off píše:Jakou hodnotu ND filtru (%) používáš?
Ja zatim zadny ND filtr nedaval, porad jsem cekal na plne slunce, veskere me nataceni zatim probihalo vzdy za zamracene oblohy, jello se nejvice projevi pri plnem jasu, kdy kamera v auto rezimu ma tendenci zkracovat zaverku. Zatim se me to neprojevilo, ale mam jiz vytipovana nejaka reseni pro GP3. Dalsi penize
Chci take resit
ochranu objektivu (s pouzdrem Skeleton se budu muset bohuzel rozloucit, je moc tezke, a na gimbal se nevejde), na to je
celkem dobre reseni (take muze pomoci se zbavit jello), ale az po montazi gimbalu, abych vedel, co se tam vubec vejde. A porad kontrolovat hmotnost...
Dnes me dosly zasilky ze Singapuru (Rx modul do Dominator bryli), budu mit snad zitra komplet FPV na hlavu, takze zacnu testovat s FPV natacenim (coz me bavi) za plneho slunce, a take dorazily z 3D tiskarny od Shapeways
komponenty pro skladaci podvozek, bohuzel karbon trubky z HK uvizly nekde asi v Asii
Porad nejsem schopen odstranit ty vibrace celeho ptaaka pri plnem plynu, bud to delaji mekke vrtule, nebo nektery z motoru je hodne nevyvazeny, coz je dost dokumentovano a jsou na to take postupy, do kterych se me moc nechce (na defin. zjisteni staci sundat vrtule a rozjet to na stole - pokud je nejaky motor rozhozen, zacne to pekne na stole tancovat!). Ale vyvazeni motoru je pekna pakarna...
Zkousel jsem dnes kvuli tomu dat na ptaaka schovane Graupnery Elektro, ktere jsem onehda tak tezce sehnal, nicmene se jedna vrtule protaci tak, ze ji nejsem schopen spolehlive utahnout (pojistne NylonLock matice). Tak jsem je zase sundal, a provozni cerne DJI vymenil za DJI puvodni setove bile, ktere jsem dovyvazil (hlavne na naboji jedna pekne rozjeta).
Pozorujete tento problem take nekdo ? Rozletet se na uplne plny knedlik, nejlepe jen v ATTi rezimu, a vibrace je zde, jinak ne.