kety4ever píše:Ahojte
pročetl jsem tu snad všecko, ale stejně mi to nedá a zeptám se,
chci začít lítat s vrtulníkem, fascinuje mě to celý život, teď jsem jen tak od návštěvy ze Slovenska dostal od silverlitu dvou kanál, vím je to jen hračka, nadchlo mě to tak, že mi přítelkyně chce koupit na vánoce něco pořádnějšího, tak jsem intenzivně hledal asi 14 dní nějaký 4 kanál a když už jsem byl přesvědčen, že vybraný by mohl něco vydržet, tak jsem narazil na toto vlákno a 4. příspěvek radí že rovnou šestikanál

ok hledal jsem, ale říkám vám to jsou palety! pro nás kde je nezaměstnanost největší v ČR a když práce je, tak za minimum...
A dát do čtvrt roku na kopu 20tis je nemožné.
Takže se ptám jestli do začátku je tento set na naučení vzletu, přistání a nějakého pohybu za ty prachy dobrý?
http://www.rcking.eu/cs/rc-vrtulniky-klasicke/64539-wasp-nano-cpx-rtf.htmlkdyž jsem se díval na videa, tak nevypadal marně, sice venku se sním moc lítat asi nedá, jen za větru 0, ale když má i ten simulátor...
Ahoj
Odkud jsi?? Zrovna se chystám prodat vrtulník jedná se o TAROT 450PRO v pádlové verzi. Mám k němu i cvičný kříž.
Osazení:
Motor: TAROT 3800kW
Regulátro: HobbyKing Red Brick 50A ESC - (Heli Mode)
Serva na cyklice: Hitec HS65HB
Servo vrtulka: HKS-9650 High Speed Servo 2.3kg/ 25g/ 0.08sec
Gyro: ASSAN GA-250 MINI-MEMS Gyro
Baterka: Lipol 2200mAh (lítaná bude třeba koupit novou)
Dále k tomu přidám novou kabinku, nějaké lítané listy, tréninkový kříž a nějaké další ND.
Jen stačí pořídit rádio a přijímač. Klidně pomůžu se základním nastavením, pokud budeš mít spektrum vysílačku pomůžu to napípat a zalítnout. Když tak se ozvi a domluvíme se.
Na modelbazar.cz jsem našel tuto vysílačku
Vysílačka Spektrum DX6i DSMX
RC modely › vrtulníky › elektro
Foto 1: Vysílačka Spektrum DX6i DSMX
Prodám vysílačku Spektrum DX6i DSMX mod 2 možná přestavba na mod 1pamět 10 modelů cena s přijímačem 6kanál 2100 kč
Cena: 2 100 Kč
tel.: 608484745, Mirek
e-mail:
mirisk@seznam.czregion: Jihočeský kraj
změněno: 5.10.2014 18:41, inzerát č. 594220