CAP 231 a co do něj dát za vybavení. Poradí někdo??

Taky vás už nebaví jen tak poletovat? Zkuste létat akrobacii nebo si o tom aspoň tady povídat.
Odpovědět
Zpráva
Autor
RIO

#241 Příspěvek od RIO »

Foto zatím není, letadlo je v opravě. Mám ho jenom v telefonu, takže to ti můžu poslat -asi to nevypadá, ale skutečně ho mam. Jak to tak sleduji, tak asi výrobce ne bo já něco podcenil (zkroucené křídlo ?? ) - to jsem nekontroloval a pak už vůbec ne. Taky se mi zdá, že tam máš více výkonu - kolik ti to točí otáček?
kokoumes
Kontaktovat uživatele:

#242 Příspěvek od kokoumes »

to nevim nemam meric sice mi to na letisti jeden chlap meril ale neptal sem se ho ...tak je posli dej je treba sem ;) a v jakych barvach ho mas? no vlastne to uvidim :D
RIO

#243 Příspěvek od RIO »

[/img]
RIO

#244 Příspěvek od RIO »

Prosím kudy na obra? mam to v JPG.
Dík
kokoumes
Kontaktovat uživatele:

#245 Příspěvek od kokoumes »

tak jeste jednou
:lol:
kokoumes
Kontaktovat uživatele:

#246 Příspěvek od kokoumes »

musis to hodit nekam na server
kokoumes
Kontaktovat uživatele:

#247 Příspěvek od kokoumes »

Koukam ze je trochu jinacio nez ten muj...Tenhle ma kridylka po cely dylce kridla ze jo?
Dam sem to foto
RIO

#248 Příspěvek od RIO »

No to jsou ty různé varianty, jak jsem psal.Jinak jsem potkal někoho z tvých známých v Praza na Slatině v neděli (maj Belancu s ASP čtyřtakt)
kokoumes
Kontaktovat uživatele:

#249 Příspěvek od kokoumes »

Tady je CAP od RIA aoproti memu ma kridylka po cele odtokove hrane 1. rozdil....Kdo najde dalsi?? :lol:
Obrázek
Obrázek
Obrázek
badan
Kontaktovat uživatele:

#250 Příspěvek od badan »

podle mně tenhle Cap (co jsem měl možnost vidět) konstrukcí na 3D rozhodně není
kokoumes
Kontaktovat uživatele:

#251 Příspěvek od kokoumes »

predevcirem sem lital s capem a sem z toho nak vydesenej musel sem hodne trimovat dolu aby vubec letel trochu rovne a splnym plynem stejne stoupal ... Jak moc muze tohle ovlivnovat teziste? vim ze ho mam dost vzadu. Ted sem oremistil baterky ze zadu do predu tak sem zvedav co to s tim provede
Kabriolin
Kontaktovat uživatele:

#252 Příspěvek od Kabriolin »

kokoumes píše:predevcirem sem lital s capem a sem z toho nak vydesenej musel sem hodne trimovat dolu aby vubec letel trochu rovne a splnym plynem stejne stoupal ... Jak moc muze tohle ovlivnovat teziste? vim ze ho mam dost vzadu. Ted sem oremistil baterky ze zadu do predu tak sem zvedav co to s tim provede

A si zvědav co t os tím provede, protože si to nezkoušel jak se to teď má s těžištěm "dle plánu" a nebo to víš??Jak si na tom s polohou?
LV
Kontaktovat uživatele:

#253 Příspěvek od LV »

kokoumes píše:predevcirem sem lital s capem a sem z toho nak vydesenej musel sem hodne trimovat dolu aby vubec letel trochu rovne a splnym plynem stejne stoupal ... Jak moc muze tohle ovlivnovat teziste? vim ze ho mam dost vzadu. Ted sem oremistil baterky ze zadu do predu tak sem zvedav co to s tim provede

Potlačiť motor
LV
Kontaktovat uživatele:

#254 Příspěvek od LV »

Keď budeš zalietavať tak si ho najskôr (po potlačení motora) vytrimuj vodorovne (to vieš) potom nastúpaj do 200m uber plyn a a na volnobeh vytrimuj výškovku aby bez zásahu letel kolmo dole. Po vytrimovaní leť vodorovne a prejdi do vertikálneho letu (kolmo hore) a počkaj čo urobí. Ak ide do premetu na chrbát ešte potlač motor dolu, ak ide na brucho tak motor zdvihni. Ak to chceš mať rovno tak pekne po milimetri a stále dokola. Oplatí sa.

Prečítaj si toto http://www.minfo.cz/rcxxl/main.php?kat= ... 27&access=
kokoumes
Kontaktovat uživatele:

#255 Příspěvek od kokoumes »

no teziste bylo puvodne asi 6mm za doporucenym...ted se to hyblo asi o stejny kus dopredu(s tema baterkama) o vykendu to urcite vyzkousim
Odpovědět

Zpět na „Akrobacie a 3D létání“