PC CESSNA - ARF 4kan - Pelikan
- cassiopeus
- Kontaktovat uživatele:
- cassiopeus
- Kontaktovat uživatele:
Já koupil náhradní díly na CESSNU 480 zde http://www.hobbyeshop.cz/inshop/rc-mode ... nd-cessna/
Nemusíš vše vědět, ale musíš vědět, kde na vše najdeš odpověď.
Re: cessna
sigi123 píše:Pěkně drahý,u nás trup i křídlo po 190kč,ocas komplet 85kč a motorový kryt 55kč.
Drahé????
a) když jsem dal první objednávku do jednoho obchodu tak mi po 5 dnech odpověděli, že zboží není na skaldě a až přijde tak se bude přeceňovat - bude to dražší
b) v ostatních obchodech to cenově vycházelo přibližně stejně jako v hobbyeshop. ale poštovné bylo neúměrně vysoké......
c) karmar model to také nemá nejlevnější a když k tomu připočtu projetý benzín tak to vyjde ještě dráž...... když to shrnu tak má objednávka, kde bylo poštovné nejlevnější mi vlastně vyšla nejlevněji oproti konkurenci
Re: cessna
Upevnění hlavního podvozku se mi zdá takové fórové.....kolik vydrží přistání na asfaltu??? O použití na travnatém povrchu nemá cenu asi ani diskutovat....
cessna
Pěkně drahý,u nás trup i křídlo po 190kč,ocas komplet 85kč a motorový kryt 55kč.
To jsou ceny v karmaru,jestli přecenoval nevím.Když vemu ceny toho hobbyshopu-trup o 114kč dražší,křídlo to samé,ocas o 80kč-to je rozdíl 310kč,to bys nedal ani polovic z toho za benzín do Loun.A když vemu poštovné tak je rozdíl ještě větší.
To jsou ceny v karmaru,jestli přecenoval nevím.Když vemu ceny toho hobbyshopu-trup o 114kč dražší,křídlo to samé,ocas o 80kč-to je rozdíl 310kč,to bys nedal ani polovic z toho za benzín do Loun.A když vemu poštovné tak je rozdíl ještě větší.