tomi79rv píše:Kupoval som to v xtreme.sk. Pravdupovediac ani ja som nechcel prejst z P2 na P3, ale nakoniec sa to stalo... Tie novinky na P3 ma dostali.
Co ta konkretne dostalo?
tomi79rv píše:Kupoval som to v xtreme.sk. Pravdupovediac ani ja som nechcel prejst z P2 na P3, ale nakoniec sa to stalo... Tie novinky na P3 ma dostali.
CL funguje, "pravý" HL se očekává v nějakém dalším FW, nyní lze použít trochu krkolomnější funkci pro automatický návrat domů...IvanGS píše:...Třeba jsem to přehlédl, fungují u P3 funkce HL a CL? Někdo mi říkal, že prý zatím ne...
Frostmann píše:sa mi podarilo cez 5km dolet potom som dal este 5569m ale spadla mi app takze nic z toho.
tomi79rv píše: Pre mňa to je hobby a keď nejaké pekné video sa podarí, stále to poteší a nemyslím nato, že čo ma to stálo...
Václav Procházka píše:Člověk aby s technikou udržel krok, musel by každý 1/2 rok prodávat a pořizovat nové modely.
Ve finále ty výměny a investice do novější techniky, většině lidí nic nepřinesou.
Václav Procházka píše:Nový potenciál využije pár lidí.
Kvalitní video není prioritně o technice, ale o šikovnosti a umu jednotlivců, bohužel tak to je![]()
P3 má všechno "dálkové" řešen přes širokopásmovou technologii LightBridge na 2.4 GHz frekvenci, tzn. HD videokanál, RC ovládání letadla a telemetrie, která je do obrazu klíčována až u pilota v aplikaci. Je to sice jeden přenosový "balík", ale jednotlivé "kanály" (pokud to lze tak nazvat) jsou odděleny, a často vypadne vlastní řízení dříve než obraz, ale i naopak. Pokud dříve vypadne ovládání, přejde letadlo přes FS funkci automaticky do návratové GoHome sekvence. Pokud vypadne dříve obraz, je potřeba zastavit let vpřed, trochu se vrátit zpět, příp. ručně spustit GoHome funkci. To už jsou ale spíše praktické rady...flire8 píše:...Pokud dojde k výpadku přenášeného videa, vypadává současně s tím i řízení kvadrokoptéry, nebo jsou tyhle věci oddělené?...
Ne, ne, pouhým stažením plynu za letu motory nevypneš (resp. jen za velmi specifických podmínek, neslučitelných s vlastním letem), pro nouzové vypnutí slouží sekvence CSC, která je k tomu určena, stejnou sekvencí vlastně i motory odarmuješ před vzletem. Někteří toto z neznalosti mají bohužel popletené, a domnívají se, že si mohou motory za letu vypnout.flire8 píše:...A ještě druhá věc ze které mám trochu obavy - páčkou plynu dolů na doraz na 3s se vypnou motory. To znamená když budu viset ve vzduchu (řekněme 100m vysoko) a budu muset z jakéhokoliv důvodu zahájit rychlé klesání, tak nemůžu ovladač plynu přidržet dolů na maximum, aby nedošlo ke zřícení? Anebo je to ošetřeno tak, že je možné tímto způsobem motory vypnout jen třeba do výšky 2m nad zemí?...
Na eBay a Bangoodu před časem byly parádní odnímatelné chrániče pro P1 a P2, byly v různých materiálech, od těžkých plastů, přes lehčí sklolaminát, až po nejlehčí karbon, ty byly perfektní, lehounké, ale i dost drahé... Chce to pohledat, aftermarketový trh k P3 teprve vzniká...flire8 píše:...A ještě poslední - neprodává se v čr nějaký adaptér pro ochranné oblouky, aby bylo možné je namontovat / demontovat pouze zacvaknutím?...
Doporučuji Ti si pročíst vlákna obě P1 a obě P2 vlákna, jistě tam najdeš mnoho odpovědí na Tvé otázky.flire8 píše:Děkuju pánové za vysvětlení, zatím nabírám první zkušenosti, tak se raději ptám.... Ještě když vidím ty dálkové rekordy dosažené s P3, zajímalo by mě, zda je i nějaká zkušenost s létáním ve městě, kde je určitě větší problém s "elektrosmogem", než když se létá někde v přírodě / na vesnici?
flire8 píše:Děkuju pánové za vysvětlení, zatím nabírám první zkušenosti, tak se raději ptám.... Jinak musím říci že s P3 vychází DJI i začátečníkovi maximálně vstříc. Když jsem původně uvažoval o koupi P2 Vision+ tak mě trochu děsily ty zbytečné krabičky v podobě Wi-Fi zesilovače. P3 je proti tomu opravdu All in one řešení na míru šité pro ty, co si chtějí maximálně užít samotné natáčení.
Jinak jako zmlsaný majitel zrcadlovky jsem musel lehce zatlačit slzu nad kvalitou fotek... ...jak je to s údržbou optiky...