Bombardovací polygon v ložnici je už rozstříleny napadrť
B25 Mitchell 80.7" od H9 elektro
Re: B25 Mitchell 80.7" od H9 elektro
Tak je vystříkáno, ofóliováno, omatněno a oagregátováno.
akorát ještě ladím závěsy; napoprvé vypadly jen dva kousky, teď naposled už dokonce tři
Udělal jsem to trochu moc těsné, uvolňuju co se dá a začíná to fungovat. Ještě že jsem dveře nechal úplně nakonec, to bych se z nich opupínkoval 
jyrry.webnode.cz
Pěkně to fešákuješ. Ty pumy by stejně neměly být na sluníčku, aby nebouchly samy od sebe. 
hezky pěkně! Jak tu tak chodím kolem trupu na Spitfire, řikám si, že bych si ho měl postavit... abych si taky mohl hrát s bombama a tak. Jenže "performance" stroje mají přednost a mám tu ve frontě docela dost jinýho stavění...
Potřeboval bych modelářskýho otroka 
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16
Tak a je na svém místě...
Pumy ještě musím natřít druhou vrstvou, jde to pomalu neb ten odstín jsem sehnal jen v syntetice... A samozřejmě řádně zmatovatět
Pumy ještě musím natřít druhou vrstvou, jde to pomalu neb ten odstín jsem sehnal jen v syntetice... A samozřejmě řádně zmatovatět
jyrry.webnode.cz
30 vteřin na Tokiem ...
No... nebylo to Tokio... byl to Rakovník...
Ale bombičky vypadávají spořádaně a v ten okamžik kdy se chce aby vypadly. Padají pak zcela nádherně - ve špici mají decentní závažíčko (z matice M8) a letí krásně po balistické křivce hezky čumákem napřed. Našli jsme je všechny 4 (po třech okruzích s odhozy 2-1-1).
Počasí slušné, jen trochu fičelo a při přistávání jsem držel poněkud vyšší rychlost (jak jsem zvyklý z F7F). No, skočil jsem si.
Při prvním doteku jsem načechral krtinu, ta pošramotila kolo a při druhém dopadu se to vylomilo - přepážka se čistě odloupla od laminátu gondoly. Takže vše opravitelné v rámci běžné udržby
No... nebylo to Tokio... byl to Rakovník...
Ale bombičky vypadávají spořádaně a v ten okamžik kdy se chce aby vypadly. Padají pak zcela nádherně - ve špici mají decentní závažíčko (z matice M8) a letí krásně po balistické křivce hezky čumákem napřed. Našli jsme je všechny 4 (po třech okruzích s odhozy 2-1-1).
Počasí slušné, jen trochu fičelo a při přistávání jsem držel poněkud vyšší rychlost (jak jsem zvyklý z F7F). No, skočil jsem si.
Při prvním doteku jsem načechral krtinu, ta pošramotila kolo a při druhém dopadu se to vylomilo - přepážka se čistě odloupla od laminátu gondoly. Takže vše opravitelné v rámci běžné udržby
jyrry.webnode.cz
Hezkyyy, jen ten fotograf měl být nepatrně pomalejší, aby už byla puma víc venku. My máme bohužel místo letiště zatím bažinu. Po 5 minutách se ti udělá kolem boty louže. 
- doubravka
- Kontaktovat uživatele:
jyrry píše:Počasí slušné, jen trochu fičelo a při přistávání jsem držel poněkud vyšší rychlost (jak jsem zvyklý z F7F). No, skočil jsem si.
kdo neskace neni cech..
lítat neumim,ale o to víc mě to baví. :-)
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
jyrry píše:30 vteřin na Tokiem ...
Nejsou tohle invazní pruhy z Normandie?
Jirka
Lark píše:... fotograf měl být nepatrně pomalejší, aby už byla puma víc venku. ...
To byl první shoz, on si to nacvičí
jyrry.webnode.cz
hmmm, tak po tom asi 5-ti minutovém letu kterému předcházelo pojíždění za účelem trimování serva příďového podvozku dobito do baterek (2x 5s 4000mAh) 1452 a 1490mAh. To je slušné, přitom jsem letěl pořád na plný plyn; to by dalo i na bezpečných 8-10 minut letu s dobrou rezervou...
jyrry.webnode.cz
Mno tak další kolo souboje podvozky versus drny dopadlo standardně - ta mrcha zelená zase vyhrála 
A ten z gondoly jsem ještě nevyndal, ten je na tom hůř. Alespoň tam konečně dám ty "dvanáctikilové"...
A ten z gondoly jsem ještě nevyndal, ten je na tom hůř. Alespoň tam konečně dám ty "dvanáctikilové"...
jyrry.webnode.cz
Nebylo by pevnější tu drážku udělat do pístnice a válcem protáhnout jen čep (šroub)?
Jojo, už se na tom pracuje. Ona ta drážka byla moc dlouhá, nově bude končit před koncem pístnice. Nechám to jako deformační zónu poslední instance; kdyby to bylo moc pevné, bude se drtit mechanizmus podvozku.
Mám to takhle na F7F a drží to (s tou kratší drážkou), přitom rány chudák dostává na travnatých plochách ještě větší...
Mám to takhle na F7F a drží to (s tou kratší drážkou), přitom rány chudák dostává na travnatých plochách ještě větší...
jyrry.webnode.cz
Jaký máš průměr těch kol?