Crack YAK EPP kit

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
L.Bily
Kontaktovat uživatele:

Re: Crack YAK EPP kit

#241 Příspěvek od L.Bily »

LTZ400M píše:Zdravím kolegové,tak jsem taky zakoupil tento stroj,chtěl bych tam dát motor Turingy 2204-14T nemáte někdo zkušenost zda je lepší doložit a koupit Pulso?Koukal jsem na váhu a ten turingy má jen 19g?Díky za pomoc. :oops:

ani nie, u nas maju turnigy traja a idu vsetky perfektne a aj znesli uz vela narazou, len sa trosku viacej hreju s gws 9x4,7, ja mam osobne dualsky a tiez super.
Extra 300 60´ EXP Extreme Flight , Thunder 3D Krill 1,92, S-BACH 342 29% RC-PILOT 2,2m
LTZ400M
Kontaktovat uživatele:

#242 Příspěvek od LTZ400M »

Mig 3-Hacker,Dogfighter MPX,Revo vxl,Toro 900
Kissman
Kontaktovat uživatele:

#243 Příspěvek od Kissman »

bylo to tu psane mnohokrat... ten Turnigy bohate vystaci do haly ci uplneho bezvetri. Ono stejne za vetsiho vanku uz model ztraci presnost pri obratech.
Jeti DC-16 | „Chytrý napadne špatný názor, hloupý jeho autora“
LTZ400M
Kontaktovat uživatele:

#244 Příspěvek od LTZ400M »

Tak postaveno,váha zatím 116g,bez motoru,reglu,baterky.Takže do 180g bych se mohl vejít :D Jinak propracovanost stavebnice je super,jsou to takové hodně pěkné 3D puzle :P Díky za rady ohledně motoru a letu zdar :mrgreen:
LTZ400M
Kontaktovat uživatele:

#245 Příspěvek od LTZ400M »

Ještě dotaz,motor se má vyosit,nebo jen přišroubovat a neřešit :-)
Kissman
Kontaktovat uživatele:

#246 Příspěvek od Kissman »

Tak tohle je napsane i v tom normalnim navodu ;) Vyoseni motoru zajistuji vyrezy trupu. Nalep drzak motoru a prisroubuj.
LTZ400M
Kontaktovat uživatele:

#247 Příspěvek od LTZ400M »

Jestli myslíš ten jeden papír co jsem dostal v krabici,tak tam není o motoru ani zmíňka :( Pouze citace-přilepte mot.přepažku a instalujte motor přišroubováním do mot.přepážky.Možná,by neškodilo přikládat ke stavebnici trošku lepší návod možná i z obr.popisem.Vím,že je to stavebnice za litr,ale kdo staví éro poprvé,může být poněkud v panice :D Chci použít ji nej mot.než je doporučeno,tak proto otázka co určuje vyosení motoru. :D Jinak dík za odpověď. :mrgreen:
Kissman
Kontaktovat uživatele:

#248 Příspěvek od Kissman »

K modelu jsem dostal papir, ze si mam navod stahnout na rc factory... kouknu tam a tam je:

obrazkovy navod - http://www.rc-factory.cz/ke-stazeni/dokument-605-3.pdf
textovy navod - http://www.rc-factory.cz/ke-stazeni/dokument-605-1.pdf

nevim ted v jakem navodu jsem to cetl, ale urcite to v nejakem od RCF bylo, skoda ze pro kazdy model je jinci navod (mam vsechny BackYardy) i kdyz se stavi uplne stejne. Jinak by bylo fajn investovat trochu toho toneru a papiru a ty obrazky s textem k eru pridavat.... s tim souhlasim.
bub60

#249 Příspěvek od bub60 »

Na této stránce máš návod i obrázkový návod. http://www.rc-factory.cz/detail.php?id=605 :) Ale kdyby jsi si přečetl celé tohle vlákno, tak už to tady taky bylo :)
LTZ400M
Kontaktovat uživatele:

#250 Příspěvek od LTZ400M »

