woro píše:Zkus třeba Freestylera, ten by se mohl chovat trochu jako to ASW, i když asi bude reagovat lépe a bude mít větší klouzavost, přece jen je to F3B.
Tak jsem po pul roce pokusu a padu s ASW a Easygliderem neodolal a i diky tomuto foru jsem zacal pokukovat po nejakem brusu. Z druhe ruky poridil omotorovany Sting F3F. Prvni let byl s hodne zrychlenym tepem, ale i diky Freestyler FMS modelu jsem tusil, jak se bude Sting chovat.
Freestyler je supr. Diky. Zaroven i diky vsem, co mi v tomto foru pomohli. Pokukuji zaroven po lepsim simulatoru, ktery me nauci i jak se vyhnout vyvrtce , ale pro zacatek nemuzu na FMS rici nic negativniho. Usetril jsem si hodne padu letadla a uspesne jsem modelarinou nakazil 2 kolegy z prace, bratra a svagra a ve skrytu duse doufam, ze nakazim i manzelku. Největší odměnou mi bylo, když dvouletá dcera večer dávala dobrou noc mamince tak cestou do postýlky trvala na tom, že Stingovi sestavenému v obýváku také musí dát dobrou noc. Pohladila ho po křídle a pak mu dala i pusinku. Mám doma asi oddanou modelářku. Přitom to nebylo ani ne před dvěma měsíci komentoval vždy můj odchod na louku u domu slovy: "táta, éro..., bum". Kromě házedel bude dcera určitě trénovat i na FMS