Helimaniacs Team Brno
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Byl jsem dneska v tom fičáku, dalo se to v pohodě
V druhým letu opět při lopasu stržený náhon na řemínek a páááád jako prase.
Tak jsem vzal 500 a krásně si v tom větru polítal.
Potom jsem valil jsem do Helimanie a koupil ten náhon kovový tuning a snad bude pokoj.
V druhým letu opět při lopasu stržený náhon na řemínek a páááád jako prase.
Tak jsem vzal 500 a krásně si v tom větru polítal.
Potom jsem valil jsem do Helimanie a koupil ten náhon kovový tuning a snad bude pokoj.
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
UCH píše:Potom jsem valil jsem do Helimanie a koupil ten náhon kovový tuning a snad bude pokoj.
Mozna by se vyplatilo nekdy spocitat kolikrat denne slysim slovo Helimanie.
Ze zacatku jsem nechapal jak takovej obchod muze vubec vydelavat.
Hmmm co vydelavat, vubec prezivat.
Zacina mi pomalu svitat. My tam totiz skoro vsichni chodime kazdy druhy den.
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Penax píše:UCH píše:Potom jsem valil jsem do Helimanie a koupil ten náhon kovový tuning a snad bude pokoj.
Mozna by se vyplatilo nekdy spocitat kolikrat denne slysim slovo Helimanie.
Ze zacatku jsem nechapal jak takovej obchod muze vubec vydelavat.
Hmmm co vydelavat, vubec prezivat.
Zacina mi pomalu svitat. My tam totiz skoro vsichni chodime kazdy druhy den.
a myslym že nejenom Brňenský zde berou. Ale z celého širého okolí...... posledně jsem od nich bral nějaký lupení a nestačil jsem se divit jak rychle uměji dodat NAPROSTEJ LUXUS a v období strádání (po ráně
prostě uměji dělat biznis
Taky mám v plánu dorazit, jen nabiju baterky do 500, Blejda musím nejdřív reinkarnovat ze záhrobí
Digis přijdeš dneska?
Digis přijdeš dneska?
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
Ahoj kluci, dnesk nepříjdu, musím nainstalovat dceři notebook, zítra přijde z dovolené, tak aby to měla funkční.
Dojmy ze včerejška: no zkusil jsem to, čekal jsem, že to vytáhnu výš a udržím trochu dýl, ale byl jsem nervózní abych to po první pokusu nerozsekal. To všichni znáte.
Mám zásadní problém, že nemůžu rozhodit simulátor na novém kabelu. Tudíž nemůžu trénovat a to je naprd. Proto bych chtěl požádat Petra, jestli až pojede z letiště by se mohl za mnou na 10min zastavit, třeba se mu to podaří nakalibrovat. Já si s tím hrál včera večer víc jak hodinu a trochu mě to otrávilo.
Teď jsem si uvědomil, nemusíte jezdit všichi tři Petrové, stačí Error
Dojmy ze včerejška: no zkusil jsem to, čekal jsem, že to vytáhnu výš a udržím trochu dýl, ale byl jsem nervózní abych to po první pokusu nerozsekal. To všichni znáte.
Teď jsem si uvědomil, nemusíte jezdit všichi tři Petrové, stačí Error
Kdyz jedes od mesta tak projedes kolem vietnamske trznice a na svetelne se vydas doprava, jedes cca 200metru a za posledni budovou vlevo se vydas polnackou skrz pole k tem autum co jsou uprostred te louky a to jsme vetsinou k veceru my. Skoda, ze jsi netrefil. S cim litas?
Jinak dnes jsme to pocitali, jezdi nas tam komplet 9 ty muzes byt desatej
Ale neboj, jeste nikdy jsme tam nebyli vsichni. 
Jinak dnes jsme to pocitali, jezdi nas tam komplet 9 ty muzes byt desatej
čau tak jak jste včera polítali? Musel to být mazec, protože bylo krásný počasí.
Já si hrál do 23. hodin s noťasem ale pak mě to nedalo a do půl jedné jsem znovu zkoušel rozchodit ten sim, ale furt se nedaří. Ještě mě napadlo , nainstalovat ho znovu, jestli si nepamatuje předchozí zapojení. Od neděle jsem neměl knipl v ruce a tu trochu co jsem se naučil přes víkend budu trénovat znova. Pokud mě to ještě někdy pojede. Dneska, jestli to vyjde a nebo zítra se za váma skočím alespoň podívat abych načerpal novou helienergii:)
Já si hrál do 23. hodin s noťasem ale pak mě to nedalo a do půl jedné jsem znovu zkoušel rozchodit ten sim, ale furt se nedaří. Ještě mě napadlo , nainstalovat ho znovu, jestli si nepamatuje předchozí zapojení. Od neděle jsem neměl knipl v ruce a tu trochu co jsem se naučil přes víkend budu trénovat znova. Pokud mě to ještě někdy pojede. Dneska, jestli to vyjde a nebo zítra se za váma skočím alespoň podívat abych načerpal novou helienergii:)
Včera to počasí bylo sic pěkný ale větru bylo taky dost, lítat se v tom ovšem dá. Já v tom lítám jenom osmičky, protože 500 nemám zatím v ruce a bojím...
S tím simem se obrať na Errora, určo ti poradí.
S tím simem se obrať na Errora, určo ti poradí.
Dnes je ten velký den! Přišel mi T-Rex. Od 18hod. skládám. Místy jsem z toho GORO. Návod ke stavbě se mi zdá divnej a posloupnost mě uniká. Nicméně jsem ve stavu, kdy ta věc přede mnou už připomíná vrtulník. Teď páchám táhla a dostávám se k elektronice.
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X
Futaba
Futaba
Tak dnes jsme zase nevideli pad...cumim stale na heli v lufte a na 5 sekund jsem se podival na dceru do kocaru a najednou to zname tlumene bzzzuum.
Nevideli to samozrejme ani ostatni pritomni.
Takze ode dneska je povinnost neleticich pilotu, stale sledovat heli ktera je v vzduchu!!!
Jinak nez odjel Penax, tak zjistil ze ma povoleny sroub v pricne hrideli a gripy mu litaly od sebe o cca 3 milimetry, docela sila..
No a kdyz jsem odjizdel ja, tak se me nejak volne otacela vrtulka... dnes jak jsem menil smykatko, tak jsem samozrejme cervika na vrtulce zalepil a dotahl na fest..nechapu jak se mohl povolit.
Proste dva lidi meli stesti a jeden smulu. A tak to proste chodi..[/b]
Nevideli to samozrejme ani ostatni pritomni.
Takze ode dneska je povinnost neleticich pilotu, stale sledovat heli ktera je v vzduchu!!!
Jinak nez odjel Penax, tak zjistil ze ma povoleny sroub v pricne hrideli a gripy mu litaly od sebe o cca 3 milimetry, docela sila..
No a kdyz jsem odjizdel ja, tak se me nejak volne otacela vrtulka... dnes jak jsem menil smykatko, tak jsem samozrejme cervika na vrtulce zalepil a dotahl na fest..nechapu jak se mohl povolit.
Proste dva lidi meli stesti a jeden smulu. A tak to proste chodi..[/b]