JJ vím,četl jsem toto vlákno více krát a ne jen jednou,díky tomuto vláknu jsem si cracka koupil.Jen jsem chtěl poradit,abych neudělal nějakou chybu.Jestli byly moje otázky zbytečné tak veliká omluva :oops: Když jsem stavěl zooma 4D tak mě byl doporučen plně nevhodný moto a vrtule.Jen díky tomuto fóru a lidem jsem se dopídil k tomu čím osadit a do dnešního dne lítá zoom super.Takže díky za rady a letu zdar :D PS-jinak klidně bych i něco připlatil za pěkný navod,je moooc škoda,že tato chybička podle mě kazí celkový dojem z jinak super propracovaného a zatím jen podle youtube létavého éra. :mrgreen:
bub60

#251 Příspěvek od bub60 »

LTZ400M píše:JJ vím,četl jsem toto vlákno více krát a ne jen jednou,díky tomuto vláknu jsem si cracka koupil.Jen jsem chtěl poradit,abych neudělal nějakou chybu.Jestli byly moje otázky zbytečné tak veliká omluva :oops: Když jsem stavěl zooma 4D tak mě byl doporučen plně nevhodný moto a vrtule.Jen díky tomuto fóru a lidem jsem se dopídil k tomu čím osadit a do dnešního dne lítá zoom super.Takže díky za rady a letu zdar :D PS-jinak klidně bych i něco připlatil za pěkný navod,je moooc škoda,že tato chybička podle mě kazí celkový dojem z jinak super propracovaného a zatím jen podle youtube létavého éra. :mrgreen:

Jé to jsem tak nemyslel. Já tim myslel, že ten obrázkový návod už tady byl. :) Jinak s tebou souhlasím, že kdyby byl návod vytištěn, dělalo by to lepší dojem k už tak výbornému modelu.
Naposledy upravil(a) bub60 dne úte 24.04.2012 22:01, celkem upraveno 1 x.
LTZ400M
Kontaktovat uživatele:

#252 Příspěvek od LTZ400M »

V pohodě,já to taky nemyslel ve zlém :D
pakozdy

#253 Příspěvek od pakozdy »

bub60 píše:
LTZ400M píše:JJ vím,četl jsem toto vlákno více krát a ne jen jednou,díky tomuto vláknu jsem si cracka koupil.Jen jsem chtěl poradit,abych neudělal nějakou chybu.Jestli byly moje otázky zbytečné tak veliká omluva :oops: Když jsem stavěl zooma 4D tak mě byl doporučen plně nevhodný moto a vrtule.Jen díky tomuto fóru a lidem jsem se dopídil k tomu čím osadit a do dnešního dne lítá zoom super.Takže díky za rady a letu zdar :D PS-jinak klidně bych i něco připlatil za pěkný navod,je moooc škoda,že tato chybička podle mě kazí celkový dojem z jinak super propracovaného a zatím jen podle youtube létavého éra. :mrgreen:

Jé to jsem tak nemyslel. Já tim myslel, že ten obrázkový návod už tady byl. :) Jinak s tebou souhlasím, že kdyby byl návod vytištěn, dělalo by to lepší dojem k už tak výborného modelu.

len taky dotaz - nema niekto dosah do rcfactory ? naozaj by sa zislo vysie odkazovane pdf-ko obrazkoveho postupu, pripadne built log z rcgroups aspon pridat medzi linky k uvedenemu lietadlu resp. vseobecne dotiahnut "pouzivatelsku dokumentaciu" k predavanemu produktu.
Kissman
Kontaktovat uživatele:

#254 Příspěvek od Kissman »

ten obrazkovy navod jsem linkoval rpimo od modelu ;) ten tam je...
pakozdy

#255 Příspěvek od pakozdy »

Kissman píše:ten obrazkovy navod jsem linkoval rpimo od modelu ;) ten tam je...

ok. berem predosly prispevok spat.
pod linkom datasheet som to neocakaval takze ani nepozrel :-(
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“