Zdravim, tak v tydnu se pripojim mezi majitele Cessny. Koupil jsem ji pres rcbazar za 2800,- s dvouma baterkama, nahradni trup, nahradni kridlo (lepene), nahradni motor s vrtuli, nahradni serva a jeste s druhou vysilackou navic. Svagr ji dostal k Vanocum a nejak se mi to taky zalibilo. Prvni let svagr absolvoval bez treninku na simulatoru a ve vzduchu to mel tak minutu, pak jsme sbirali vrak (vyskovka vpul, hridel motoru v hajzlu, vrtule stejne tak, servo smerovky to taky nerozdychalo a o kridlu radsi nemluvim). Nicmene smerovka s kridlem se slepili epoxidem, smerovka se zafixovala, takze servo jsme zatim vyradili-az prijde Cessna mne, tak nahradime HXT900 z aukra za 90,-, hridelku jsme nahradili hridelkou z kol ze synoveho nakladaku (uz jsme mu ho zabavili, protoze tech hridelich je na nem jeste 5). Stacilo jeden den potrenovani na simu a uz jsme to i "uridili". Jen vcera se nam to porad tocilo dokola, protoze kridlo neni idealne do "V", jak bylo. Nejak se to podarilo slepit krive, takze na jedny stranekridlo s trupem svira vetsi uhel nez nadruhy, ale letelo to taky aspon nam to neuletelo a krouzilo kolem nas. Dneska jsme jednu stranu kridlo podlozili v miste styku s trupem kartonem, aby na kazde strane byl plus minus stejny uhel a dneska uz jsme i zateceli doprava. Takze az let svagr vypiluje, prehodi se nove kridlo s vyskovou, ktere uz ma koupene a bude Cessna jako nova. Jinak
http://www.houska-modelar.cz nema spatne ceny ND. Takze letu zdar a uz se nemuzu dockat az budu mit i ja letadlo.