pokud jsem pospojoval baterky z malého akrobata-střídavě odhadem používané a poskládal je do velkého akrobata,kde by podle nějakých céčkových výpočtu měli v pohodě běhat,tak jsem je velice rychle pohřbil,pokud to bylo do větroně-motorové poskakování a povětšinou vybití tak okolo poloviny,tak to vcelku fungovalo,jenže to bylo v dřevních dobách,dnes mi to přijde ujeté a kdybych už tenkrát věděl,že ty baterky stejně posílám na popravu-VYHAZUJI PENÍZE OKNEM,také bych to možná nedělal.
Co,jak a proč moc dlouho nefungovalo nevím,prostě prvotní nadšení vystřídalo zklamání.To samé platilo i o nějakém zachranování,když v sadě odešel třeba jeden článek a ostatní se zdáli zdravé,pokud jsem z nich potřeboval výkon nad 10c tak to bylo také mrhání časem,nikdy to moc dlouhu nefungovalo-tím myslím dlouho používané články na sklonku svoji životnosti a posletovávání z ruzných i když typově stejně ojetých sad
PS:A123 mi prasácké spojování nějak kupodivu dobře snášejí,ale právě v těch větroních,když jsem je po dlouhé době použil do akrobata,tak jsem taky jeden článek pohřbil.