Blade mCP X BL

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
prtka
Kontaktovat uživatele:

Re: Blade mCP X BL

#241 Příspěvek od prtka »

Link od Colin 1000 se mi taky líbí ale nemají tu barvu :D

http://www.franklachmund.de/mcpx-bl-v3/
Tohle je ten masakr :lol:
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
prochel
Kontaktovat uživatele:

#242 Příspěvek od prochel »

prtka píše:Už delší dobu jsem si pohrával s touhle myšlenkou. Ovšem jen do té doby než jsem zjistil co to stojí 8O .
ty jsi si jen pohrával a já sem se zbláznil a objednal :D
prtka
Kontaktovat uživatele:

#243 Příspěvek od prtka »

prochel píše:
prtka píše:Už delší dobu jsem si pohrával s touhle myšlenkou. Ovšem jen do té doby než jsem zjistil co to stojí 8O .
ty jsi si jen pohrával a já sem se zbláznil a objednal :D

To chceš říct, že jsi dal 60 Eur + poštovný za kousek plastu ? Ovšem nádhernýho plastu :D .
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
prochel
Kontaktovat uživatele:

#244 Příspěvek od prochel »

prtka píše:To chceš říct, že jsi dal 60 Eur + poštovný za kousek plastu ? Ovšem nádhernýho plastu :D .
60 ne jen 35,27
prtka
Kontaktovat uživatele:

#245 Příspěvek od prtka »

Aha, Tak to je "jen" kapotáž bez podvozku ? Nějak se v tom strácím. V tom prípadku opět zapřemýšlím :idea: Safra :D

Futaba
prochel
Kontaktovat uživatele:

#246 Příspěvek od prochel »

prtka píše:Aha, Tak to je "jen" kapotáž bez podvozku ? Nějak se v tom strácím. V tom prípadku opět zapřemýšlím :idea: Safra :D
jo jo bez podvozku ten stojí stejně jako ta kapota
EvzEn

#247 Příspěvek od EvzEn »

prochel píše:
EvzEn píše:Aháá já právě myslel, že tech 125 má prochy nastaveno v DREXPO a těch 95% má v TRAVEL ADJUST..

No zkusím to takto :)
myslel jsi správně
v DX6 nevím musíš vyzkoušet , teď sem to prolít v obýváku a dobrý i piruletky jsou plynulejší

Tak jsem to dnes zkusil, Dx6I DR 100%, EXP INH a TRAVEl ADJUST 95%

Ocas v normálu ani trochu nekmitá :) Odzkoušeno v obýváku, uvidim ještě jak venku,ted tam fouká jak pr.se, ale konečně se dá létat v normal modu bez vibrací :)
Díky prochy!
Colin1000
Kontaktovat uživatele:

#248 Příspěvek od Colin1000 »

Tak jsem týden majitelem tohoto prcka, který v mé letce vystřídal V2. Už v průběhu týdne jsem strojek napípal do mé DX8 dle manuálu a po upravě levého táhla o jednu otáčku a pravého táhla o dvě jsem vyrovnal desku cykliky a nulu na listech. ATV Pitch jsem pak poupravil v D z 100% na 105% a kolektiv mám +-12,5. Dnes jsem ho byl proletět venku a pak v tělocvičně pár změn nastavení. 8O .To je ale výkonu.
V tělocvičně jsem pak zkoušel nastavení kanálu gyra. Zkoušel jsem hodnoty ( v mém rozsahu -100,0,+100) 0%, 30%, 75% a 100%. Po každé změně jsem přepároval. Hodnoty 0% a 30% jsou nepoužitelné. Při pumpování kolektivem ocas ustřelý i o 180st. Nejlépe drží při max. 100%. Při všech hodnotách se mi ale zdálo, že ve visu je ocas neklidný a pokmitává. Zkusil jsem tedy Prochyho vychytávku a vrtulku v D/R zvedl na max. tj. 125% a ATV ponížil na 95%. Zákmitů je možná o trochu méně rozhodně nejsou tak silné. Tohle bude chtít poladit individuálně, už se těším na zítra. :D
Outrage Fusion50+HC3-SX,Protos470/MVVS+Spirit,Swift II,DX8,XrayT2/009,Phantom4+Huawei M3
prochel
Kontaktovat uživatele:

