http://www.franklachmund.de/mcpx-bl-v3/
Tohle je ten masakr
ty jsi si jen pohrával a já sem se zbláznil a objednalprtka píše:Už delší dobu jsem si pohrával s touhle myšlenkou. Ovšem jen do té doby než jsem zjistil co to stojí.
prochel píše:ty jsi si jen pohrával a já sem se zbláznil a objednalprtka píše:Už delší dobu jsem si pohrával s touhle myšlenkou. Ovšem jen do té doby než jsem zjistil co to stojí.
60 ne jen 35,27prtka píše:To chceš říct, že jsi dal 60 Eur + poštovný za kousek plastu ? Ovšem nádhernýho plastu.
jo jo bez podvozku ten stojí stejně jako ta kapotaprtka píše:Aha, Tak to je "jen" kapotáž bez podvozku ? Nějak se v tom strácím. V tom prípadku opět zapřemýšlímSafra
prochel píše:myslel jsi správněEvzEn píše:Aháá já právě myslel, že tech 125 má prochy nastaveno v DREXPO a těch 95% má v TRAVEL ADJUST..
No zkusím to takto
v DX6 nevím musíš vyzkoušet , teď sem to prolít v obýváku a dobrý i piruletky jsou plynulejší
bejt tebou tak bych na kapotu goblin ihned zapomněl dneska dorazila [album]2639[/album]prtka píše:Aha, Tak to je "jen" kapotáž bez podvozku ? Nějak se v tom strácím. V tom prípadku opět zapřemýšlímSafra
jo to je ono ale takle to nebude nikdy vypadat možná z velký dálky to zlatý čínský kabinkyprtka píše:Tak něco podobnýho mi přišlo na MCPX ( TDR ) cca 19 Eur . Taky mě omývali ale já myslel , že jsi koupil od "franklachmunda" . Ten přece vypadá jinak. Tohle co ti došlo je tady ne ?
http://www.rcheli-store.de/E-Flite/Tuni ... 58&p=20158
prochel píše:jo to je ono ale takle to nebude nikdy vypadat možná z velký dálky to zlatý čínský kabinky
modelář sem(alespoň si to myslím) to je pravda ale cena by mohla bejt trošku jinde ale už je to jedno, ještě že je venku hnus bílej a večer růžovka tak se do toho pustím a sám sem zvědavej na výsledek, blejda mám ještě po posledním kreši v rozsypu tak ho nemusím pracně odstrojovatJoshuax píše:Jsi modelar ne ?Tak holt si trosu zamodelaris no
Ale za ty kacky by to mohlo prijit v jednom kuse a nastrikany, to je pravda...
prochel píše:modelář sem(alespoň si to myslím) to je pravda ale cena by mohla bejt trošku jinde ale už je to jedno, ještě že je venku hnus bílej a večer růžovka tak se do toho pustím a sám sem zvědavej na výsledek, blejda mám ještě po posledním kreši v rozsypu tak ho nemusím pracně odstrojovatJoshuax píše:Jsi modelar ne ?Tak holt si trosu zamodelaris no
Ale za ty kacky by to mohlo prijit v jednom kuse a nastrikany, to je pravda...