PC CESSNA - ARF 4kan - Pelikan

Sem můžete psát své zkušenosti se stavebnicemi konkrétních modelů.
Zamčeno
Zpráva
Autor
mgrkelly

#2611 Příspěvek od mgrkelly »

Kadel píše:mgrkelly: musim prepajet konektor v cessne,protoze tam neni original,ale na baterce uz original mam. Jo a zdroj jsem si uz aktivne koupil.
Jestli bydlis v prerove u brandysa,tak staci rict,co za nabijecku chces a vecer,maximalne zitra me tam mas. Jsem z kralup.

originál?? já se toho původního hned zbavil, abych mohl používat svoje baterky.
Přerov na Moravě :( Divím se, že se ještě taky někdo další neozval. Vždyť jich musejí být "na světě" mraky. Když nebude vyhnutí, tak se zkusím přemoct.
sigi123

cessna

#2612 Příspěvek od sigi123 »

Originalní konektory hned zahod,brzo se vyhřejí,uvolní,at na ně nespadneš.První věc-vyměnit konektory na baterce a reglu.Druhá věc-vyměnit plastové vidličky táhel za toto :

http://www.hobbyeshop.cz/inshop/bizuter ... -6-ks.html

Hlavně ty konektory,to je základ,stačí si přečíst forum.
mgrkelly

#2613 Příspěvek od mgrkelly »

olisoft píše:O manual zaujem je, potesi. :)

Zkuste: http://uloz.to/3802365/cessna480.pdf
olisoft

#2614 Příspěvek od olisoft »

Super, dakujem!
Kadel

#2615 Příspěvek od Kadel »

mgrkelly: ciste teoreticky,kdyby ses rozhodl,ze nabijecku zabalis a nedejboze vyslal manzelku na postu,kolik by sis za nabijecku predstavoval? Zatim mam nabidku ze slovenska,ale to se asi nevyplati kvuli postovnemu. Jinak jsem teda na vase rady koupil nejake zlate konektory nebo co,proste jen samec a samice,ktery se pretahnou buzirkou.i kdyz si myslim,ze by i ty original konektory na to moje litani stacily.
sigi123

cessna

#2616 Příspěvek od sigi123 »

Jak už jsem psal výše,s těmi setovými konektory jsou špatné zkušenosti.Nestačí ani na to tvoje lítání,po pár letech se vyhřejou,uvolněj, a až ti ve vzduch vypne elektrika a spadneš tak škoda bude mnohem větší než pár novejch konektorů :D
mgrkelly

#2617 Příspěvek od mgrkelly »

Kadel píše:mgrkelly: ciste teoreticky,kdyby ses rozhodl,ze nabijecku zabalis a nedejboze vyslal manzelku na postu,kolik by sis za nabijecku predstavoval? Zatim mam nabidku ze slovenska,ale to se asi nevyplati kvuli postovnemu. Jinak jsem teda na vase rady koupil nejake zlate konektory nebo co,proste jen samec a samice,ktery se pretahnou buzirkou.i kdyz si myslim,ze by i ty original konektory na to moje litani stacily.

Edit: omlouvam se za vicenasobne zaslani,ale pisu z telefonu a nejak mi to neslo odeslat,tak jsem klikal a klikal a klikal

já taky ťukal na mobilu a pro změnu jsem to musel datlovat dvakrát, neboť jsem si ukončením hovoru zavřel taky operu :(
když už jsi se neobtěžoval se SZ tak:
čistě prakticky: 1) jsem objevil i nabíječku od Lamy V4 na 2S a 3S 0,7A 220V
2) na nabíječce si nejvíc cením toho káblíku s krokodýlky
3) nemám potuchy, co stojí poštovný
4) pokud by se pan mistr neurazil (šveštičky z vlastní zahrádky) mohlo by to být za kulatou stovku?
mgrkelly

Re: cessna

#2618 Příspěvek od mgrkelly »

sigi123 píše:Originalní konektory hned zahod,brzo se vyhřejí,uvolní,at na ně nespadneš.První věc-vyměnit konektory na baterce a reglu.Druhá věc-vyměnit plastové vidličky táhel za toto :

http://www.rcmodely1.estranky.cz/clanky ... o-kormidel

jo a překonal jsem obrovský odpor a nabíječka je na cestě
sigi123

cessna

#2619 Příspěvek od sigi123 »

Jo to taky znam,ale ty od mp jet se dělaj v několika velikostech,tyhle jsou stejně velky.

Tyhle mrnavý se asi zrovna moc na cesnu nehoděj,takže je jedno ktery se koupěj.
sigi123

cessna

#2620 Příspěvek od sigi123 »

http://www.hobbycity.com/hobbycity/stor ... oduct=7223

Ahoj všem,tak dneska dopoledne jsem na letišti slyšel tohle pípat.Kolega to má v minimagovy a výborná věc.I když to tu někteří pomlouvaly je to v realu slyšet dost dobře.A to lítaly dva lidé a čtyri jsme se bavily.Takže je to dobrý,objednám si taky.
strahlung

#2621 Příspěvek od strahlung »

Ahoj. Vyrobil jsem několik svých akustických indikátorů, o kterým se tu už psalo. To jsou ty hodně hlasité, co kontrolují každý článek zvlášt a mají výstrahu a alarm. Dva jsou zatím ještě volné.

Obrázek

Obrázek

Kdyžtak přes SZ.
To Lorinka: Neboj, pro Tebe rezervuji třetí volný.
do čínského modelu patří čínské díly z čínského e-shopu
olisoft

#2622 Příspěvek od olisoft »

toto je lepsie ako tie z HC, len skoda, ze postovne na slovensko je take drahe...
Dalo by sa dohodnut, ze by som Ti na SK robil "predajcu"? :wink:
strahlung

#2623 Příspěvek od strahlung »

olisoft píše:toto je lepsie ako tie z HC, len skoda, ze postovne na slovensko je take drahe...
Dalo by sa dohodnut, ze by som Ti na SK robil "predajcu"? :wink:

Určitě, budu rád. Omezilo by to zbytečné výdaje. Kdyžtak SZ.
do čínského modelu patří čínské díly z čínského e-shopu
goges
Kontaktovat uživatele:

#2624 Příspěvek od goges »

Ahojte. Mám v pláne kúpiť nové krídlo, rozrezať ho a vyrovnať, aby bolo bez vzpetia. Máte s tým niekto skúsenosti? Ako a kde rezať a čím lepiť a hlavne ma zaujíma celkový výsledok vo vzduchu. dík
sigi123

cessna

#2625 Příspěvek od sigi123 »

Já ho vůbec neřezal,jen jsem ho svěrkama přimačkl ke stolu.Shora jsem nařízl 2 drážky 7 cm od sebe,první blíž u náběžky délka 80cm,druhá délka 60cm.Do drážek jsem vmačkal a zalepil uhlík o průměru 2.5mm.5ezání by asi nebylo tak přesné a navíc pevné.Cesna lépe lítala obraty ale zároven byla hodně rychlá,při přistáních na malé rychlosti vratká a měla snahu přepadávat po křídle.
Zamčeno

Zpět na „Stavebnice“