No kameramana vem, to bude jedině dobře. Jakýkoliv průměrný profík to bude mít lepší a rychleji, než poučený amatér, což jsem já a jiné ambice nemám.
Já jsem se do žádné funkce hlavního kameramana nepasoval. Kamer a foťáků tam bylo neúrekom, tak jsou ta další sestřihaná videa? Čekal jsem, že moje video bude jedno z mnoha a ne že bude skoro jediné... Já jsem říkal, že kdo mi co dá, tak to případně smíchám se svým materiálem, což i činím. TO ale přece nijak neomezuje další tvůrce!
Jen pro zajímavost, mám zhruba přetříděno a pročištěno, celkem jde o skoro čtyři stovky subklipů, každý je potřeba shlédnout a nějak zařadit. Celkem je to nějakých 8 hodin natočeného materiálu! Zatím jsem na tom dělal nějakých 20 hodin... A vlastně jsem ještě nezačal střihat. ANo, až to někdo uvidí, těch pár výsledných průměrných minut, tak si řekne, pane bože, co na tom trvalo tolik času? Vždyť je to pár záběrů? Jenže ty záběry se musí najít, nějak seřadit, případně vyčistit, upravit zvuk (divili byste se kolik je tam nepublikovatelných výrazů údivu

)...
V poslední době se většinou domů nevracím před devátou desátou večer, na vlastní web jsem pořádně nešáhnul ani nepamatuju, teď jsem si domů donesl Cularise a nevim nevim, jestli ho zítra zalítnu jak jsem chtěl. Teď jsem se vrátil z pole, kde jsem klučinovi šteloval a zalítával Foxe. Snad dneska stihnu udělat aspoň nějaký krátký výběr ať dáte na chvilku pokoj

, který mi snad nezabere víc než nějakých 5 hodin práce (v reálu to vychází cca 1 hodina práce na 1 minutu výsledného videa), pokud ovšem nebudu povolám k nějakým domácím povinostem.
Jestli máte někdo kapacity, milerád vám ten materiál nahraju na disk a můžete sestříhat svůj sestřih, protože já teď fakt nevím, kdy se k tomu dostanu na aspoň průměrný střih. Protože jen tak to pustit na trubku to nechci.
Za sebe můžu říct jen - já to sestřihám, ale pustím to ven, až s tím budu aspoň trochu spokojený. Dřív ne. A vzhledem k tomu, že na počítači žádnou klávesu apple+video nemám, tak to prostě budu chvilku trvat. Nedělějte z toho vědu, je to jen video, běžte radši lítat, je hezky!

A mimochodem, s videem všichni jašíte, ale že tam bylo milión fotografů co fotili a nemáme pořádnou fotku skupinu, to taktně zapadlo...
Kdo (kde) je ten člověk s tou zrcadlovkou co tam fotil?
EDIT:
Jo a čoveče to dývko s těma záběrama z Mentora nemůžu na Macovi přečíst, tvrdí mi to že to čisté DVD, ještě to zkusím na písíčku jestli se to nechytne, ale tam nemám DVD mechaniku, tak ji musím připojit a pak se když tak ozvu.