Jetson píše:Řešil někdo zajištění křídel proti vysouvání? Jak?
Stačí ten 3M suchý zip na začátek křídla.
malcomx píše:Tygrrr píše:Zdravím všechny,
prosím o radu, jakou fintu používáte na upevnění baterie? mám baterku 3s1p 2200 a je vysoká akorát tak že nahoře je cca.2mm mezera, po stranách cca 1cm. když ji zasunu pod křídlo do šachty na baterii, pokud bych ji dole "na břiše" připevnil suchým zipem, tak ji asi už nevytáhnu neboť není místo jak ji odlepit a suchý zip pouze smykem těžko rozlepím.
Napadlo mne utěsnit ji po stranách a v zádu polystyrénem a ve předu kus polystyrénu na suchý zip, ale zase by se ucpalo chlazení a to by mohlo mít fatální následky.
za baterkou mam doraz (kostka z EPP) a pred baterkou tam co
mas kameru zarazku z balzy a preklizky ktera je prilepena suchacem
k podlaze, jednoduse vyndam zarazku a baterka je volna.
jestli si vzpomenu prilozim fotku.

ËWRYBADY píše:Takže ta plechovka tam je přišroubovaná na držák motoru.?Motor odšroubuju a dám tam stříďák..?Bez nějakých dalších úprav..
ËWRYBADY píše:No ja ho ještě nemam..Ale chtěl bych ho koupit..Mam omezený finance tak jsem myslel z bazaru s plechovkou atd..A pak bych to předělal na stříďák..Nebo myslíte že bych se mohl vejít do 3500KčPřípadně čím to osadit..
ËWRYBADY píše:Zatim lítám jen heli..A chci něco s čim si zalítám i dýl..Vysílačku mam DX7 a na přijímač mam taky rezervu..Takže celkem do 4600Kč i s přijímačem AR6100(e)..Kdyby ten přijímač nestačil tak ho vyměnim a ten dám do heli a do EGEho AR7000.. Jen vůbec nemam zkušenosti se stavbou,ani nevim čim to všechno lepit,co tam přesně dát za motor z HC,regl..Tak jsem myslel,že by bylo lepší to koupit hotový
.. Jo a chtěl bych to radši přemotorovaný aby to bylo i trochu na akrobacii..