psena píše:Ano, uhly mam tak 11,5 cca ani jsem to poradne nemeril.
Tohle by mě docela děsilo kdybych měl jít s kvedlákem do luftu a nevědět kolik mi bude foukat do plachet - nic ve zlim ale klobouk dolu před tebou ........... se musí nechat .......
psena píše:Ano, uhly mam tak 11,5 cca ani jsem to poradne nemeril.
psena píše:Chci se vas zeptat na nasteveni Procka.
Jde mi to, ze se mi ovladani zda prilis mdle na premety a na zacatky akrobacie s kterou chci pomalu zacit. Asi je to otazka pro vsechny vrtulnikare, ale radsi se speializuju tady na tuto skupinu, protoze u kazdyho vrtulniku to muze byt jine.
Takze moje nastaveni je:
swash plate 60, 60, 60
rozsah servna 85% nemam zadne expo ani D/R
Zda se me, ze kdyz si zkousim prechod na premet (do boku, nevim jak se tomu rika) tak oproti simu je to prilis zdlouhave, i kdyz dam plnou doprava na moment, tak vrtulnik misto aby se dostal alespon vrtuli do svisle polohy tak udela naklon jen do cca 45°.
Jake mam udelat nastaveni, kdyz bych to chtel proste ostrejsi, ale kdyz dam vecsi rozsah serv nez 85% tak uz bzuci serva, mam tedy rozsahy na maximum.
Mam to tedy priostrit v nastaveni swash plate?
Diky za rady, kdyz tu nekdo uvede svoje nastaveni budu jedide rad.
Diky!
1ondra9 píše:psena píše:Ano, uhly mam tak 11,5 cca ani jsem to poradne nemeril.
Tohle by mě docela děsilo kdybych měl jít s kvedlákem do luftu a nevědět kolik mi bude foukat do plachet - nic ve zlim ale klobouk dolu před tebou ........... se musí nechat .......![]()
![]()
Kenny McCormick píše:Ked znizim hmotnost padiel tak sa reakcia zvysi..
Ked dam dlhsi drot padiel a tie iste padla?
Aky ma vplyv velkost /plocha/ padiel?