strahlung : ano,ale čínské vydličky se od doby kdy se prodávají čínské sety se okamžitě zahazují,pokud s tím někdo létá dřív nebo pozdějc se mu to vymstí.Casté jsou vady serv,ale pokud celé léto fungují není proč je měnit.Motor má taky výkonu dost,mám doted i kdyz na hydroglizerovy.A pokud se lítá a nepadá a nebouchá při přistání tak i to lože motoru nějakej měsíc vydrží.
Já dělám na dvě směny,takže opracdu nemám problém/pokud je počasí/ denně vylítnout 2-4 baterky.A kvůli artroze ročně tak 3 měsíce marodím,takže času dost.RampaMckvak co sem občas taky píše/i jiní lounaci/ můžou potvrdit že naletišti jsem prakticky denně,autem to mám asi 7minut od domova.A kvůly nabíjení planuju na léto tohle :
Dnes mi prišla zásielka, kde som objednal 8 vrtulí rôznych značiek a 4 rôzne unášače (aj gumičkový). Povedal som si že nájdem najlepšiu variantu pre moju cessnu. Nejdem haniť žiadne značky aj keď by si to niektoré zaslúšili, hlavne za jeden spackaný unášač, ale jednoznačným favoritom je vrtuľa APC 8x6E a unášač MPJet, ktorý ma veľmi milo prekvapil kvalitov...
sigi123 píše:Já dělám na dvě směny,takže opracdu nemám problém/pokud je počasí/ denně vylítnout 2-4 baterky.A kvůli artroze ročně tak 3 měsíce marodím,takže času dost.RampaMckvak co sem občas taky píše/i jiní lounaci/ můžou potvrdit že naletišti jsem prakticky denně,autem to mám asi 7minut od domova.A kvůly nabíjení planuju na léto tohle :
sigi123 píše:Já dělám na dvě směny,takže opracdu nemám problém/pokud je počasí/ denně vylítnout 2-4 baterky.A kvůli artroze ročně tak 3 měsíce marodím,takže času dost.RampaMckvak co sem občas taky píše/i jiní lounaci/ můžou potvrdit že naletišti jsem prakticky denně,autem to mám asi 7minut od domova.A kvůly nabíjení planuju na léto tohle :
ale je to novinka tak si počkám na recenze.Jinak někdy nemůžu lítat protože opravdu nestíhám nabíjet.
No jo, to je prostě sigi. Bejt léto, tak na tom letišti snad i chrní Ta nabíječka vypadá slušně. Jenže je otázkou, jestli po celodenním nabíjení na letišti se dá pak auto nastartovat a odjet domů.
Jinak je pravdou to, že raději lítejte a nevymejšlejte "zbytečnosti". Ty nelítaj.
Hlídání baterek nejsou až takové zbytečnosti - ať už to jsou tradiční stopky nebo něco novějšího. Já se chystám na používání kamery při řízení a to taky není zbytečnost, je to prostě něco dost jiného.
do čínského modelu patří čínské díly z čínského e-shopu
To jo.já to viděl.Jenž mám už 2.4G takže bych to nemohl použít.A abych byl upřímný-zas až takovej zážitek to není,za těch 12-15000 kč co to vyjde si radši pořídím další dva modely s kvalitní výbavou.Ale to je jen můj názor.Já prostě radši lítám a tohle není ono.navíc ten obraz v brýlích ještě není moc kvalitní,je to trošku lepší flycam. U pelikána to stojí 15 tis. venku to vyjde na 12tis.-je to risk kvůly záruce.
strahlung píše:Hlídání baterek nejsou až takové zbytečnosti - ať už to jsou tradiční stopky nebo něco novějšího. Já se chystám na používání kamery při řízení a to taky není zbytečnost, je to prostě něco dost jiného.
Jasně hlídání baterek není zbytečnost. Je to nutnost. Proto jsem to slovo dal do uvozovek. To co píše sigi s tím souhlasím. On když člověk chce kvalitu, tak asi musí šáhnout do jiné kategorie. Také bych rád vozil kameru ve velikosti fly cam 2 (nebo jak se jmenuje) s kvalitou třeba full hd. Jenže to je bohužel utopie. Kvalita těchto kamer se tu už probírala několikrát. A brýle? jo taky bych to vyzkoušel, proč né, ale né za 15 tis.
