No snad mi tenhle týden dojdou díly na přestavbu na střídák a zapojím se do vašich MCPX řezů
RC Heliholics Ostrava 3
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Re: RC Heliholics Ostrava 3
Vidím že jsem dneska přišel opravdu o hodně
No snad mi tenhle týden dojdou díly na přestavbu na střídák a zapojím se do vašich MCPX řezů
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
to: seltino no když se přidáš ty a ještě by mohl Radek tak to bychom mohli být 5 kousků najednou ve vzduchu 
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
Filip píše:Jede někdo někam? Nebo mám jít sám za Ves na pole...
Jsem Ti call ale nebrals.................
Logo550 SE-HC3-SX,Kontronik Jive 80HV+AR8000,MSH-MiniProtos
Spektrum DX8-DSMX.DJI SPARK Combo
Spektrum DX8-DSMX.DJI SPARK Combo
IVOSGSM píše:Filip píše:Jede někdo někam? Nebo mám jít sám za Ves na pole...
Jsem Ti call ale nebrals.................
Mě to taky nebral.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Jdu lítat. Kdo se přidá? (já vím, že to píšu stejně zbytečně, ale co kdyby
)
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
youtube.com/heyingosl
Tsisters píše:to: seltino no když se přidáš ty a ještě by mohl Radek tak to bychom mohli být 5 kousků najednou ve vzduchu
Určitě dejte předem vědět
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
Tak regl mi konečně dorazil, jěště ta cyklika a mohl by prcek zase lítat. 
MiniP, Protos,Goblin500,Agile 5.5,Sky Hero Spy,KDS Chase 360,Logo480XX,Devil420,HD502,OMP M2,OXY5meg
Howking píše:Jdu lítat. Kdo se přidá? (já vím, že to píšu stejně zbytečně, ale co kdyby)
Heli stále ve šroubárně
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
To já byl dneska se Zajícem na Trnávce, na netu jsme nebyl celé odpoledne, tak jsem nereagoval.
Můj 188start s MP [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XhApv_eYjVg&feature=youtu.be[/youtube]
Video nic moc foťák měl problém na helinu téhle velikosti ostřit, ale pár záběrů se myslím povedlo.
Zlepšení u sebe moc nevidím, připadá mi, že od nějakého 50 startu s MP lítám furt to samé..., na druhou stranu zatím jen 1x pád
Můj 188start s MP [youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XhApv_eYjVg&feature=youtu.be[/youtube]
Video nic moc foťák měl problém na helinu téhle velikosti ostřit, ale pár záběrů se myslím povedlo.
Zlepšení u sebe moc nevidím, připadá mi, že od nějakého 50 startu s MP lítám furt to samé..., na druhou stranu zatím jen 1x pád
RadekCe píše:Tsisters píše:to: seltino no když se přidáš ty a ještě by mohl Radek tak to bychom mohli být 5 kousků najednou ve vzduchu
Určitě dejte předem vědět. Ale co se týče mCPX, tak ten je chudák důchodce už 3 týdny ve skříni
. Moje nové mCPX je MiniProtos
.
Uděláme sejšn na úrovni
Ps.jsem zvedav kdy se ozvou sousedi
AGILE 7,2/ AGILE 5.5/ DEVIL 420/ T-REX 500PRO-Sportline/ RJX X-TRON 500/ EXTRA 300/ FPV QAV 210/
seltino píše:To já byl dneska se Zajícem na Trnávce, na netu jsme nebyl celé odpoledne, tak jsem nereagoval.
Můj 188start s MP. Video nic moc foťák měl problém na helinu téhle velikosti ostřit, ale pár záběrů se myslím povedlo.
No pěkně ti to lítá
Blade 130X, FPV Quady QX90, 200, 210, 250, Mini Prôtos FBL Brain
DX7s, Phoenix
DX7s, Phoenix
Selti, jsem vás poznal podle toho stínu
Se Zajdou se nezapřete 
Compass 7HV, T-Rex 700E [img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
Kluci obdivuju jak počítáte ty baterky,já bych se u cca desáte stratil 
Oni s každou baterkou jeno pivo, tudíž jim to čárkuje nějakej vrchní 
Ouuu tak to bych za hodku spinkal pod stolem při své fregvenci s mCP X, z 250-tkou za 2 hodky taky