Ano, o tom se už psalo. To je něco hodně jiného a už jsem se tady k tomu vyjádřil. Nicméně jak je libo - je to skoro zadarmo, pokud tam kupujete tak jako tak i něco jiného.
Myslel sigi123 opravdu tohle?
strahlung píše:mrsairus píše:nechapem preco tu stale miesas slovo kradnutie, predsa som sa ti nenabural do kompu a neukradol ti to
to zeby si to nam poskytol (schemicku a tak) to este neni kradnutie predsa
![]()
len mi prosimta nepovedz, ze mas doma linku na vyrobu plosakov.... ano spravne netreba ani programi, staci zobrat rastrovy papier a pohrat sa stym a nakreslit to
ale jak vidim tak to tu nedas... takze uz neriesme nejake "duchovne okradanie"
Aha. Ono to skoro vypadalo, že chceš kopírovat výrobek bez ohledu na názor autora. Jinak plošný spoj s návodem jsem na přímý dotaz původně nabídl a opravdu skoro zadarmo, snad za 20Kč, pokud se nepletu.
Vzorky plošných spojů si už sám nevyrábím, ono je s tím moc práce a mít čerstvé vývojky, ustalovač, filmy, udržovat fotokomoru... Jsou na to profi firmy, kterým se to zadá emailem. A zaplatí převodem...
Ani rastrový papír mnoho let nepoužívám. Mimochodem některé CADy jsou legálně zdarma a pro tohle by ti naprosto stačily, ale za tebe by tu desku nenavrhly.
mrsairus píše:nemate niekto schemu na ten pipacik stavu baterie? riesilo sa to tu no iba sa to kupovalo, a naco kupovat ke to ide aj spravit? hodte sem nejaku schemu popripade postrehy kto to uz spravil, dik
mrsairus píše:strahlung píše:mrsairus píše:nechapem preco tu stale miesas slovo kradnutie, predsa som sa ti nenabural do kompu a neukradol ti to
to zeby si to nam poskytol (schemicku a tak) to este neni kradnutie predsa
![]()
len mi prosimta nepovedz, ze mas doma linku na vyrobu plosakov.... ano spravne netreba ani programi, staci zobrat rastrovy papier a pohrat sa stym a nakreslit to
ale jak vidim tak to tu nedas... takze uz neriesme nejake "duchovne okradanie"
Aha. Ono to skoro vypadalo, že chceš kopírovat výrobek bez ohledu na názor autora. Jinak plošný spoj s návodem jsem na přímý dotaz původně nabídl a opravdu skoro zadarmo, snad za 20Kč, pokud se nepletu.
Vzorky plošných spojů si už sám nevyrábím, ono je s tím moc práce a mít čerstvé vývojky, ustalovač, filmy, udržovat fotokomoru... Jsou na to profi firmy, kterým se to zadá emailem. A zaplatí převodem...
Ani rastrový papír mnoho let nepoužívám. Mimochodem některé CADy jsou legálně zdarma a pro tohle by ti naprosto stačily, ale za tebe by tu desku nenavrhly.
kriste pane trepes 2 na 3
odkial by som asi podla teba mal tu schemu? jak to mozem pouzit ked to ani nemam? tak jake kopirovanie bez nazoru autora?
a pokial nemas © tak mi moze byt autor vies kde, a aj keby si to mal tak to mi moze byt tiez u riti, lebo pokial to nerozsirujem dalej za peniaze tak to trestne neni, ked sa uz tym tak ohanas
neviem ci si nepamatas co napisees v predchadzajucom prispevku, no ale dobre.... pissal si ze to len tak nespravim, tak som odpovedal ze su nato programy, tak si napisal, ze ani tam to tak nepojde a tak ti pisem, ze to pojde aj rucne a kvalitne a ty mi odporucas CAD ... samozrejme ze to nekresli samo, ale nevidim jaky mas zas problem nahadzat tam puzdra, pospajat ciarami a porozmiestnovat, neviem ci si myslis, ze tu nikto nevie co to je elektronika alebo co, ja sa mozem vysrat na nejaky firmy, ked si to viem spravit doma tak preco nie? a dalsia vec neviem co natom robis tolke hodiny, ked to nakreslis za par desiatok minut a lepta sa to tiez cca 20 min...
tak ale asi hold si z tych co musi mat posledne slovo, tak prosim mozes pokracovat, ja sa len posmejem
coro píše:Keď už sa to tu rozpitvalo...
Na väčšinu domácich bastlov stačí nakresliť cestičky kvalitnou liehovou fixkou.
Predáva sa "modrá fólia" na prenos laserovkového toneru na plošák.
Ak je treba ešte lepšiu presnosť, dá sa použiť fotopapier (papier pre atramentové tlačiarne potlačený v laserovke) - je to nechutne pracné, ale jeden kus sa dá vyrobiť doma za večer, a netreba nikde zháňať osvit a grafické štúdia a podobné bludy.
coro píše:Ja len som chcel len podporiť bastličov - aby sa toho nebáli.
Niekedy je užitočnejšie stráviť večer škrabaním medi z plošáku, ako vyplachovaním si mozgu pred televízorom. A to aj keby to bolo nad výrobkom čo sa dá kúpiť za 20 korun..
sigi123 píše:Vysvětli v čem je to jiné.hlídá napětí jako ten tvůj pípák ne?Možná to nejde nastavit tak jemně,ale svuj účel to plní.Mě je to jedno,já lítám na čas,i když možná ted při objednávce dva kousky vemu,aspon na zkoušku.
sigi123 píše:Dneska jsem dopoledne při -4% vylít 3 baterky-setovky.Na jednu lítám 15 minut stylem start dva výkruty a pak už jen starty a přistání,na těch lyžích je to prostě nádhera.Do baterky pak dobíjím 1000mA,plus minus pár mA.Zajímalo by mě jak dlouho na setovky lítaj i jiní,napište.