Ovšem to je na každém jednotlivci a jeho měřítkách (náročnosti, požadavcích) kvalita/výkon/cena. Já mám prostě rád hodně kapely za nejmíň prašulí.
Naposledy upravil(a) rampa_mckvak dne pát 08.01.2010 21:29, celkem upraveno 1 x.
sigi123 píše:To jo.já to viděl.Jenž mám už 2.4G takže bych to nemohl použít.A abych byl upřímný-zas až takovej zážitek to není,za těch 12-15000 kč co to vyjde si radši pořídím další dva modely s kvalitní výbavou.Ale to je jen můj názor.Já prostě radši lítám a tohle není ono.navíc ten obraz v brýlích ještě není moc kvalitní,je to trošku lepší flycam. U pelikána to stojí 15 tis. venku to vyjde na 12tis.-je to risk kvůly záruce.
Haha. To jsem zrovna nemyslel. Cena odrazující a recenze v podstatě též. Já zatím koupil, upravil a před zimou ještě úspěšně vyzkoušel kamerku s bezdrátovým přenosem z Aukra za 720Kč nebo tak nějak. Chtěl bych to řídit podle normálního malého LCD, které bych upevnil k vysílači. Proto potřebuji možnost si na tlačítko z letadla pípnout, abych podle sluchu věděl, kde je.
strahlung píše:Hlídání baterek nejsou až takové zbytečnosti - ať už to jsou tradiční stopky nebo něco novějšího. Já se chystám na používání kamery při řízení a to taky není zbytečnost, je to prostě něco dost jiného.
Jasně hlídání baterek není zbytečnost. Je to nutnost. Proto jsem to slovo dal do uvozovek. To co píše sigi s tím souhlasím. On když člověk chce kvalitu, tak asi musí šáhnout do jiné kategorie. Také bych rád vozil kameru ve velikosti fly cam 2 (nebo jak se jmenuje) s kvalitou třeba full hd. Jenže to je bohužel utopie. Kvalita těchto kamer se tu už probírala několikrát. A brýle? jo taky bych to vyzkoušel, proč né, ale né za 15 tis. Ovšem to je na každém jednotlivci a jeho měřítkách (náročnosti, požadavcích) kvalita/výkon/cena. Já mám prostě rád hodně kapely za nejmíň prašulí.
Kvalita obrazu? Uvědom si, že ten obrázek se musí v reálném čase přenášet legálním způsobem. Pokud se bude komprimovat, bude tam velké zpoždění - řekněme několik snímků. Nekomprimovaný přenášet v normě PAL je tak na hraně. Ta moje levná hračka je v těchto intencích uspokojivá. Její senzor CMOS je bez zpoždění, když nepočítám dobu integrace fotonů. Teď už jen vybrat LCD s malým zpožděním - asi každé normální TV vyjma notebook s USB TV.
sigi123 píše:To jo.já to viděl.Jenž mám už 2.4G takže bych to nemohl použít.A abych byl upřímný-zas až takovej zážitek to není,za těch 12-15000 kč co to vyjde si radši pořídím další dva modely s kvalitní výbavou.Ale to je jen můj názor.Já prostě radši lítám a tohle není ono.navíc ten obraz v brýlích ještě není moc kvalitní,je to trošku lepší flycam. U pelikána to stojí 15 tis. venku to vyjde na 12tis.-je to risk kvůly záruce.
Haha. To jsem zrovna nemyslel. Cena odrazující a recenze v podstatě též. Já zatím koupil, upravil a před zimou ještě úspěšně vyzkoušel kamerku s bezdrátovým přenosem z Aukra za 720Kč nebo tak nějak. Chtěl bych to řídit podle normálního malého LCD, které bych upevnil k vysílači. Proto potřebuji možnost si na tlačítko z letadla pípnout, abych podle sluchu věděl, kde je.
Tak to jo, ale nedokážu si představit co na tom lcd v letě uvidíš. Nebo budeš mít kolem lcd nějaký clony?
To je pravda,ale navíc - v těch brýlých se to dá aspon uřídit pokud už člověk normálně létá, ale podle malého displeje?Nevím, chtělo by to aspon 15 palců,vysoce kontrastní a řádně podsvícený a stát s tím ve stínu.A pokud na to budu jen občas mrkat a jinak lítat normalně pak je to zas zbytečný.