#249 Příspěvek od prochel »

prtka píše:Aha, Tak to je "jen" kapotáž bez podvozku ? Nějak se v tom strácím. V tom prípadku opět zapřemýšlím :idea: Safra :D
bejt tebou tak bych na kapotu goblin ihned zapomněl dneska dorazila [album]2639[/album]
a výrobní hodnota tak když si hodně zapřeháním tak 10kč za aršík samolepek a kus žluté petky
jo a nejdražší na tom je asi ten návod 2 A4
prtka
Kontaktovat uživatele:

#250 Příspěvek od prtka »

Tak něco podobnýho mi přišlo na MCPX ( TDR ) cca 19 Eur . Taky mě omývali ale já myslel , že jsi koupil od "franklachmunda" . Ten přece vypadá jinak. Tohle co ti došlo je tady ne ?
http://www.rcheli-store.de/E-Flite/Tuni ... 58&p=20158

Futaba
prochel
Kontaktovat uživatele:

#251 Příspěvek od prochel »

prtka píše:Tak něco podobnýho mi přišlo na MCPX ( TDR ) cca 19 Eur . Taky mě omývali ale já myslel , že jsi koupil od "franklachmunda" . Ten přece vypadá jinak. Tohle co ti došlo je tady ne ?
http://www.rcheli-store.de/E-Flite/Tuni ... 58&p=20158
jo to je ono ale takle to nebude nikdy vypadat možná z velký dálky to zlatý čínský kabinky
Colin1000
Kontaktovat uživatele:

#252 Příspěvek od Colin1000 »

prochel píše:jo to je ono ale takle to nebude nikdy vypadat možná z velký dálky to zlatý čínský kabinky

To vypadá, že jsem ušetřil něco málo přes 6stováků. Dej pak prosím fotku finálního produktu, jestli se do lepení dáš, já bych to snad vrátil. :cry:
Outrage Fusion50+HC3-SX,Protos470/MVVS+Spirit,Swift II,DX8,XrayT2/009,Phantom4+Huawei M3
Joshuax

#253 Příspěvek od Joshuax »

Jsi modelar ne ? :) Tak holt si trosu zamodelaris no :) Ale za ty kacky by to mohlo prijit v jednom kuse a nastrikany, to je pravda...
prochel
Kontaktovat uživatele:

#254 Příspěvek od prochel »

Joshuax píše:Jsi modelar ne ? :) Tak holt si trosu zamodelaris no :) Ale za ty kacky by to mohlo prijit v jednom kuse a nastrikany, to je pravda...
modelář sem(alespoň si to myslím) to je pravda ale cena by mohla bejt trošku jinde ale už je to jedno, ještě že je venku hnus bílej a večer růžovka tak se do toho pustím a sám sem zvědavej na výsledek, blejda mám ještě po posledním kreši v rozsypu tak ho nemusím pracně odstrojovat :D
prtka
Kontaktovat uživatele:

#255 Příspěvek od prtka »

prochel píše:
Joshuax píše:Jsi modelar ne ? :) Tak holt si trosu zamodelaris no :) Ale za ty kacky by to mohlo prijit v jednom kuse a nastrikany, to je pravda...
modelář sem(alespoň si to myslím) to je pravda ale cena by mohla bejt trošku jinde ale už je to jedno, ještě že je venku hnus bílej a večer růžovka tak se do toho pustím a sám sem zvědavej na výsledek, blejda mám ještě po posledním kreši v rozsypu tak ho nemusím pracně odstrojovat :D

Že jsem sem ten odkaz na Goblina vůbec dával . :( . Mohl jsi být bez starostí . Mrzí mě to ale doufám , že alespoň něco pěknýho z toho plastu uděláš. Držím palce.

Futaba
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“