existuje něco podrobnějšího než je návod na stránkách jeti. Filozofie programování je v hrubých rysech podobná opentx, nejprve definuješ zdroje, pak funkce, a nakonec serva. No a pak můžeš ještě používat mixy, logické spínače, a další. Nový model nadefinuješ dle šablony, a pak si ho doladíš dle potřeby. Trénovat nastavování modelu lze v jeti simulátoru na počítači.PHora píše:Ahoj, jako nový majitel vysílače DS-16, mám na vás dotaz, který jsem zde nenašel. Jelikož jsem dosud měl vysílač Horus od FRSKY a vysílače Jeti mají odlišnou filozofii, tak se ptám. Existuje někde podrobnější návod než co dodávají k vysílačce nebo co je ke stažení na jejich stránkách? Zjistil jsem, spousta věcí tam není. Nebo to řešíte formou pokus omyl? Předem děkuji za odpovědi.
MC-20HOTT,DS-16,X10S,14SG,S-trino MkII,SpeedFire, Extra 102",MiniCorado,LOGO550SE,Goblin570
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Za mě je ideální poptat se zde a pak to testovat v simulátoru vysílačky v JETI Studiu. (Je to sice 24, ale dost podobné
)
Ahoj, kde se prosím dá za rozumné peníze sehnat ochranná folie na displej?
Nahoru poletí, dole najdu.
Já to kupoval tady
https://www.kinkato.cz/BROTECT-AirGlass ... 820261.htm
https://www.kinkato.cz/BROTECT-AirGlass ... 820261.htm
MC-20HOTT,DS-16,X10S,14SG,S-trino MkII,SpeedFire, Extra 102",MiniCorado,LOGO550SE,Goblin570
Sice to není 16, ale krabice je snad stejná jako u 14, tak snad nevadí,že to vložím sem.
Od začátku jsem měl na své DC jen háky a popruh a bylo to OK.
Ale poslední dobou se mi zdálo, že to není ono.
Asi jsem nějak zpohodlněl.
Přemýšlel jsem o pultu, ale popravdě ty prachy..., no nechtělo se mi je za to dát.
Tak jsem stvořil toto.
Takový hybrid "pult".
A protože jsem háky měl, kousky překližky taky, zbytek černého spreje taky, tak cena v podstatě 0 a výsledek myslím není úplně špatný.
Od začátku jsem měl na své DC jen háky a popruh a bylo to OK.
Ale poslední dobou se mi zdálo, že to není ono.
Asi jsem nějak zpohodlněl.
Přemýšlel jsem o pultu, ale popravdě ty prachy..., no nechtělo se mi je za to dát.
Tak jsem stvořil toto.
Takový hybrid "pult".
A protože jsem háky měl, kousky překližky taky, zbytek černého spreje taky, tak cena v podstatě 0 a výsledek myslím není úplně špatný.
- TomasC
- Site Admin
- Kontaktovat uživatele:
Vypadá velmi dobře a ještě zabírá méně místa. Super.
..........
Snažím se stavět letadla tak, aby i po havárii jsem se nemusel stydět za to, jak vypadají vevnitř.
-
Libor
- Kontaktovat uživatele:
Viz http://kolmanl.info/index.php?show=jeti_srcPHora píše:Existuje někde podrobnější návod než co dodávají k vysílačce?
- kocispavel
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím,
přecházím na JETI DC16 a mám dotaz - jak máte řešený zámek plynu?
Rád bych si ho dal na některý z páčkových vypínačů a momentálně netuším jak.
Díky za rady.
Pavel
přecházím na JETI DC16 a mám dotaz - jak máte řešený zámek plynu?
Rád bych si ho dal na některý z páčkových vypínačů a momentálně netuším jak.
Díky za rady.
Pavel
Menu Pokročilá nastavení . Další možnosti modelu - Zastavení motoru.
Vhodné je příslušný běžný přepínač vyměnit za https://shop.jetimodel.cz/dc-vymeniteln ... -zamek.htm a také si nastavit polohu přepínače jako výchozí při zapnutí: Pokročilá nastavení - Nastavení kniplů/spínačů.
Vhodné je příslušný běžný přepínač vyměnit za https://shop.jetimodel.cz/dc-vymeniteln ... -zamek.htm a také si nastavit polohu přepínače jako výchozí při zapnutí: Pokročilá nastavení - Nastavení kniplů/spínačů.
- kocispavel
- Kontaktovat uživatele:
Díky,
už vyřešeno pomocí Harry Curzona na trubce.
O vypínači vím, leč kuchat nové rádio se mi moc nechce.
Pavel
už vyřešeno pomocí Harry Curzona na trubce.
O vypínači vím, leč kuchat nové rádio se mi moc nechce.
Pavel